Dimitris_DK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Στην δουλειά έχουμε ένα TP-Link Archer VR600 το οποίο είναι απίστευτο εργαλείο, όμως με τον πάροχο μας έχουμε κάποια παρατράγουδα και σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγή σε ΟΤΕ. Επειδή δεν σκοπέυω να αλλάξω το Archer με κανένα παροχικό router, κι επειδή χρειάζεται να υπάρχει τηλέφωνο (1 μόνο), απορώ αν το IPφωνο κάνει γι αυτή την δουλειά. Αμαρτία να χρειαστεί να πάρω καινούργιο router που υποστηρίζει voip
jkoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείς να αφήσεις αυτό που έχεις στη γραμμή και να βάλεις πίσω του το Speedport μόνο για την τηλεφωνία. Δεν θα είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα το έχει κάνει.
Dimitris_DK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Την γνωρίζω αυτή την μέθοδο, απλά δε προτιμώ να έχω επιλέον συσκευές. Και μια και χρειαζόμαστε καινούρια τηλεφωνική συσκευή, να πάρω IPφωνο
jkoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Λογικά θα παίξει, εφόσον πάρεις τον κωδικό και κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις σε κάποια SIP Client εφαρμογή. Αλλά θα παίζει μόνο συνδεόμενος στην δικιά σου σύνδεση και εφόσον είσαι συνδεδεμένος ασύρματα στον δικό σου router.
Dimitris_DK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδη θεωρητικα θα κάνει την δουλεια. Απλα αν υπαρχει κανένας που το εκανε η το έχει δει σε γνωστο του ήθελα να μου το επιβεβαιώσει
jkoukos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Έχει γίνει σε συσκευή Android ή σε άλλη συσκευή SIP. Στο έγραψα ότι αν κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις και η εφαρμογή είναι συμβατή θα δουλέψει. Το "λογικά" που έγραψα, πάει σε αυτά.
Pcakias_official Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/2/2018 στις 4:58 ΜΜ, Dimitris_DK είπε Την γνωρίζω αυτή την μέθοδο, απλά δε προτιμώ να έχω επιλέον συσκευές. Και μια και χρειαζόμαστε καινούρια τηλεφωνική συσκευή, να πάρω IPφωνο Εγώ έχω ένα asus ac68... κάτι και μου εχουν φορτώσει το speedport και γάμο εμάς στο ping τι να κάνω για να βάλω πάλι πίσω το asus
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 On 26/12/2019 at 22:59, Pcakias_official said: Εγώ έχω ένα asus ac68... κάτι και μου εχουν φορτώσει το speedport και γάμο εμάς στο ping τι να κάνω για να βάλω πάλι πίσω το asus to asus να κανει το συγχρονισμο και το speedport να σηκωνει την τηλεφωνισ ως wan πισω απο το asus.οδηγιες πιο πανω στο link του @jkoukos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα