Krateros91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το Innovathens έχει διήμερα σεμινάρια 4 ωρών (σύνολο 8 ωρών) στον Δήμο Αθηναίων (Τεχνόπολις) από την Samsung. Είναι στις αρχές κάθε μήνα μέχρι τον Ιούλιο και είναι δωρεάν. https://www.innovathens.gr/events/42ο-samsung-service/ Έχει συμμετάσχει κανείς; Ξέρετε εάν αξίζει και αν παίρνεις βεβαίωση παρακολούθησης;
Diskimpex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεις να τους ρωτησεις.Νομιζω ειναι για τους συνεργατες
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Να πας φίλε. Έχω παρακολουθήσει το 2015. Παίρνεις βεβαίωση. Δεν θα μάθεις κάτι σε τεχνικό επίπεδο, άλλωστε λίγες ώρες είναι μόνο, αλλά θα πάρεις μια πολύ καλή ιδέα σχετικά με το πως δουλεύει το service της Samsung, το οποίο είναι σοβαρό βεβαίως.
Krateros91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Diskimpex είπε Μπορεις να τους ρωτησεις.Νομιζω ειναι για τους συνεργατες "Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών." Οπότε δεν νομίζω να αφορά μόνο συνεργάτες. 19 ώρες πριν, VChris είπε Να πας φίλε. Έχω παρακολουθήσει το 2015. Παίρνεις βεβαίωση. Δεν θα μάθεις κάτι σε τεχνικό επίπεδο, άλλωστε λίγες ώρες είναι μόνο, αλλά θα πάρεις μια πολύ καλή ιδέα σχετικά με το πως δουλεύει το service της Samsung, το οποίο είναι σοβαρό βεβαίως. Ωραία, ευχαριστώ.
Diskimpex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To πως δουλευει η Σαμσουνκ δεν αφορα οποιον δεν συνεργαζεται Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Diskimpex
kostakiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 υπαρχει κατι αντιστοιχο στη Θεσσαλονικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα