Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το πρώτο eshop που κατασκευάζω επομένως παρακαλώ μην βαράτε :D.
Υπάρχει κάποιος που να εχει χρησιμοποιήσει αυτό το plugin της enartia?  Έχουν γίνει ήδη όλα τα διαδικαστικά από μεριάς της επιχείρησης και έχουμε λάβει λογαριασμό από την Πειραιώς, αλλά έχουμε μείνει εκεί. Έχω διάφορες ερωτήσεις οπότε καλύτερα ας ξεκινήσω:

• Στο site εγκατάστασης λέει "Requires SOAP installed in the server / hosting.",  πως μπορώ να δω αν το έχω?
  • Τα διάφορα url που δηλώνουμε στην τράπεζα όπως λέει στις πληροφορίες, τα δημιουργεί το plugin ή πρέπει να τα δημιουργήσω και απλώς θα ψάξει να τα βρει το plugin στις ανάλογες διευθύνσεις?
  • Το testing account που θα μας δώσει η τράπεζα το χρησιμοποιούμε για τα test cases που λέει στο manual αποκλειστικά ή μπορούμε να κάνουμε και γενικό testing ?

Γενικά αν μπορεί κάποιος να δώσει λιγες περισσότερες πληροφορίες για την όλη διαδικασία θα ήταν πολύ χρήσιμο καθώς δεν εχω καταφέρει να βρω πηγές πουθενά...

Δημοσ.

τα urls στα δινει το ιδιο το plugin

https://el.wordpress.org/plugins/woo-payment-gateway-for-piraeus-bank/#installation

την ip στην δινει αυτος που σου κανει hosting, υπαρχει περιπτωση να ειναι διαφορετικη απο αυτη που περνεις κανοντας απλα ping στο domain σου

το testing account στο δινει η τραπεζα μονο για να κανεις τα καμια 10 τεστ - σεναρια και μετα σου στελνει κανονικο λογαριασμο να τον περασεις στις ρυθμισεις του plugin

θα σου στειλουν αναλυτικο pdf για ολα αυτα και ακομα καλυτερα σε οποιο τεστ κολησεις θα βγαλεις ακρη με το τηλεφωνο στην τραπεζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...