Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ιδιο σπιτι κατεβαζουν 5 διαφορετικα ατομα, αν μπεις στο σαιτ που σου εβαλα παραπανω φαινοντε τα παντα!!! ακομα και πραγματα που δεν θα επρεπε να δει κανεις περαν του ιδιου του χρηστη!!

Δημοσ.

Αν είσαι σε Cosmote ή Wind, πάρε τηλέφωνο και με χαρά θα σε βάλουν πίσω από NAT. Την ίδια ΙΡ θα την μοιράζεσαι με χιλιάδες άλλους χρήστες, οπότε άντε να καταλάβεις ποιος κατέβασε κάτι. Βέβαια θα έχεις θέμα με το port forwarding, αλλά μπρος τα κάλλη τ' είναι ο πόνος! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και ρουφιανοsite ετσι οπως ειναι δομημενο δεν μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος για να αντλησει δεδομενα εκτος και αν ψαξει επι τουτου για την τρεχουσα ip σου.

και μιλαμε για παρα πολλες ip.

απο τo σπιτι σου ok μπορουν να δουν αρκετα πραγματακια εαν ξερουν το site.

αλλα αν αλλαξεις ip τοτε οχι παλι δεν φαινεται τιποτα (η θα πρεπει να θυμουνται την προηγουμενη να το ψαξουν)

πιο πολυ ανουσια κινηση εντυπωσιασμου ειναι. οπως πχ ξερω την ip σου και τον browser σου.

μονο αν κατεβαζεις τσοντες απο torrent και ξερει το site η γυναικα, εκει μπορει να πεσει παντοφλα:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει καπου κουμπακι disconnect- connect στο μενου?

περιμενε κανα λεπτο αλλιως μπορει να σου δωσει παλι την ιδια.

αλλιως restart το tplink καθε βραδυ για να καλυψεις τα ιχνη σου:P

η ζητα να μπεις πισω απο nat οπως λεει ο jkoukos

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα εμενα να μου πειτε κανα προγραμματακι καλο να αλλάζει ip το χρειάζομαι διοτι εχω σερνερ παιχνιδιου και τρωω συχνα ddos και Επειδή δεν εχω λεφτα να βαλο προστασια χρειάζομαι κατι τετοιο για να μην κλίνει ο σερβερ μου να μπορει να πεξει ο κοσμος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...