Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link amazon

(η τιμη ειναι μονο για τα ασπρα)

Σκρουτζ απο 46.8 ευρω + μεταφορικα

Εψαχνα εδω και λιγες μερες να παρω ακουστικα τετοια, και πηγα στο mediamarkt να τα δοκιμασω πανω μου, και με εξαιρεση κατι beats των 300 ευρω, ηταν τα μονα που εφαρμοζαν σωστα , ανετα και ειχαν αρκετη ηχομονωση.

Ολα τα αλλα που δοκιμασα ηταν για πεταμα.

• Like 2
Δημοσ.

Άρα εγώ η κεφαλογραβιέρα αποκλείομαι ε; Ψαχνομαι για τίποτα ακουστικά αλλά μάλλον για bluetooth...on ear, over the ear, ψείρες, δεν με ενοχλεί τίποτα από τους παραπάνω τύπους... Καλή τιμή για αυτά που προσφέρουν θέλω, ακόμη και ακριβά αν αξίζουν χτυπάω... Καμιά πρόταση;

Δημοσ.
Δημοσ.

Από μικρόφωνο τα JBL ξέρουμε πως είναι; Για φάση voice chat. Έχω τα Bluedio t2s  με υπέροχο ήχο για 25 λιρες και περίπου 40 ώρες αυτονομία που ισχυρίζεται (ίσως κάτι λιγότερο) αλλά το μικρόφωνο είναι χάλια σε discord, Skype, ομιλία κτλ. Μιας και παίζει στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostiger είπε

Εχω τα Marshall Major ll BT. Πως τα πανε σε σχεση με αυτα του θέματος;

Ειναι καλυτερα αλλα πανω απο διπλη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, vadergr είπε

Πολύ καλά ακουστικά, όχι όμως για μεγάλα κεφάλια  :P

Κι ομως, εχω πολυ μεγαλο κεφαλι (πολλα κυβικα μυαλο :P), στο στρατο φοραγα το μεγαλυτερο καπελο, και αυτα μου ηταν πολυ ανετα, και οσο σφιχτα ηθελα.

Βεβαια ειναι και λιγο υποκειμενικο αυτο, γι αυτο αλλωστε πηγα και τα δοκιμασα απο κοντα πριν τα παρω.

12 ώρες πριν, zygorito είπε

Από μικρόφωνο τα JBL ξέρουμε πως είναι; Για φάση voice chat. Έχω τα Bluedio t2s  με υπέροχο ήχο για 25 λιρες και περίπου 40 ώρες αυτονομία που ισχυρίζεται (ίσως κάτι λιγότερο) αλλά το μικρόφωνο είναι χάλια σε discord, Skype, ομιλία κτλ. Μιας και παίζει στα ίδια λεφτά.

Επειδη και αυτο με ενοιαζε, τα εκανα pair μεσα στο μαγαζι, και δοκιμασα κληση με το viber, το αλλο ατομο με ακουγε αρκετα καλα, αλλα πιανουν και αρκετο θορυβο απο το περιβαλλον, αναγκαστικα μιας και το μικροφωνο δεν ειναι κοντα στο στομα.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι τα έχετε ήδη, έχετε παρατηρήσει αυτά που αναφέρουν σε ορισμένα reviews περί hissing noise σε χαμηλό volume;

Επεξ/σία από Carrey
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Carrey είπε

Όσοι τα έχετε ήδη, έχετε παρατηρήσει αυτά που αναφέρουν σε ορισμένα reviews περί hissing noise σε χαμηλό volume;

Τα είχα παρει στο black friday απο public και τα επέστρεψα για αυτον τον λόγο. Το προβλημα νομιζω προκαλείται απο το μικροφωνο που κάνει περεμβολές στα ακουστικα οταν τα ακουστικά είναι χαμηλά ή idle.

Δημοσ.

Βρε παιδιά αυτά τα αναφέρετε πρίν παραγγείλουμε! :P 

Είναι τόσο ενοχλητικό διότι τα δικά μου είναι ήδη στον δρόμο μαζί με την βάση που ανέφερε ο @radiohead (και ήθελα καιρό να πάρω μία)!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Carrey είπε

Το μικρόφωνο να φανταστώ δεν γίνεται mute, ε; Πφφ.. τώρα τι κανουμε; Έδωσα και 'γω παραγγελία.

Αν δεν έχει φύγει και σε χαλάει τόσο πολύ τα ακυρώνεις.

Προσωπικά δεν χρειάζομαι την χρήση του μικροφώνου σε αυτά, μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Τα ακουστικά θα τα χρησιμοποιήσω για προβολή ταινιών στο pc και στην τηλεόραση και για μουσικούλα. Αυτή μόνο θα είναι η χρήση τους.

Για χρήση που απαιτεί επικοινωνία π.χ. skype, discord σε online gaming κλπ έχω άλλα 2 ακουστικά (cloud stinger και patriot viper v370)

Δημοσ.

Στο public νομιζω ειχε αλλο μοντελο-εκδοση προσφορα.Σε εμενα δεν κανουν κιχ ουτε σε skype ουτε σε idle. Τωρα ακουω αεκ ολυμπιακο σωπατε :P

Δημοσ.

τα ακουστικα τα εχω 1 χρονο ακριβως.

το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι πλαστικα αλλα εχουν τελειο ηχο και πολυ σημαντικο ξεχνας να τα φορτισεις. hissing noise δεν εχω παρατηρησει ουτε μου εχει παραπονεθει καποιος.

αν εξαιρεσετε οτι ειναι πλαστικα ειναι vfm και ειδικα σε αυτην την τιμη. προσωπικη αποψη αν τα εχετε παραγγειλει μην τα ακυρωσετε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...