KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι φυσικα. παραμυθιασμα του στουντιο ηταν 😁 ασε που τον Cavill τον ειχαν βασικα για δυο σκηνες δρασης. σχεδον ολη η ταινια ηταν one man show του Τομ. μου αρεσει που ελεγε οτι ο ρολος του αυτος θα ηταν το εισιτηριο του να κανει τον επομενο Bond. ναι καλα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK
totalius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Τελείως διαφορετικές οι απόψεις εδώ πάντως από οτι στο εξωτερικό όπου αποθεώνεται η ταινία. . Θα το διαπιστώσω κ εγώ απόψε .
toyo73 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, totalius είπε Τελείως διαφορετικές οι απόψεις εδώ πάντως από οτι στο εξωτερικό όπου αποθεώνεται η ταινία. . Θα το διαπιστώσω κ εγώ απόψε . Eσυ τι περιμενες να ακουσεις.Ομοφωνια για μουσικη, ταινιες και μερη διακοπων δεν θα ακουσεις ποτε. 1
totalius Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ομοφωνία όχι . Αλλά εδώ διαβάζω 80% αρνητικά κσι στο στο IMDb 80% θετικά . 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην δίνεις σημασία dude, στο imdb συνήθως παίζει πολύ fake rating/review και εδώ κάποιοι βλέπουν το entertainment ως chore. Προσωπικά έχω δυο reviewers που τους παρακολουθώ καιρό οποτε ξέρω πάνω κάτω το γούστο τους και στηρίζομαι λίγο εκεί αλλα κανένας δεν είναι καλύτερος κριτής από τον εαυτό σου Have fun Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
skiabox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εντάξει βλέπεται άνετα η ταινία αλλά δεν φθάνει κάποιες παλιές της σειράς. Ο Τομ Κρουζ εντωμεταξύ αρχίζει να μοιάζει με μούμια και ο cavil εντελώς αδιάφορος. 7/10 από εμένα.
totalius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Την ειδα κ εγω χθες βραδυ . Το διασκεδασα για 2,5 ωρες ( θα μπορουσε να ειναι κανα 20λεπτο λιγοτερο ) κ εφυγα με την ιδια αισθηση που ειχα φυγει και απο τις προηγουμενες . Αν σε καποιον αρεσαν τα προηγουμενα θα του αρεσει κ αυτη. Το θεμα με τις ηλικιες σιγουρα πρεπει να το κοιταξουν καποια στιγμη αλλα ο Tom σιγουρα φαινεται να αντεχει για αλλη μία . 1
maximusgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Γενικά τα δράσης με κουράζουν αλλά σ'αυτό δεν κουράστηκα καθόλου. 8/10 από μένα.
john1987 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ήτανε τίμιο, λίγο χειρότερο από το Rogue Nation και σίγουρα έπρεπε να διαρκεί μισή ώρα λιγότερο. Κατά τα άλλα φοβερή κινηματογράφηση - δράση - φωτογραφία κλπα και τίμιες ερμηνείες. 6,5/10
Raptorex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Την είδα χθες το βράδυ. Η ταινία βασίζεται πάρα πολύ στα κασκαντερικά του tom cruise.Το έχει ακόμα ο tom αλλά περά από αυτό και κάποιες καλές σκηνές δράσης η ταινία δεν φέρνει κάτι καινούργιο στο franchise.Αδύναμο σενάριο που τραβάει πολύ,αδιάφοροι villains και οι περισσότερες ερμηνείες είναι λες και κάνουν αγγαρεία για να βγει ακόμα μια ταινία.Σε όποιον άρεσαν τα προηγούμενα θα αρέσει και αυτό αλλά για εμένα ύστερα από 5 MIF ταινίες τα κασκαντερικά του tom δεν αρκούν για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον μου.
john1987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι ο "κακός" στο Fallout ήταν απλά τίμιος χωρίς να εξηγούνται περαιτέρω τα κίνητρά του. Σε κάθε περίπτωση μετά τον Philip Seymour Hoffman στο III κανένας κακός δεν θα τον ξεπεράσει.
Raptorex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) O cavill μου έμοιαζε περισσότερο με henchman παρά με villain στην ταινία. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Raptorex
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 3:57 ΜΜ, Raptorex είπε O cavill μου έμοιαζε περισσότερο με henchman παρά με villain στην ταινία. Γενικά υπάρχει θέμα όταν ταυτίζεται κάποιος ηθοποιός με κάποιον ήρωα (εδώ με τον superman) στην αποδοχή του μετά από το κοινό σε κάποιον άλλο ρόλο. Είχα διαβάσει κάποιο άρθρο που παραδέχονταν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί ότι είναι τρομερή παγίδα η ταύτιση με κάποιον ήρωα.
Raptorex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πιστεύω ότι έχω ταυτίσει το Cavill με το superman για τον απλό λόγο ότι δεν μου άρεσαν οι ταινίες του σαν superman.Υποθέτω ότι επειδή είχε γίνει η ιστορία με το μουστάκι στο justice league είχα προσδοκίες ότι ο cavill θα έχει γαμάτο ρόλο στο ΜΙ fallout.Μου φάνηκε άχρωμος στη ταινία και χωρίς τη προσωπικότητα που απαιτείται να έχει ένας villain.Μπορεί να τον είχε περιορίσει ο tom cruise επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο νεαρότερος superman.Δεν έχω δει άλλες ταινίες του cavill για να ξέρω τι μπορεί να κάνει σαν ηθοποιός. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Raptorex
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Btw για τον Cavill https://luben.tv/nerdcult/popstream/162330
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα