Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα.. 

έχω ένα πρόβλημα.. ενώ έχω ανεβασμένο το site στο server δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση Plugin και ο υπεύθυνος του server μου έχει ανοίξει όλα τα δικαιώματα κανονικά λέει. 

το wordpress μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. 

Ένα αναπάντεχο σφάλμα παρουσιάστηκε. Κάτι μπορει να είναι λάθος με το WordPress.org ή με τις ρυθμίσεις του διακομιστή. Αν συνεχίστε να έχετε προβλήματα, δοκιμάστε τα φόρα υποστήριξης

φταίει κάτι στο wordpress η είναι θέμα server; 

Δημοσ.

κατέβασε το zip του plugin και ανέβασε το με ftp ή μέσω του panel σου που έχεις για το hosting σου

και τον κατάλογο του plugin σου όταν τον αποσυμπιέσεις βάλτον στον κατάλογο

/wp-content/plugins/  της εγκατάσταση σου

θα δεις αν έχεις όντως τα σωστά δικαιώματα 

Δημοσ.

να το ανεβάσω αποσυμπιεσμένο στον φάκελο /wp-content/plugins/ ;;

σε περίπτωση που το δει το wordpress θα δουλεύει κανονικά αυτό μετά; δεν θα χει πρόβλημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποσυμπιεσμένο μέσα σε δικό του κατάλογο όχι χύμα

θα το δει το wordpress απλά θα το κάνεις activation

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ... με το που κάνω login εμφανίζεται ο πίνακας ελέγχου με το μνμ:

Notice: Ένα αναπάντεχο σφάλμα παρουσιάστηκε. Κάτι μπορεί να είναι λάθος με το WordPress.org ή με τις ρυθμίσεις του διακομιστή. Αν συνεχίστε να έχετε προβλήματα, δοκιμάστε τα φόρα υποστήριξης (Το WordPress δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια ασφαλή σύνδεση με το WordPress.org. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το διαχειριστή του διακομιστή σας.) in /χψζ/wp-includes/update.php on line 156

Και δεν μπορώ να κάνω και τις απαραίτητες ενημερώσεις/αναβαθμίσεις στο wordpress και στα plugins του με μνμ λάθους το:

Η λήψη απέτυχε. stream_socket_client(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known stream_socket_client(): unable to connect to tcp://downloads.wordpress.org:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)

Τι μπορεί να φταίει ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...