Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ubisoft σε Κινέζους χρήστες χαρίζει το εν λόγω τίτλο. Για να το λάβετε θα πρέπει να κάνετε τα εξής.

1. Log in στον λογαριασμό σας στο Ubisoft Club . Αφήνεται το tab ανοιχτό.

2. Κατεβάζεται τον add on για Chrome GeoProxy

3.Βάζεται ένα Κινέζικο Proxy .Το 120.26.14.14:3128  φαίνεται να λειτουργεί καλα.

4.Πάτε στην σελίδα http://www.ubisoft.com.cn/events/sf_giveaway και πατάτε το κόκκινο κουμπί με το καροτσάκι εκεί που έχει το Assassin's Creed.

5.Profit .

Η μέθοδος προέκυψε από τις προτάσεις των χρηστών Guerriero4 και nektarios_rs

• Like 6
  • Thanks 6
Δημοσ.

δυστυχώς σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο στα κινέζικα, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος εγώ..

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Striker4 είπε

γνωριζουμε μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο;

Για αλλες 36 ώρες περίπου . Μετά θα έχει άλλο παιχνίδι δώρο , οπότε το ξαναβλέπουμε

10 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Υπάρχει κάποιος προτινόμενος proxy για Mozilla;

Τόσο λειτουργικός όπως ο GeoProxy όχι. Δοκίμασε GeoEdge.

8 λεπτά πριν, glazos είπε

δυστυχώς σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο στα κινέζικα, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος εγώ..

Τα μενού και οι υπότιτλοι θα είναι στα Κινέζικα. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα αλλάξεις. Η Ομιλία στα Αγγλικά . Ευκαιρία να μάθουμε και άλλες γλώσσες :)

• Like 1
Δημοσ.

περιμένω να κατέβει για να δοκιμάσω κάτι αν τα καταφέρω θα σου στείλω πμ να ενημερώσεις το πρώτο ποστ για το πως 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, glazos είπε

περιμένω να κατέβει για να δοκιμάσω κάτι αν τα καταφέρω θα σου στείλω πμ να ενημερώσεις το πρώτο ποστ για το πως 

χαχαχα και εγώ αυτό κάνω !!! Πάντως ένα παράξενο πράγμα , η ταχύτητα που κατεβαίνει από τον Server της Ubi είναι εξωφρενική !!! 2600Κbits /sec ! Συνήθως με το ζόρυ έχω 800 .Ti μαγεία είναι αυτή ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγάζει και σε άλλους "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο";

EDIT: το πήρα, όλα κομπλέ, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.
Μόλις τώρα, frozex είπε

βγάζει και σε άλλους "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο";

Δοκίμασε άλλο Proxy. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα μενού και οι υπότιτλοι είναι στα Κινέζικα , αλλά η ομιλία στα Αγγλικά. Το παιχνιδι παίζεται μια χαρά . Για βοήθεια για το περιεχόμενο του μενού δείτε εδώ :

Δημοσ.

Τώρα έχουν δωρεάν το Heroes of Might and Magic VII . Αλλά δεν μπόρεσα αν το πάρω γιατί το βγάζει unavailable to your area . Τι έγινε μάγκεψαν οι κινέζοι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...