Chica_Caliente Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου. Έχω λάπτοπ και η κάρτα γραφικών μου είναι Nvidia Geforce gtx 960. Έχω το λάπτοπ 2 χρόνια και δε θυμάμαι να έκανα ενημέρωση από τη ge force experience. Πριν 1 βδομάδα μου έβγαλε ειδοποίηση και έτσι την έκανα ενημέρωση. Από τότε έχω θέμα με τα Fps μου στο League of legends. Πριν την ενημέρωση είχα 200-210 fps και τώρα έχω 80-90. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Valous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, nvidia control panel.. --> Διαχείριση ρυθμίσεων 3d ---> τρόπος λειτουργίας διαχείρισης ισχύος βάλε μέγιστες επιδόσεις.. Επίσης δοκίμασε να βάλεις τα windows σε υψηλές επιδόσεις στην μπαταρία, και επίσης δούλευε το με ρεύμα και όχι μπαταρία 1 1
Chica_Caliente Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, Valous είπε Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, nvidia control panel.. --> Διαχείριση ρυθμίσεων 3d ---> τρόπος λειτουργίας διαχείρισης ισχύος βάλε μέγιστες επιδόσεις.. Επίσης δοκίμασε να βάλεις τα windows σε υψηλές επιδόσεις στην μπαταρία, και επίσης δούλευε το με ρεύμα και όχι μπαταρία Aρχικά, ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να μου απαντήσεις. Τα έχω κάνει αυτά που μου λες και εννοείται πως παίζω με ρεύμα και όχι με μπαταρία. Επίσης, κάτι που ήθελα να προσθέσω είναι πως μέσα στο παιχνίδι έχω τα γραφικά very high, αν τα αλλάξω σε Low συνεχίζει με τα ίδια Fps! 1
Valous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το παιχνίδι γενικά είναι optimized να μην χρησιμοποιεί το 100% των δυνάμεων του συστήματος.. Ο λόγος που έγινε η μείωση στα fps σου παρόλα αυτά είναι παράξενος, καμιά φορά το φορμάτ τα λύνει αυτά (Αλλά δεν αξίζει πιστεύω). Google it more δεν σε βλέπω να έχεις άλλη λύση 1
Chica_Caliente Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Valous είπε Το παιχνίδι γενικά είναι optimized να μην χρησιμοποιεί το 100% των δυνάμεων του συστήματος.. Ο λόγος που έγινε η μείωση στα fps σου παρόλα αυτά είναι παράξενος, καμιά φορά το φορμάτ τα λύνει αυτά (Αλλά δεν αξίζει πιστεύω). Google it more δεν σε βλέπω να έχεις άλλη λύση σε υπερευχαριστω αλήθεια <3 καλή συνέχεια
Dr.Tesla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 έχεις δοκιμασει να βγάλεις και να ξαναπεράσεις τους driver της κάρτας? 1
aetos1988 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή που είναι στο GeForce Experience ‘’Άνοιγμα του στοιχείου Υπέρθεσης’’ 1
Chica_Caliente Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dr.Tesla είπε έχεις δοκιμασει να βγάλεις και να ξαναπεράσεις τους driver της κάρτας? Όχι γιατί ένα παιδί που το έκανε στον δικό του τον υπολογιστή μετά είχε μείωση η απόδοση του υπολογιστή του. Που θα το βρω αυτό ακριβώς; 7 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή που είναι στο GeForce Experience ‘’Άνοιγμα του στοιχείου Υπέρθεσης’’ 4 λεπτά πριν, Chica_Caliente είπε Που θα το βρω αυτό ακριβώς;
Dr.Tesla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Το περνάς , ακολουθείς ότι λέει , και κατεβάζεις ξανά τον τελευταίο driver. 1
Chica_Caliente Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Το περνάς , ακολουθείς ότι λέει , και κατεβάζεις ξανά τον τελευταίο driver. Θα το δοκιμασω <3 σε υπερ ευχαριστω!! Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα