aelaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Η Ubisoft σε Κινέζους χρήστες χαρίζει το εν λόγω τίτλο. Για να το λάβετε θα πρέπει να κάνετε τα εξής. 1. Log in στον λογαριασμό σας στο Ubisoft Club . Αφήνεται το tab ανοιχτό. 2. Κατεβάζεται τον add on για Chrome GeoProxy 3.Βάζεται ένα Κινέζικο Proxy .Το 120.26.14.14:3128 φαίνεται να λειτουργεί καλα. 4.Πάτε στην σελίδα http://www.ubisoft.com.cn/events/sf_giveaway και πατάτε το κόκκινο κουμπί με το καροτσάκι εκεί που έχει το Assassin's Creed. 5.Profit . Η μέθοδος προέκυψε από τις προτάσεις των χρηστών Guerriero4 και nektarios_rs 6 6
Striker4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 γνωριζουμε μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο;
VonLoutsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει κάποιος προτινόμενος proxy για Mozilla;
glazos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 δυστυχώς σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο στα κινέζικα, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος εγώ.. 1
aelaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Striker4 είπε γνωριζουμε μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμο; Για αλλες 36 ώρες περίπου . Μετά θα έχει άλλο παιχνίδι δώρο , οπότε το ξαναβλέπουμε 10 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Υπάρχει κάποιος προτινόμενος proxy για Mozilla; Τόσο λειτουργικός όπως ο GeoProxy όχι. Δοκίμασε GeoEdge. 8 λεπτά πριν, glazos είπε δυστυχώς σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μόνο στα κινέζικα, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος εγώ.. Τα μενού και οι υπότιτλοι θα είναι στα Κινέζικα. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα αλλάξεις. Η Ομιλία στα Αγγλικά . Ευκαιρία να μάθουμε και άλλες γλώσσες 1
glazos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 περιμένω να κατέβει για να δοκιμάσω κάτι αν τα καταφέρω θα σου στείλω πμ να ενημερώσεις το πρώτο ποστ για το πως 1
aelaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, glazos είπε περιμένω να κατέβει για να δοκιμάσω κάτι αν τα καταφέρω θα σου στείλω πμ να ενημερώσεις το πρώτο ποστ για το πως χαχαχα και εγώ αυτό κάνω !!! Πάντως ένα παράξενο πράγμα , η ταχύτητα που κατεβαίνει από τον Server της Ubi είναι εξωφρενική !!! 2600Κbits /sec ! Συνήθως με το ζόρυ έχω 800 .Ti μαγεία είναι αυτή ;
frozex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) βγάζει και σε άλλους "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο"; EDIT: το πήρα, όλα κομπλέ, ευχαριστώ! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από frozex
aelaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, frozex είπε βγάζει και σε άλλους "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο"; Δοκίμασε άλλο Proxy. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει! 1 1
aelaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Τα μενού και οι υπότιτλοι είναι στα Κινέζικα , αλλά η ομιλία στα Αγγλικά. Το παιχνιδι παίζεται μια χαρά . Για βοήθεια για το περιεχόμενο του μενού δείτε εδώ :
Damachi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Παίζει να είστε οι μόνοι που κάνουν τους κινέζους με την Ip - όλοι εκεί κάνουν το αντίθετο για να βγούνε
aelaos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Τώρα έχουν δωρεάν το Heroes of Might and Magic VII . Αλλά δεν μπόρεσα αν το πάρω γιατί το βγάζει unavailable to your area . Τι έγινε μάγκεψαν οι κινέζοι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα