Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μου φέρανε πριν κάτι μέρες έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος μου είπανε ότι έγινε RAW ξαφνικά και τώρα δεν τον αναγνωρίζει καθόλου στον υπολογιστή του. Πουθενά. Τον έλεγξα στο Laptop μου και πράγματι δεν εμφανίζεται στον Υπολογιστή μου παρόλο που η συσκευή βρέθηκε. Υπάρχει στην διαχείριση συσκευών αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά για περαιτέρω έλεγχο καθώς το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι άπαξ και το "κουμπώσω" στο USB του Laptop μου, σέρνεται το σύμπαν. Κάνει πολύ ώρα να ανοίξει τον Πίνακα Ελέγχου για παράδειγμα και το ίντερνετ δεν ανταποκρίνεται παρόλο που υπάρχει σύνδεση.

Υπάρχει κάποια σωτηρία; Ή τέλος; Έχω φάει internet τις τελευταίες μέρες αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Δεν μπορώ να παρέχω άλλες πληροφορίες προς στιγμήν γιατί είμαι στην δουλειά. Δεν θυμάμαι ούτε την μάρκα. Ότι πληροφορίες θέλετε πείτε μου και όταν βρω χρόνο σας στέλνω.

Δημοσ.
2 hours ago, Krateros91 said:

Καλημέρα σας,

Μου φέρανε πριν κάτι μέρες έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος μου είπανε ότι έγινε RAW ξαφνικά και τώρα δεν τον αναγνωρίζει καθόλου στον υπολογιστή του. Πουθενά. Τον έλεγξα στο Laptop μου και πράγματι δεν εμφανίζεται στον Υπολογιστή μου παρόλο που η συσκευή βρέθηκε. Υπάρχει στην διαχείριση συσκευών αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά για περαιτέρω έλεγχο καθώς το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι άπαξ και το "κουμπώσω" στο USB του Laptop μου, σέρνεται το σύμπαν. Κάνει πολύ ώρα να ανοίξει τον Πίνακα Ελέγχου για παράδειγμα και το ίντερνετ δεν ανταποκρίνεται παρόλο που υπάρχει σύνδεση.

Υπάρχει κάποια σωτηρία; Ή τέλος; Έχω φάει internet τις τελευταίες μέρες αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Δεν μπορώ να παρέχω άλλες πληροφορίες προς στιγμήν γιατί είμαι στην δουλειά. Δεν θυμάμαι ούτε την μάρκα. Ότι πληροφορίες θέλετε πείτε μου και όταν βρω χρόνο σας στέλνω.

iBoySoft ίσως...? :ph34r:

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kormos είπε

Το προσπάθησα λίγο αλλά τίποτα.

Συνδέω τον σκληρό, δεν τον αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής, ούτε το πρόγραμμα. Όταν τον βγάζω απ' το laptop μου τον εμφανίζει για ένα δευτερόλεπτο στον Υπολογιστή μου ζητώντας μου να κάνω format αλλά έχει ήδη εξαφανιστεί και δεν φαίνεται.

Στο δε πρόγραμμα, μια φορά μου τον εμφάνισε με 0Kb και δεν με άφηνε να προχωρήσω.

Δημοσ.

Μια λυση να βγαλεις τον δισκο απο το κουτακι μηπως η θηκη εχει το προβλημα.

Ποιος ειναι ο δισκος? Γιατι αν ειναι κανενας wd που εχει ενσωματομενο τον κοντρολερ στον δισκο τζαμπα θα τον βγαλεις απο την θηκη.

Πες μας μοντελο του δισκου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...