kavloteo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω επειδη θα βαλω για πρωτη φορα internet πια εταιρια να δαλεξω (vdsl) δν εχω προβλημα στα λεφτα αλλα να μην δινω και τα κερατα μου ενδιαφερομαι για 30 η 50 mbps και μεν αθηνα το καφαο ειναι ακριβως κατω απο το σπιτι μου ευχαριστω πολυ
Virus200 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν το καφαο είναι κάτω από το σπίτι σου και είσαι σίγουρος ότι θα παίρνεις απ αυτό πηγαίνεις και κοιτάς στην πολυκατοικία σου το κουτί να δεις τι γράφει τότε θα παίρνεις σίγουρα την ονομαστική ταχύτητα σε κάθε πάροχο εκτός και αν έχεις σοβαρά προβλήματα καλωδίωσης.οποτε απλα κοιτάς ποιος πάροχος σε βολεύει απ θέμα τιμής 1
kavloteo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστω πολυ φιλε αλλα περιμενω να απαντησει και κανενας αλλος για να ξερουμε σιγουρα.... επειδη δν ξερω τι να κανω...
rofl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι τιμες που αναφερω ειναι για 50αρι. αν προτεραιοτητα εχει η ποιοτητα προσβασης πας οτε με το προγραμμα στα 37. μπορει αν ερχεσαι απο αλλο παροχο να κανουν κατι καλυτερο. αν προτεραιοτητα εχει το κοστος πας σε εναλλακτικο με 25 πολυ χαμηλη τιμη, 30 το συνηθες. τυχον τρεχουσες προσφορες δεν εχω υποψη, παντως πανω απο 30 σε εναλλακτικο δεν λεει Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα