InsertCoinToJoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 πως το καταλαβαινει το ρημαδι... σε iptv εμενα παιζει παντως κανονικα
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Στο συγκεκριμένο πάντως που δοκίμασα (bbc iplayer) με αγγλικό server, μου ρίχνει άκυρο. Καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιείς vpn. Δοκίμασα σε linux να περασω ρυθμίσεις και να συνδεθώ και δεν το καταφερα με κανενα server. Βαριέμαι το να ψαξω το γιατί ή να ανοιγω box για να δοκιμασω με vpn client se uk server. Δοκιμασα όμως με το vpn αλλης εταιρείας που εχω και εβλεπα μια χαρα iptv. Αυτό σημαίνει δυο πράγματα. Ειτε η vpn ip ειναι μπαναρισμένη (και το πιο πιθανό) ή κατι δε λειτουργεί σωστά με το vpn του seed EDIT Απο περιεργεια ανοιξα box kai δοκιμασα με τον vpn client. Στο dolphin browser εφαγα πορτα οτι δεν ειμαι UK, ενω με firefox browser ειδα μια χαρα live προγραμμα με ενα ντοκυμαντερ με πιθήκια.. Αρα το vpn δουλευει αλλα υπάρχουν επιμερους προβληματάκια κατα λειτουργικό ή περιεχόμενο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από isay 1
jokerakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) PPTP νομίζω... Σπαζοκεφαλια...Σε εικονική μηχανή LM CIN. όλα δουλεύουν ρολόι και στους τρεις λογαριασμούς που άνοιξα. Σε LM XFCE που έχω και το netbook και θέλω να το χρησιμοποιήσω δεν δουλεύει κανένας από τους τρεις για οποιονδήποτε λόγο.Τα έχω δοκιμάσει όλα μέχρι και με άλλους browser. edit:και στα windows το ίδιο με την δεύτερη περίπτωση.έκανα ακόμα κάποιες δοκιμές...βάζω στο whats my ip και μου βγάζει Ελλάδα και σε κάποια άλλα μου βγάζει την χώρα που έχω διαλέξει.εχει κάποιος κάτι αξιόπιστο να δούμε αν δουλεύει? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από jokerakias
KANAR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εαν ξεχασατε το promo code και βαριεστε να φτιαχνετε νεο λογαριασμο, απλα ζητηστε τους να σας επεκτεινουν τον χρονο. Σε μιση ωρα μου το'χαν τακτοποιησει.... Απο ταχυτητα ακομα δοκιμαζω αν και μου φαινεται οτι το ( free) cm vpn για android ειναι ταχυτερο. 1
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Απο περιέργεια σκάλισα λίγο ακομα το seed4me σε linux. Συμπεράσματα, τα οποία εφαρμόζονται κατά περιπτωση σε σε άλλα λειτουργικά: Δεν κατάφερα με κανενα τρόπο να συνδεθώ με pptp, οτι και να δοκίμασα. Απο τα error logs δεν εβγαλα κάποια άκρη. Δοκίμασα το l2pt (ειναι πανω πανω σαν εναλλακτική επιλογη ρυθμίσεων) και εκεί δουλεψε καμπάνα με ολους τους servers (δοκίμασα 3 απο διαφορες χωρες) Ναι, το l2pt ειναι λιγο λιγοτερο ασφαλες απο το pptv, το οποιο με τη σειρά του ειναι αρκετά λιγοτερο ασφαλες απο το openvpn ΑΛΛΑ για τετοιο γάιδαρο (δωρεαν για 1 ετος, αρκετοί servers και normal ταχύτητες) μην τον κοιτάμε στα δοντια (το γάιδαρο). Οποιος θέλει μεγιστη ασφάλεια και καλό support, ας κοιτάξει για paid vpn (σε αλλη εταιρεία) Στη δοκιμή UK server με L2tp ειδα μια χαρά υλικό και τηλεοραση απο iplayer,itv,tvcaytchup που εχουν geolocation restrictions. To netflix μου εριξε ακυρο αλλα το περιμενα γιατι ετσι κι αλλιως κόβει τις ips των vpns/proxies Όσοι εχουν αλλεργία σε vpn clients (οπως εγω) και προτιμούν χειροκίνητες ρυθμίσεις, αν δεν τους παιζει το PPTP να δοκιμάζουν το L2TP (ανεξάρτητα λειτουργικού)
Damachi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 5:10 ΜΜ, KANAR είπε Εαν ξεχασατε το promo code και βαριεστε να φτιαχνετε νεο λογαριασμο, απλα ζητηστε τους να σας επεκτεινουν τον χρονο. Σε μιση ωρα μου το'χαν τακτοποιησει.... Απο ταχυτητα ακομα δοκιμαζω αν και μου φαινεται οτι το ( free) cm vpn για android ειναι ταχυτερο. Έμενα μου απαντήσανε ότι δε γίνεται και εχω χατιρικά 1 μηνα .... είναι και γρ@θοι γιατι μετα απο τοσες μερες έκανα άλλα
KANAR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Damachi είπε Έμενα μου απαντήσανε ότι δε γίνεται και εχω χατιρικά 1 μηνα .... είναι και γρ@θοι γιατι μετα απο τοσες μερες έκανα άλλα Τι να πω? Μαλλον κουραστηκαν τα παλικαρια...Εγω παντως αν και μου το εφτιαξαν, το εχω αφησει ετσι για να υπαρχει και χρησιμοποιω αλλο...
Tsino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 9:36 ΜΜ, KANAR είπε Τι να πω? Μαλλον κουραστηκαν τα παλικαρια...Εγω παντως αν και μου το εφτιαξαν, το εχω αφησει ετσι για να υπαρχει και χρησιμοποιω αλλο... ποιό δουλεύεις ?
KANAR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Tsino είπε ποιό δουλεύεις ? Προσωπικα τωρα τελευταια χρησιμοποιω το cm security open vpn (για android μιλαμε παντα). Μου μοιαζει πιο ελαφρυ και λιγο ταχυτερο. Δεν ειμαι ομως και ο ειδικοτερος σε αυτα τα θεματα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα