Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Ηρθε η ωρα που τελειωσα το Pc build μου ολα καλα ολα ωραια,μπαινουμε discord και ξαφνηκα ερχεται ο παλιος γνωριμος ηχος απο το μηκροφωνο οπως μου λενε τα παιδια μπζζζζζ τζζζζ(γνωστος ως buzzing noise,humping)το ειχα και στον παλιο pc αλλα δεν με ενοιαζε και πολυ αν θα παθει κατι,εφευγε ξαναερχοταν...μολια ακουμπαω το case ισυχια μολις το αφηνο παλι το ιδιο μολις ακουμπαω τα ποδια μου κατω στο πατωμα ακομα ποιο δυνατος!το Pc ειναι ολοκαινουργιο και φανταζομαι εχει παθει το ιδιο με το ποιο παλιο...δοκιμασα να συνδεσω το Pc μονο του στην πριζα αλλα τπτ τα ιδια ξερει κανεις σας καμια λυση?

Pc specs

case nzxt 340 elite 
cpu :i7 8700k
ram:gskill 16gb ddr4
psu:corsair rm750x
cpu cooler:x62 kraken
fans:x2 stock fans/x2 stock fans cooler

gpu:asus rog strix 1080 ti sli

Δημοσ.
1 hour ago, primeragt said:

Μηπως παιζει κατι με το βυσμα απο το headset σου. Συνιθως τετοια θεματα με βυσματα σχετιζονταν σε δικα παραδειγματα.

Να σου πω την αληθεια και στο λαπτοπ που το δοκιμασα παλι το ιδιο πρεπει να βρω ενα usb headset να το δοκιμασω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η μπρίζα που βάζεις το PC έχει συνεδεμένη γείωση; 

Δηλαδή είναι έτσι : Schuko_plug_and_socket.png

(πρόσεξε τα μεταλλάκια πάνω κάτω) 

ή ειναι χωρίς αυτά; (είτε η μπρίζα είτε το φις) αν ναι τότε ξεκίνα λύνοντας αυτό το πρόβλημα.  (δεν φτάνει να τα έχει κλείσε τον γενικό σιγουρέψου πως δεν υπάρχει ρεύμα στην μπρίζα με ένα πολύμετρο ή κατσαβίδι ηλεκτρολόγου και βγάλε την μπρίζα να δεις πόσα καλώδια ειναι συνδεδεμένα σε αυτή. 

Αν είσαι ανήλικος πες στον πατέρα σου ή σε κάποιον ηλεκτρολόγο να το ελέγξει. κίνδυνος θάνατος. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.
1 hour ago, Manjaro said:

ή ειναι χωρίς αυτά; (είτε η μπρίζα είτε το φις) αν ναι τότε ξεκίνα λύνοντας αυτό το πρόβλημα.  (δεν φτάνει να τα έχει κλείσε τον γενικό σιγουρέψου πως δεν υπάρχει ρεύμα στην μπρίζα με ένα πολύμετρο ή κατσαβίδι ηλεκτρολόγου και βγάλε την μπρίζα να δεις πόσα καλώδια ειναι συνδεδεμένα σε αυτή. 

Αν είσαι ανήλικος πες στον πατέρα σου ή σε κάποιον ηλεκτρολόγο να το ελέγξει. κίνδυνος θάνατος. 

ευχαριστω φιλαρακο θα δοκιμασω και θα σου πω

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Angelom είπε

Να σου πω την αληθεια και στο λαπτοπ που το δοκιμασα παλι το ιδιο πρεπει να βρω ενα usb headset να το δοκιμασω

Βάλε το στο λαπτοπ ενώ δουλεύει απο μπαταρία, εάν στο κάνει και τότε,(χωρίς δηλαδή το λάπτοπ να είναι σε μπρίζα) τότε φταίει το μικρόφωνο, εάν η αιτία είναι μπρίζα έχει θέμα η γείωση του σπιτιού, καθόλου παράξενο γιατί έχω δεί σπίτια που δέν έχουν γείωση η την έχουν συνδέσει στο σωλήνα νερού, μιά γιαγιά που είχα επισκεφτεί μάλιστα σε χωριό την χτύπαγε η βρύση όποτε πήγαινε να πιεί νερό και δέν ήξερε γιατί!!, ευτυχώς ήταν μικρή η διαρροή,  όπως σου είπε και ο manjaro ΠΡΟΣΟΧΗ!! εάν δέν γνωρίζεις βάλε ηλεκτρολόγο.

Δημοσ.
2 hours ago, Manjaro said:

ναι ανακαληψα οτι στο λαπτοπ αμα δεν εχω την πριζα του φορτηστη μεσα ο ηχος φευγει αμα την ξαναβαλω ερχεται παλι...αρα δεν εχει καλη μονοση το σπιτι μου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Angelom είπε

ναι ανακαληψα οτι στο λαπτοπ αμα δεν εχω την πριζα του φορτηστη μεσα ο ηχος φευγει αμα την ξαναβαλω ερχεται παλι...αρα δεν εχει καλη μονοση το σπιτι μου?

Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποια διαρροή, με το ρεύμα όμως δέν παίζουμε, ας το δεί κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.
1 minute ago, cpc464 said:

Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποια διαρροή, με το ρεύμα όμως δέν παίζουμε, ας το δεί κάποιος που ξέρει.

ναι εννοειται υπαρχει περιπτωση να φταιει το μικροφωνο?το ενσωματομενο μικροφωνο του λαπτοπ δεν κανει buzzing noise

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Angelom είπε

ναι εννοειται υπαρχει περιπτωση να φταιει το μικροφωνο?το ενσωματομενο μικροφωνο του λαπτοπ δεν κανει buzzing noise

Δέν νομίζω, όταν το λάπτοπ είναι στο ρεύμα είπες οτι το κάνει, όταν το βγάζεις όχι άρα υπάρχει θέμα, το μικρόφωνο του λάπτοπ δέν το κάνει γιατί δέν είναι shielded.

Ενας ηλεκτρολόγος μπορεί να το διαγνώσει σε λιγότερο απο λεπτό, δέν έχεις εσύ η οι δικοί σου κάποιον φίλο/γνωστό να το δεί?.

Δημοσ.
1 hour ago, cpc464 said:

Δέν νομίζω, όταν το λάπτοπ είναι στο ρεύμα είπες οτι το κάνει, όταν το βγάζεις όχι άρα υπάρχει θέμα, το μικρόφωνο του λάπτοπ δέν το κάνει γιατί δέν είναι shielded.

Ενας ηλεκτρολόγος μπορεί να το διαγνώσει σε λιγότερο απο λεπτό, δέν έχεις εσύ η οι δικοί σου κάποιον φίλο/γνωστό να το δεί?.

θα φωναξω εναν ηλεκτρολογο να το δει γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει η γειωση του σπιτιου ειναι πολυ σοβαρο πραγμα,θα το δοκιμασω και σε πριζα φιλου μου να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απλα το μικροφωνο...αλλα πραγματι χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...