fidolos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδιά εδώ και μια εβδομάδα το κινητό (leagoo m8) σε ξεκαρφωτες ώρες κάνει έναν ήχο γκλιν γκλιν και μου σπάει τα νευρα. Ακόμα και όταν το έχω στο αθόρυβο. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποιηση. Επίσης δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο (δηλαδή συγκεκριμένες ώρες ή όταν φορτίζει πχ). Το μόνο που παρατήρησα προχθές, αλλά δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση. Το έκανε και 2 φορές με το που έφυγα από το σπιτι Πάει σε κανενός το μυαλό τι μπορεί να είναι και τι να κοιτάξω?
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Κακής ποιότητας κατασκευής. Πλαστικό δεν είναι?
fidolos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κακής ποιότητας κατασκευής. Πλαστικό δεν είναι? Πλαστικό, αλλά τι σχέση έχει με τον ήχο?
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fidolos είπε Πλαστικό, αλλά τι σχέση έχει με τον ήχο? Ενδέχεται να είναι συστολή/διαστολή Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μαλλον ειδοποιησεις που ΔΕΝ εχουν προσβαση στην μπαρα
sinikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλέπεις αν τρέχει καμια εφαρμογή background? 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Ενδέχεται να είναι συστολή/διαστολή Αν κατάλαβα καλά ηλεκτρονικό ήχο εννοεί Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από sinikos
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 κλείσε το wifi και τσεκαρε αν το κανει
fidolos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε κλείσε το wifi και τσεκαρε αν το κανει Το έκλεισα αλλά δεν μπορώ να δω άμεσα αποτελέσματα. Δηλαδή μπορεί να "έτυχε" και να μην έκανε το θόρυβο. Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι το πρωί που πάω για δουλειά και φεύγω από το σπίτι, με το που πάω στο μηχανάκι, το κάνει. Έχει να κάνει ότι απομακρύνομαι από το σπίτι? Κάτι "πιάνει" εκεί που έχω αραγμενο το μηχανάκι? Φυσικά το κάνει και μέσα στην νυχτα, στο σπίτι σε ξεκαρφωτες ώρες.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σε μενα κανει ενα ηχο οποτε περνάω απο wifi ή οταν αποσυνδέομε απο το δικο μου Τωρα υποθεση εκανα σε σενα μπορει να ειναι κατι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα