Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

corca c 02 εχασα το τσιπακι απο το κλειδι ,και μου ειπε ενας κλειδαρας πρεπει να μου πειραξει κατι στον εγκεφαλο ωστε να φτιαξουμε καινουργιο... ξερετε τι τιμες παιζουν?

Δημοσ.

Ανάλογα τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος ποικίλουν και οι τιμές όσον αφορά το κόστος του κλειδιού καθώς και η διαδικασία για τον συγχρονισμό του κλειδιού με τον εγκέφαλο του ακινητοποιητή (immobilizer) του οχήματος.

Τώρα για αντικατάσταση μόνο στο τσιπάκι του εν λόγω κλειδιού δεν γνωρίζω το κόστος αυτού ....

Πάντως για τη διαδικασία συγχρονισμού-κωδικοποίησης  πάνω από 20 ευρώ θα το θεωρούσα υπερβολική τιμή έως κλοπή. Σε αντίστοιχης χρονολογίας αυτοκίνητο σε κεντρικό συνεργείο μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων αυτή η εργασία(κωδικοποίηση)  χρεωνόταν 10,00 ευρώ , όταν εργαζόμουν εκεί πριν αρκετό καιρό βέβαια.

Συνήθως είναι απαραίτητο κατά τη διαδικασία αυτή να είναι παρόντα και τα   δεύτερα-τρίτα κλειδιά  εάν υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει δευτερο.. 30μου ειπαν σημερα που ρωτησα ωστε να φτιαξουν καινουργιο τσιπακι

Επεξ/σία από skrape1636
Δημοσ.

πριν 10 χρονια ζητουσαν 30ευρω για να σου αντιγραψουν κλειδι (immobilizer) . το κλεδι ηταν το ιδιο με το δικο σου! οχι no name..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...