Προς το περιεχόμενο

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Apoll είπε

Κάτσε ρε συ, στην μία ταινία ήταν 20 στην άλλη 37. Ήμαρτον. 

Ωραία είναι και στα 37.Δεν μας χαλάει.Απλά να έχουμε να λέμε.:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα την δω σινεμα 2χ φορες ετσι για στήριξη στον τομ. Το εκανα και με το edge of tomorrow και με το oblivion. Ο τύπος ειναι πενήντα φεύγα και κανει stunts μοναχος του. Τέλος οι ταινίες του ειναι στην χειρότερη service-able στην καλύτερη γαμηστερες. Δεν θελω να τον φαει η μαρμάγκα όπως τον νικολας κειτζ, που επισης μου αρεσε/αρεσει πολυ (άμα ξέρει κανεις γιατί ο τελευταίος ξεπεσε ας πει επιγραμματικά, ναι το ξερω πως  μπορω να το βρω στο γουγλη).

Επεξ/σία από hexenlord
ορθογραφια
  • Like 4
Δημοσ.

Αν και η πίστη μου στον τομ κλονίστηκε με τη μούμια οπως φαίνεται το mi fallout θα την αποκαταστήσει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Raptorex είπε

Αν και η πίστη μου στον τομ κλονίστηκε με τη μούμια οπως φαίνεται το mi fallout θα την αποκαταστήσει.

Συμφωνώ, το Mummy ήταν άσχημη ταινία συνολικά, δεν ήταν ο Tom. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, V for Vagelis είπε

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Tom είναι 55 ετών και  πάει 56 τον Ιούλιο..... Όταν γυρίσει το MI7 θα είναι κοντά 60.....

Για δείτε τους  55άρηδες γύρω σας και θα καταλάβετε σε τι αναφέρομαι. 

• Like 5
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς εγώ να πω ότι κουράστηκα. Και όχι απαραίτητα γιατί είναι όντως πολύ μεγαλύτερη σε διάρκεια απ'οτι θα έπρεπε, αλλά γιατί κι αυτό το έξτρα παραπάνω δε δίνει κάτι ουσιώδες. Θα μου πεις, περίμενες ουσία; Οχι. Περίμενα να την ευχαριστηθώ, να είναι fun, να έχει ίσως λίγο χιούμορ, να περάσω καλά 2+ ώρες. Κι ενώ πραγματικά πήγα με πολύ καλή διάθεση και ανυπομονούσα να την δω, κάπου στο 20λεπτο άρχισαν να βαράνε τα αλαρμ. 

Σεναριακά δε ξέρω αν αξίζει να αναφερθώ - η υπόθεση καλή κακή it is what it is - αλλά οι διάλογοι πραγματικά είναι τουλάχιστον μέτριοι. Και κλισέ. Και κακοπαιγμένοι. Ειδικά αυτός ο Λουθερ. Καλά, για τον Cavill δεν έχω λόγια,  είναι σχεδόν αστείο να τον βλέπεις να παίζει. Ούτε ο Pegg δε το σώνει και μου φαίνεται δε προσπαθεί και ιδιαίτερα. Έχω δει ταινίες να κάνουν κοιλιά από τη μέση, αλλά από την αρχή δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Αργεί πολύ να πάρει μπρος και σε πρηζώνει τόσο πολύ όταν επιτέλους το κάνει που η επόμενη κοιλιά είναι ακόμα χειρότερη. 

Μάλλον τις πιο πολές action scenes τις έχεις δει ήδη - η καλύτερη και με διαφορά είναι το halo jump και είναι κρίμα που είναι και η μόνη που σου μένει. Δεν πρόσεξα cut μέχρι να τελειώσει, φτιάχνει μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το τρικ με τον ήχο ήταν αναπάντεχο και πολύ πετυχημένο. Το fight scene στις τουαλέτες επίσης. Το car chase στο Παρίσι πάλι καθόλου. Κανά 10λεπτο με τον Τομ ν'αλλάζει ταχύτητες και να πηγαίνει από στενό σε στενό. Χωρίς διάλογο τώρα αυτό. Γενικά όλο το Paris set τράβηξε πάρα πολύ και κάπου εκεί τα αλαρμ πιάσαν κόκκινο. 

Προσωπικά, δεν είδα βελτίωση από'κει και μετά, και μέχρι το τέλος είχα ξενερώσει και το μόνο που παρατηρούσα ήταν οι αντανακλάσεις από τα φώτα σε κάθε δεύτερο πλάνο. Εν τω μεταξύ, όλα τα action sequences λες και δε πέρασαν από edit,  δε κόψαν τίποτα, πάνω που φτάνεις στο Λονδίνο και λες οκ, αυτό ήταν, ξεκινάει άλλο objective, που κι αυτό θέλει το χρόνο του για να κάνει build up. Και ξαναλέω, να γινόταν αυτό με ένα entertaining τρόπο, δεν θα με πειράζει τόσο. Αλλά νομίζω έχουν γίνει λίγο ταινίες τύπου "να δουμε τι άλλο θα βάλουμε τον Τομ να κάνει", που όλα τ''αλλα μου φαίνεται μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Δε καίγομαι κιόλας να ξέρω ότι είναι αυτός που κρέμεται από το ελικόπτερο. Μπράβο του δηλαδή, αλλά δεν ανεβάζει το σκορ της ταινίας για'μένα. 

Ναι οκ, αξίζει να τη δεις σε σινεμά γιατί είναι πολύ polished και πρόσεξα αρκετά πλάνα που ήταν shot and framed τέλεια και το camera work (αν υπάρχει τέτοιος όρος) είναι στα επίπεδα που θα περίμενε κανείς. Αλλά η διάρκεια, οι τραβηγμένες action sequences, η έλλειψη χημείας/χιούμορ, οι επιεικώς μέτριες ερμηνείες και το ακόμα πιο μέτριο σενάριο, προσωπικά δε μπόρεσα να τα αγνοήσω και μου άφησαν μια πολύ μέτρια, πολύ κατώτερη των προσδοκιών εντύπωση.

Επεξ/σία από Em_Zed
  • Like 2
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις γυρισα απο το σινεμα.

καλυτερο σκηνοθετικα απο το  προηγουμενο, αλλα το σεναριο ηταν οτι ναναι. επισης πολλα κλεμενα stunts απο παλιοτερες ταινιες (True Lies, Cliffhanger, Jackie Chan)

γενικα οπως με το προηγουμενο, ουτε ζεστη, ουτε κρυο, απλως meh

παντως οσοι λεγανε οτι ειναι αριστουργημα, το καλυτερο της σειρας, κτλ, δεν ξερουν τι λενε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψιλοσυμφωνω με τους παραπανω, τρομερα action pieces -halo jump, τουαλετα, παρισι κ ελικοπτερα, ολα καταπληκτικα και τεζα ενταση και σκηνοθεσια εξαιρετικη- σεναριο ψιλο-οτιναναι ομως που τραβαει πολυ, χανει το ενδιαφερον του σταδιακα και στο τελος κουραζει-το α μερος της ταινιας πολυ καλυτερο απο το β-, ενω οι ερμηνειες ειναι διεκπαιρωτικες στη πληοψηφια τους...

με καμια το αριστουργημα που ειδα να γραφουν καποιοι, ουτε το καλυτερο της σειρας καν δεν ειναι... αξιζει παντως για ενα καλο βραδυ χαλαρωσης σε σινεμα, λογω των εξαιρετικων set pieces που σε κρατανε βιδωμενο στη καρεκλα οταν σκανε, αλλα μεχρι εκει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως το βασικο καστ εχει παραγερασει, καλυτερα να βαλει νεο αιμα στο επομενο ο Τομ. δεν μπορω να βλεπω τον Jules με την μπυρoκοιλια του να ειναι field agent.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, KilliK είπε

μολις γυρισα απο το σινεμα.

καλυτερο σκηνοθετικα απο το  προηγουμενο, αλλα το σεναριο ηταν οτι ναναι. επισης πολλα κλεμενα stunts απο παλιοτερες ταινιες (True Lies, Cliffhanger, Jackie Chan)

γενικα οπως με το προηγουμενο, ουτε ζεστη, ουτε κρυο, απλως meh

παντως οσοι λεγανε οτι ειναι αριστουργημα, το καλυτερο της σειρας, κτλ, δεν ξερουν τι λενε.

Thanks for the info, κι επειδη το προηγουμενο προσπαθησα να το δω στο σπιτι μου και αποκοιμηθηκα χωρις καν να νυσταζω, δεν θα επιχειρησω καν να δω αυτο. Το ο,τι ναναι σεναριο ειναι ακριβως αυτο που με απωθει... Αμα ειναι να δω εφε χωρις σεναριο, βλεπω και Transformers... Αμα λεω 😄

Επεξ/σία από qspock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...