gusdevelopers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, martin27 είπε ας γραψει καποιος πως ακριβως λειτουργει...πρεπει να κατεβασω το app? Ναι πρεπει.να κατεβάσεις το app
1.3power Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Thank you TS. Σε εμενα χρειαστηκε το promo code για να ενεργοποιηθει..Στο ενα mail μου που προσπαθησα χωρις το promo code δεν μπηκε η προσφορα..Ξερει κανεις την διαδικασια να σβησει καποιος το account του??
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, martin27 είπε ας γραψει καποιος πως ακριβως λειτουργει...πρεπει να κατεβασω το app? 27 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε Ναι πρεπει.να κατεβάσεις το app Για την ακρίβεια για να χρησιμοποιήσει κάοιος τις υπηρεσίες ΔΕΝ ειναι πάντα αναγκαίο να κατεβάσει το app. Το app βοηθά για λογους ευκολίας αλλά για περιεργους σαν εμενα που εχουν αλλεργία στα πολλα apps υπάρχουν και άλλοι τρόποι setup. Ολα τα vpns εχουν setup guides και αλλου χρειαζεται το app τους και αλλου δεν ειναι αναγκαίο.
kiko33gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Να είχε και ένα ελληνικό server θα ήταν καλύτερα, αλλά και έτσι θα κάνει κάποια δουλειά.
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, kiko33gr είπε Να είχε και ένα ελληνικό server θα ήταν καλύτερα, αλλά και έτσι θα κάνει κάποια δουλειά. Εντάξει ρε παιδιά, μην ειμαστε παραλογοι. Εμ δωρεαν, εμ πολλοί servers, εμ για ολα τα λειτουργικά αλλά γκρίνια επειδή δεν εχει ελληνικο; Στην αναγκη παρε σε προσφορα το windscribe vpn lifetime που εχει ολα τα καλα μιας πληρωμενης συνδρομης συν ελληνικο server
Pandelas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Επειδή δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ποτέ...Μπορείτε να αναφέρετε παραδείγματα στα οποία σας είναι αναγκαίο το VPN; Σόρρυ, απλά προσπαθώ να βρω λόγους να το χρησιμοποιήσω και το μόνο σενάριο που μου έρχεται είναι να έμενα στο εξωτερικό και να κατέβαζα από τον... "θείο". Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί;;; Και άλλη μια ερώτηση... Δε σας λαγκάρει την ταχύτητα σε σχέση με το να μην το έχετε ενεργοποιημένο; Μπορείς να τσιμπήσεις το pubg στα 12.5€ απο ινδία και χώρια πόσα άλλα games κοψοχρoνιά ειδικά στις προσφορές. Τα περισσότερα vpn λαγκάρουν, πρέπει να πληρώσεις για να σερφαρεις με μεγαλύτερη ταχύτητα. Btw εκανα δύο λογαριασμούς, αλλά και στους δύο ξέχασα να βάλω τον κωδικό. Στον ένα λογαριασμό μου έχει 7 μέρες, στον άλλο 365 Thanks ts
Lecter D Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, Pandelas είπε Μπορείς να τσιμπήσεις το pubg στα 12.5€ απο ινδία και χώρια πόσα άλλα games κοψοχρoνιά ειδικά στις προσφορές. Τα περισσότερα vpn λαγκάρουν, πρέπει να πληρώσεις για να σερφαρεις με μεγαλύτερη ταχύτητα. Btw εκανα δύο λογαριασμούς, αλλά και στους δύο ξέχασα να βάλω τον κωδικό. Στον ένα λογαριασμό μου έχει 7 μέρες, στον άλλο 365 Thanks ts Εγω παντως που μπηκα απο σερβερ ουκρανιας για να μπω cs με τον αδερφο μου επαιξα κανονικα κανενα 2ωρο χωρις λαγκ χωρις τιποτα με 2 pc σε online game να τρεχουν . Μηδεν λαγκ στο σερφαρισμα επισης . 1
opera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, 1.3power είπε Thank you TS. Σε εμενα χρειαστηκε το promo code για να ενεργοποιηθει..Στο ενα mail μου που προσπαθησα χωρις το promo code δεν μπηκε η προσφορα..Ξερει κανεις την διαδικασια να σβησει καποιος το account του?? Σε 10 λεπτά κάνεις νέο e-mail και νέο account.
greekn1c Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Υπαρχει τροπος με αυτο το vpn να βλεπω τηλεοραση απο Αγγλια π.χ BBC iplayer γιατι τωρα δεν με αφηνει επειδη βλεπει ip ελληνικη.
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 ναι να κανεις συνδεση με αγγλικό vpn server 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 παιδια για διαδικτυακη τηλεοραση που δοκιμασα.... (iptv) που ειχε γεωγραφικους περιορισμους... παει σφαιρα!
jokerakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΓΙνεται σε Linux να το περάσουμε; Edit μάλλον το βρήκα https://seed4.me/pages/setup/vpn-ubuntu Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από jokerakias
turbat0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekn1c είπε Υπαρχει τροπος με αυτο το vpn να βλεπω τηλεοραση απο Αγγλια π.χ BBC iplayer γιατι τωρα δεν με αφηνει επειδη βλεπει ip ελληνικη. 1 ώρα πριν, isay είπε ναι να κανεις συνδεση με αγγλικό vpn server Στο συγκεκριμένο πάντως που δοκίμασα (bbc iplayer) με αγγλικό server, μου ρίχνει άκυρο. Καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιείς vpn. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από turbat0s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα