Miatakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι αναμεσσ σε αυτα τα δυο κινητα που εχω βρει στον σκρουτζ .. Cubot R9 http://www.cosmodata.gr/product/300942/ Ulefone S7 http://www.cosmodata.gr/product/308386/ Τα βασικα χαρακτηριστικα τους ειναι τα ιδια : ιδιος επεξεργαστης 5" screen, 4 cores 1,3ghz , 2gb ram , 16 rom αλλα το ulefone παιρνει SD up to 128gb ενω το cubot ειναι up to 32gb .. (δεν νομιζω οτι θα χρειαστω πανω απο 32gb παντως ,παιζει να μου φτανουν και τα 16gb ) .. Η μπαταρια τους ειναι 2500 του Ulefone και 2600 του Cubot αποσπομενες και οι των 2 οποτε στα ιδια.. Το Cubot εχε δακτυλικο αποτυπομα , τ αλλο δεν εχει... Και τα δυο ερχονται στην συσκευασια με προεγκατεστημενη ζελατινα και θηκη σιλικονης... 1 χρονο εγγυηση και για τα δυο , το Cubot ειναι 8-10 ευρω πιο ακριβο.. Τo Ulefone εχει διπλη καμερα πισω 8 + 5 interpolated camera που δεν ξερω τι σημαινει ενω το αλλο εχει μια 13αρα.. Μπροστα το Ulefone εχει 2mp ενω το αλλο 5mp .. Θα ηθελα να μαθω την διαφορα τις διπλης με την μονη καμερα και πια ειναι καλυτερη σε αυτην την περιπτωση... Οι χρηστες φαινονται ικανοποιημενη στο σκρουτζ και με τα δυο τηλεφωνα το ιδιο και στα κινεζικα sites ... Στο deviceramking.com βγαζει το Cubot R9 λιγο καλυτερο https://www.deviceranking.gr/phone/compare/9235_9999 Εχει κανενας καμια εμπειρια με καποιο απο αυτα τα κινητα ή εστω την μαρκα γιατι μου ειναι αγνωστες και οι 2... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ασε τα Ulefone και τα Cubot και πάρε κανένα redmi 4X να βρεις την υγειά σου. 1
darkrider93 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακρια απο αυτες τις μαρκες! Παρε κανα xiaomi, Οπως λεει και ο φιλος να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Κατ αρχας η διπλη καμερα ειναι ψευτικη, μονο η μια λειτουργει. Οι επεξεργαστες πολυ Low end θα αργουν τα παντα να ανοιξουν. Επισης η μπαταρια δε θα σου βγαζει ουτε μερα γιατι τρωνε πολυ μπαταρια οι Mediatek επεξεργαστες. Οποτε οχι! Δωσε κανα εικοσαρι παραπανω και παρε καποιο xiaomi , νομιζω απο 80 ευρω βρισκεις στο σκρουτζ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από darkrider93 1
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβώς ου μπλέξεις με εταιρείες που δεν ξέρει ούτε η μάνα τις Πάρε σίαομι να σώσεις 1
KyrGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Cubot έχει τρελό θέμα με ανταλλακτικά , δεν υπάρχουν πουθενά. Η ulefone έχει και καλά μοντέλα πχ future αλλά το συγκεκριμένο είναι άκομψο και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλύτερο το s8 που είναι πανέμορφο με αξιόλογη μπαταρία και κάμερα https://www.smartmobiles.gr/product/ulefone-s8-dual-sim-lte-16gb-gold/.gr Βέβαια από όσο ξέρω ο MTK6580 δεν υποστηρίζει 4g. Όσο για τη διπλή κάμερα υπάρχει, νόμιζα ότι είναι ψεύτικη αλλά σκεπάζω την πρώτη και παίρνω μονόχρωμες φωτογραφίες στο leagoo που έχω. Δεν προσφέρει όμως κάτι ουσιαστικό, καλύτερα να είχα μονή pdaf πχ. Όσο για τα Xiaomi δεν έχω προσωπική άποψη, θέλω κάποια στιγμή να πάρω από περιέργεια. Για την μπαταρία εγώ με τον MTK6750, 5.5" οθόνη sharp και 3000mah βγάζω πάνω από μία ημέρα απροβλημάτιστα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από KyrGR
darkrider93 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δεν γνωριζω για την καμερα στο leagoo αλλα στο συγκεκριμενο που θελει να παρει ο φιλος ειναι ψευτικη, μερικες φωτογραφιες αν ψαξετε στο google θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι. Γενικα απεφυγε τετοιες εταιριες το οτι εχει παρει ενας και βγηκε καλο δεν λεει κατι, η γενικη εικονα ειναι οτι δεν αξιζουν αυτα τα κινητα.
Miatakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξη πιδια πηρα το Xiaomi redmi note 4 snapdragon με 126 euros με 2 χρονια εγγυσηση 3gb/32gb rom και ησυχασα Στις 2/5/2018 στις 11:24 ΜΜ, saruman123 είπε Ασε τα Ulefone και τα Cubot και πάρε κανένα redmi 4X να βρεις την υγειά σου. αχαχαχχα ενταξη σοφε saruman θα σε ακουσω σαν ενας αλλος Frodo Baggins.. ziaba γεια! , τα εχουμε πει και παλιοτερα σε αλλο topic.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα