Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια...
ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4 εδώ και χρόνια. Αφού, όπως φημολογείται, επίκειται αλλαγή τους, σκέφτηκα μήπως υπάρχει κανένα TV box οποίο να μπορεί να παίξει και τον ρόλο αποκωδικοποιητή βάσει των καινούργιων προτύπων Τ2 και Η.264 αλλά και δέκτη δορυφορικών καναλιών (έχω και μια ξεχασμένη δορυφορική κεραία). Φυσικά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το παρόν πρότυπο MPEG-4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Musicfanatic είπε

Γεια...
ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω έναν αποκωδικοποιητή MPEG-4 εδώ και χρόνια. Αφού, όπως φημολογείται, επίκειται αλλαγή τους, σκέφτηκα μήπως υπάρχει κανένα TV box οποίο να μπορεί να παίξει και τον ρόλο αποκωδικοποιητή βάσει των καινούργιων προτύπων Τ2 και Η.264 αλλά και δέκτη δορυφορικών καναλιών (έχω και μια ξεχασμένη δορυφορική κεραία). Φυσικά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το παρόν πρότυπο MPEG-4.

Δες την παρακατω συζητηση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/633994-tv-box-με-ενσωματωμένο-επίγειο-και-δορυφορικό-δέκτη/

Αν παρεις, φροντισε να παρεις την εκδοση με android7

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Ευχαριστώ...άλλη εναλλακτική πρόταση, υπάρχει; Θα προτιμούσα επίσης να μπορώ να το αγοράσω από Ελλάδα αν γίνεται (έστω και λίγο ακριβότερα)

Δημοσ.

Οτι καλες προτάσεις υπάρχουν ειναι σε εκεινο το νημα. Αν εννοεις φθηνότερες και ισαξια (ή καλυτερες) οχι.

Απο ελλαδα δεν θα το παρεις λιγο ακριβοτερα αλλα πανω κατω διπλασια τιμη. Δεν ειναι προιόν που πωλειται συχνα οποτε λιγες οι επιλογες απο Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...