IasonasKV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας ρε παιδια, Κοιταω αυτα τα δυο κινητα και το P10 μου φαινεται καλυτερο σε καποια και χειροτερο σε καποια αλλα, αλλά δεν ειμαι ειδικος στα κινητα και ηθελα να ρωτησω τ γνωμη σας αμα ξερετε 5 πραματα παραπανω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από IasonasKV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 mate 10 lite 290ευρω αν θες μεγαλη οθονη και φθηνοτερο p10 400ευρω καλυτερος επεξεργαστης,καλυτερη καμερα,πιθανως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 mate 10 lite Οθονη, ανάλυση, μπαταρία, αλουμίνιο. P10 καλύτερο σε όλα τα άλλα, μεταλλικό,νομίζω έχει και OIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IasonasKV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω πολυ παιδια! κ εγω ετσι ταχα στο μιαλο μου οτι απλα για τα 100+ λιγοτερα ευρω παιρνεις κατι κατωτερο απολα αλλα αρκετα καλο. I'll stick to p10 βεβαια μιας και θελω να το κρατησω για καιρο. (εχει OIS οντως, τοψαξα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, IasonasKV είπε (εχει OIS οντως, τοψαξα) Ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα