Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy j3 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.μετα απο μια ακομα κοροιδια που μου εκανε η cosmote με καινουργιο συμβολαιο αφου μου ειχανε πει πως θα μου δωσουν το j3 2017 μου εστειλαν το je 2016 8gb χωριτηκοτητα.....ουτε usb stick να αγοραζα....το τηλ δεν χωραει απολυτως τιποτα εκτος απ αυτα που εχει μεσα .......τελος παντων..στη προσπαθεια μου να μεγαλωσω τη μνημη του αρορασα μια micro sd card 64GB κ με βοηθεια απο youtube προσπαθω να την κανω να τη δει το τηλ σαν internal storage κ οχι σαν sd card...δυστηχως δε το εχω καταφερει ακομα.μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει πως γινεται αυτο?γιατι οπως φαινεται θα το πεταξω το τηλ κ ειναι κ ωραιο...

Δημοσ.

Μα για ποιο λόγο δε τους πίεσες να σου δώσουν το σωστό και παιδεύεσαι;

Από τη στιγμή που υπάρχει κάποια απόδειξη / συμβόλαιο ή κάποιο χαρτί που να αναφέρει το J3 2017 έπρεπε να το κυνηγήσεις κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/2/2018 στις 9:41 ΜΜ, saruman123 είπε
Επέκταση  

saruman χιλια ευχαριστω.με βοηθας παρα πολυ.ειμαι υποχρεος.θα το προσπαθησω με ησυχια.....

Στις 6/2/2018 στις 12:52 ΠΜ, AlienTechGR είπε

Μα για ποιο λόγο δε τους πίεσες να σου δώσουν το σωστό και παιδεύεσαι;

Από τη στιγμή που υπάρχει κάποια απόδειξη / συμβόλαιο ή κάποιο χαρτί που να αναφέρει το J3 2017 έπρεπε να το κυνηγήσεις κατά τη γνώμη μου.

δηστυχως η cosmote μπορει να αμφιβαλει ακομα κ γι αυτα που λενε ααυτοι που σε καλουν στο τηλ ...ακομα κ οταν η κληση καταγραφεται τους λες να την ακουσουν κ εκεινοι σου απαντανε οτι πρεπει να παρουν εγκριση απο εισαγγελικη αρχη.........καταλαβατε πιστευω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...