Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά  σε όλους.. 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Είχα adsl της Vodafone στο προηγούμενο μου σπίτι και μετακόμισα. Εγκαίρως έκανα αίτηση 2/12 για μετακόμιση της γραμμής,  στο νέο σπίτι,  στο οποίο λειτουργούσε ήδη adsl Vodafone του προηγούμενου ενοικιαστή. Στην αρχή βέβαια ζήτησα απλά να μου μεταβιβάσει την γραμμή, αλλά έπρεπε να πληρώσω πρόστιμο μου είπανε,  για την μη τήρηση του συμβολαίου μου.

Σήμερα 6/2 είμαι ακόμα χωρίς ίντερνετ. Η Vodafone με ενημέρωσε κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχει θέση από τον ΟΤΕ για νέα σύνδεση. Βέβαια η σύνδεση του προηγούμενου ενοικιαστή έχει καταργηθεί,  άρα αυτομάτως τουλάχιστον μια θέση δημιουργήθηκε. Τους έχω πάρει ένα σωρό τηλέφωνα και άκρη δεν βγάζω. 25/1 και 29/1 έκανα τηλεφωνικά  και στις 1/2 γραπτο αίτημα να μου βάλουν προσωρινά vdsl,  μιας και η ευθύνη σίγουρα δεν είναι δικιά μου και ακόμα περιμένω απάντηση. 

Απαράδεκτη συμπεριφορά από μια εταιρεία που εκτιμούσα όσον αφορά την εξυπηρέτηση. 

Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία και αν έβγαλε άκρη; αν κάνω αίτηση για  ΟΤΕ θα βγάλω άκρη; 

Επεξ/σία από killbillkill
Δημοσ.

πάρε και πίεσε πες αλλιώς θα κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο 

Αλίως κινήσου ανάλογα το έχουν παράκάνει όλοι τους επίσης αν έχεις κάποιο κινητό vodafone ζήτα να σου δώσουν ρεζέρβα τσαμπα ΄λεπτά και mb 

• Like 1
Δημοσ.

Τους ξαναπηρα τηλέφωνο και μου είπανε θα καλέσουνε πίσω το απόγευμα.. Για να δούμε

Vodafone έχω.. Θα ζητήσω δεδομένα..

Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπήρχε ένα modem που λειτουργούσε κάρτα sim από το δίκτυο κινητής;; είχαν ένα τέτοιο πακέτο αν δεν κάνω λάθος 

Ο ΟΤΕ να υποθέσω θα λύσει το θέμα άμεσα εάν κάνω αίτηση; 

• Like 1
Δημοσ.

συνήθως κάνει πιο γρήγορα 

ζήτα εσύ δωρεάν λεπτά και mb και φυσικά δωρεάν πάγιο μέχρι την ενεργοποίηση 

Αν το συμβόλαιο σου έχει λήξει μην το σκέφτεσε κάνε κίνηση για οτε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστηχώς αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ζευγος για την βονταφον πρέπει να περιμένεις ,υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει διαθέσιμο ζευγος για οτε η άλλο πάροχο ,αλλα αν φύγεις και πας σε άλλον πάροχο με το ιδιο τηλέφωνο πρώτα πρέπει να κάνεις φορητότητα στην παλιά διευθυνση και μετά μεταφορά με το ρισκο να μην σου δινουν πάλι ζευγος διαθέσιμο στο νεο σπιτι και να ξαναμεινεις με συμβολαιο 2 ετων στην παλιά διεθυνση ,

κοστος ,τυχόν προστιμο απο βονταφον - ενεργοποίηση νεας γραμμής σε άλλον πάροχο -μεταφορά γραμμής .

η άλλη λύση ειναι να κάνεις διακοπή του παλιου συμβολαιου σου στην βονταφον με οτι συναιπάγαιτε απο προστιμο και να πας με νεα γραμμή και νεα συνδεση στην νεα διεθυνση με νεο πάροχο.

κόστος, τυχόν προστιμο βονταφον ,ενεργοποιήση γραμμής νέου παροχου.

η τελαιυταία λύση ειναι να περιμένεις να βρεθεί ζευγος αλλα δεν σου εγγυάτε κανεις το χρονικό διάστημα που μπορεί ναι ειναι και ένας χρονος ή και περισσότερο.

κόστος , μεταφορά γραμμής και πολύ υπομονή

ποσο διάστημα σου έχει μείνει για να λήξει το συμβόλαιο που έχεις τώρα ??

Επεξ/σία από makis269
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εφόσον ο παλιός ενοικιαστής έκανε διακοπή το ελεύθερο ζευγάρι πήγε σε όποιον είχε κάνει αίτηση νωρίτερα, ο μόνος τρόπος ήταν να κάνεις μεταφορά γραμμής πληρώνοντας το πρόστιμο διακοπής στην άλλη γραμμή, τώρα το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να περιμένεις να ελευθερωθεί ζευγάρι στην περιοχή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Εφόσον ο παλιός ενοικιαστής έκανε διακοπή το ελεύθερο ζευγάρι πήγε σε όποιον είχε κάνει αίτηση νωρίτερα,

αυτο. συνηθως υπαρχει ουρα που περιμενει  καποια διακοπη για να αδειασει θεση

4 ώρες πριν, makis269 είπε

δυστηχώς αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ζευγος για την βονταφον πρέπει να περιμένεις ,υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει διαθέσιμο ζευγος για οτε η άλλο πάροχο ,

κοστος ,τυχόν προστιμο απο βονταφον - ενεργοποίηση νεας γραμμής σε άλλον πάροχο -μεταφορά γραμμής .

η άλλη λύση ειναι να κάνεις διακοπή του παλιου συμβολαιου σου στην βονταφον με οτι συναιπάγαιτε απο προστιμο και να πας με νεα γραμμή και νεα συνδεση στην νεα διεθυνση με νεο πάροχο.

Α

τα καλωδια στη γειτονια δεν ειναι ανα παροχο.αλλα το ιδιο παιζει για ολους τους παροχους και τα διαχειριζεται παντα ο οτε,

αν και αρκετες φορες υπαρχει θεμα και δεν εξυπηρετουνται ουτε αυτοι, θεωρητικα την καλυτερη αντιμετωπιση την εχουν οι αιτησεις οτε.

Β 

σιγα μην πλήρωσει ρητρα αν ζητησει διακοπη επειδη η vodafone δεν μπορει να του κανει μεταφορα.

θα απαιτησει διακοπη αζημιως λογω ανωτερας βιας/ αδυναμιας παροχης υπηρεσιων.

αν επιμενει να ζηταει ρητρα { χλωμο παντως να ναι τοσο μπετοι) τοτε καταγγελια.

----

θα μπορουσαν να τον ειχαν καβατζωσει αφου λειτουργουσε ηδη γραμμη του παροχου σε αυτη τη διευθυνση (μια καταργηση γραμμης στην παλια και μια αλλαγη αριθμου στη νεα διευθυνση), αλλα οκ δεν φανταζομαι οτι το περιμεναν, και ουτε οι εναλλακτικοι ουτε οι υπαλληλοι τους ειναι τοσο προχώ, για να τα φτιαχνουν αυτα.

ειναι τα παραπλευρα κοστη.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι για την Vodafone πάντα φταίει κάποιος άλλος.. Πάντα ο κακός ΟΤΕ.. Αυτοί που με γράφουν κανονικά δεν φταίνε..Πού ακόμα και μετά από 10 τηλέφωνα,  email, ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, chat μαζί τους,  δεν με έχουν καλέσει  να μου δώσουν μια απάντηση. Όταν πήρα και τους ζήτησα δεδομένα για το Vodafone κινητό μου,  για να κάνω την δουλειά μου,  δεν μπόρεσαν πάλι, γιατί φταίει ο ΟΤΕ .. Εγώ το συμβόλαιο μου και τις υποχρεώσεις μου τα τηρώ.. Αυτοί;; Μαζί με αυτούς έχω συμβόλαιο,  όχι με τον ΟΤΕ.. Ακόμα δηλαδή,  γιατί θα γίνει ακόμα πιο κακός ο ΟΤΕ,  γιατί θα τους έχει πάρει έναν πελάτη

Επεξ/σία από killbillkill
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

Κάνε μια αίτηση φορητότητας στον οτε και καταγγελια στην εεττ

Για νέα γραμμή στον ΟΤΕ και μια αίτηση διακοπής στην Vodafone με βλέπω αν δεν αλλάξουν το τροπάριο.. Σήμερα μετά από νέο τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών,  μου έδωσαν άπαξ την εξωφρενική ποσότητα των 500mb. Έστειλα email για 10gb και περιμένω μήπως απαντήσουν αυτή την φορά.  

Όλα αυτά συμβαίνουν στην πόλη της Ρόδου. 

Δημοσ.

παιδια την έχω πατήσει με την hol παλια ( 2014 ) μου έλεγε οτι δεν ειχε γραμμή για μεταφορά ,

και με ειχε δυο μηνες στο περιμενε ,

μέχρι που ευτυχως εληγε το συμβολαιο μου και η wind παραδοξος βρήκε γραμμη αμέσως στην φορητότητα που έκανα.

Δημοσ.

Το ίδιο είχα εγω είπα απο οτε να πάω σε nova ήρθαν έβαλαν το πίατο στο σταθερό περίμενα 1 μήνα δεν με σύνδεαν ακύρωσα πήγα vodafone και μέσα σε  9 μέρες είχα συνδεθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...