Προς το περιεχόμενο

PSTN Router + IP Phone σε γραμμη VoBB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στην δουλειά έχουμε ένα TP-Link Archer VR600 το οποίο είναι απίστευτο εργαλείο, όμως με τον πάροχο μας έχουμε κάποια παρατράγουδα και σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγή σε ΟΤΕ. Επειδή δεν σκοπέυω να αλλάξω το Archer με κανένα παροχικό router, κι επειδή χρειάζεται να υπάρχει τηλέφωνο (1 μόνο), απορώ αν το IPφωνο κάνει γι αυτή την δουλειά. Αμαρτία να χρειαστεί να πάρω καινούργιο router που υποστηρίζει voip 

Δημοσ.

Μπορείς να αφήσεις αυτό που έχεις στη γραμμή και να βάλεις πίσω του το Speedport μόνο για την τηλεφωνία. Δεν θα είσαι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα το έχει κάνει.

Δημοσ.

Την γνωρίζω αυτή την μέθοδο, απλά δε προτιμώ να έχω επιλέον συσκευές. Και μια και χρειαζόμαστε καινούρια τηλεφωνική συσκευή, να πάρω IPφωνο

Δημοσ.

Λογικά θα παίξει, εφόσον πάρεις τον κωδικό και κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις σε κάποια SIP Client εφαρμογή. Αλλά θα παίζει μόνο συνδεόμενος στην δικιά σου σύνδεση και εφόσον είσαι συνδεδεμένος ασύρματα στον δικό σου router.

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρητικα θα κάνει την δουλεια. Απλα αν υπαρχει κανένας που το εκανε η το έχει δει σε γνωστο του ήθελα να μου το επιβεβαιώσει

Δημοσ.

Έχει γίνει σε συσκευή Android ή σε άλλη συσκευή SIP. Στο έγραψα ότι αν κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις και η εφαρμογή είναι συμβατή θα δουλέψει. Το "λογικά" που έγραψα, πάει σε αυτά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/2/2018 στις 4:58 ΜΜ, Dimitris_DK είπε

Την γνωρίζω αυτή την μέθοδο, απλά δε προτιμώ να έχω επιλέον συσκευές. Και μια και χρειαζόμαστε καινούρια τηλεφωνική συσκευή, να πάρω IPφωνο

Εγώ έχω ένα asus ac68... κάτι και μου εχουν φορτώσει το speedport και γάμο εμάς στο ping τι να κάνω για να βάλω πάλι πίσω το asus 

Δημοσ.
On 26/12/2019 at 22:59, Pcakias_official said:

Εγώ έχω ένα asus ac68... κάτι και μου εχουν φορτώσει το speedport και γάμο εμάς στο ping τι να κάνω για να βάλω πάλι πίσω το asus 

to asus να κανει το συγχρονισμο και το  speedport να σηκωνει την τηλεφωνισ ως wan πισω απο το asus.οδηγιες πιο πανω στο link του @jkoukos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...