anonik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 καλημέρα, Το χτύπησα και εγώ να το έχω, αν και μέχρι 200mb καθημερινά με καλύπτει το bitdefender total που πρόσφατα έβγαλε και αυτό το service. Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον TS
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 29 minutes ago, InsertCoinToJoi said: αν καποιος επωφελείται ειλικρινα δεν ξερω.... παντως δεν ειμαι εγω Ας το δουν και οι λοιποί ή αρμόδιοι και αν είναι ας γίνει edit το αρχικό μήνυμα να μην αναφέρει τον κωδικό. Εξάλλου όπως ανέφερα εγώ έκανα λογαριασμό χωρίς τη χρήση του κωδικού και έχω το ίδιο προνόμιο όπως δείχνει για 365 ημέρες... 24 minutes ago, dkstopo said: το μόνο δωρεαν σε αυτή τη ζωη είναι η αγαπη της μανας όλα τα άλλα θέλουν καποιο αντάλλαγμα Δεν έχεις άδικο
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 kormos... μια και το ειδες.... ποιο ειναι το generic coupon.. για να κανω edit το αρχικο ποστ?
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 34 minutes ago, InsertCoinToJoi said: kormos... μια και το ειδες.... ποιο ειναι το generic coupon.. για να κανω edit το αρχικο ποστ? Αν διάβασες στο αρχικό μου μήνυμα του νήματος δεν έκανα χρήση κανένα κουπόνι και όταν έκανα επιβεβαίωση μέσω εμαιλ την εγγραφή και συνδέθηκα μου εμφάνισε πως για 365 έχω δωρεάν... Αν έχεις κάποιο 2ο εμαιλ μπορείς να κάνεις μια δοκιμή αν θες
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, kormos είπε Καλημέρα, για ποιό λόγο να μπεί ο promocode που αναφέρεις; Απο μια ματιά που έριξα δεν αναφέρεται πουθενά ο συγκεκριμένος. Στην επίσημη σελίδα τους λένε πως είναι SAFE2017 Επίσης αναφέρουν πως κάνεις δωρεάν εγγραφή και λαμβάνεις 1 χρόνο δωρεάν Επίσης χωρίς να βάλω κανένα κωδικό ο δικός μου λογαριασμός λέει Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τον promocode που έχει αναφερθεί; ΜΦΧ 4 ώρες πριν, kormos είπε Καλά έκανες και το μοιράστηκες απλά θέλω να πω πως ο promocode που γίνεται αναφορά κάτι μου λέει πως κάποιος επωφελείται προνόμια αν λάβεις υπ όψιν σου το παρακάτω... ΜΦΧ 3 ώρες πριν, kormos είπε Ας το δουν και οι λοιποί ή αρμόδιοι και αν είναι ας γίνει edit το αρχικό μήνυμα να μην αναφέρει τον κωδικό. Εξάλλου όπως ανέφερα εγώ έκανα λογαριασμό χωρίς τη χρήση του κωδικού και έχω το ίδιο προνόμιο όπως δείχνει για 365 ημέρες... Δεν έχεις άδικο Αν κάνεις εγγραφή χωρίς κανενα promo code, παιρνεις 7 ημέρες free και τιποτα αλλο, ΑΚΟΜΑ κι αν κάνεις confirm το email σου. Δοκίμασε το και μόνος σου Η εταιρεία, προκειμένου να βοηθά τη δημιουργία νεων λογαριασμών, που στο μελλον μπορει να αποφέρουν χρήματα, δινει κατα'καιρους διάφορα promo codes, τα οποια είτε τα κάνει διαθεσιμα απο το δικό της blog ή απο άλλα sites. Ετσι αναλογα με το που βρίσκεις το promo code διαφέρει ο κωδικός. Ετσι στο δικό της site εδωσε το promo code SAFE2017 ενώ στο site download.hr (γνωστό για givaways) εκανε συμφωνια για promo code downloadhr. Ειναι ακριβώς το ιδιο πραγμα σαν τελικό αποτελεσμα. Αυριο μπορει να ερθει σε συμφωνία με το insomnia και να δώσει promo code insomniagr. Με δυο λογια ο ts ΔΕΝ επωφελείται αλλά βρήκε κάτι κάπου λειτουργικό και το μοιράστηκε μαζί μας. Δεν ειναι referal του κλασσικού τύπου. Αν τώρα το downloadhr εχει συμφωνία ώστε απο τις ανανεώσεις που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στο μελλον (μετα το χρόνο) θα παιρνει κάποιο ποστοστό, ποσός μας ενδιαφερει γιτί πρωτον δεν ειναι υποχρεωτικο και δευτερον οποιο promo code και να παρω εχω ίδιο τελικό (και δωρεαν) αποτελεσμα). Το post λοιπον του ts ειναι πεντακαθαρο, θέλησε να βοηθήσει όλους μας και δεν ειχε καμια δολια προθεση. Τέλος ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις εγκατάταση του προγραμματος για να παρεις την προσφορα. Παιρνεις την προσφορα και οταν χρειαστείς το πακετο βαζεις το προγραμμα και κανεις τη δουλεια σου. 2
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, isay said: Αν κάνεις εγγραφή χωρίς κανενα promo code, παιρνεις 7 ημέρες free και τιποτα αλλο, ΑΚΟΜΑ κι αν κάνεις confirm το email σου. Δοκίμασε το και μόνος σου Η εταιρεία, προκειμένου να βοηθά τη δημιουργία νεων λογαριασμών, που στο μελλον μπορει να αποφέρουν χρήματα, δινει κατα'καιρους διάφορα promo codes, τα οποια είτε τα κάνει διαθεσιμα απο το δικό της blog ή απο άλλα sites. Ετσι αναλογα με το που βρίσκεις το promo code διαφέρει ο κωδικός. Ετσι στο δικό της site εδωσε το promo code SAFE2017 ενώ στο site download.hr (γνωστό για givaways) εκανε συμφωνια για promo code downloadhr. Ειναι ακριβώς το ιδιο πραγμα σαν τελικό αποτελεσμα. Αυριο μπορει να ερθει σε συμφωνία με το insomnia και να δώσει promo code insomniagr. Με δυο λογια ο ts ΔΕΝ επωφελείται αλλά βρήκε κάτι κάπου λειτουργικό και το μοιράστηκε μαζί μας. Δεν ειναι referal του κλασσικού τύπου. Αν τώρα το downloadhr εχει συμφωνία ώστε απο τις ανανεώσεις που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στο μελλον (μετα το χρόνο) θα παιρνει κάποιο ποστοστό, ποσός μας ενδιαφερει γιτί πρωτον δεν ειναι υποχρεωτικο και δευτερον οποιο promo code και να παρω εχω ίδιο τελικό (και δωρεαν) αποτελεσμα). Το post λοιπον του ts ειναι πεντακαθαρο, θέλησε να βοηθήσει όλους μας και δεν ειχε καμια δολια προθεση. Τέλος ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις εγκατάταση του προγραμματος για να παρεις την προσφορα. Παιρνεις την προσφορα και οταν χρειαστείς το πακετο βαζεις το προγραμμα και κανεις τη δουλεια σου. Δεν ανέφερα προσωπικά στον ίδιο ότι έκανε κάτι "πονηρό" ο ίδιος! Αν διάβασες καλά όλα μου τα ποστ. Πέρα απο αυτό εγώ έχω 365 και δεν τον έκανα χρήση
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σας ευχαριστω που καταλαβαίνετε οτι δεν ειναι κάποιο δικο μου ρεφέραλ και δεν έχω κέρδος και ουτε σχεση με την προσφορά. καλοριζικο anyway σε όλους μας 1
burnin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστούμε παιδια για την ενημερωση. Επειδή δεν ειχα ποτε vpn ήθελα να ρωτησω κατι γρήγορο. Μπορούμε κάπως, να περάσουμε το VPN στο ρουτερ, έτσι ώστε όλο το τραφικ να γίνεται μέσω vpn?απο οποια συσκευή και να συνδέομαι; ισχύει επισης αυτο που κάπου διάβασα πως με vpn δε θα μπορω να μπω στο τοπικό δίκτυο; ευχαριστω
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Τι χώρα έχετε βάλει;με σέρνεται το τηλέφωνο
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ποτέ...Μπορείτε να αναφέρετε παραδείγματα στα οποία σας είναι αναγκαίο το VPN; Σόρρυ, απλά προσπαθώ να βρω λόγους να το χρησιμοποιήσω και το μόνο σενάριο που μου έρχεται είναι να έμενα στο εξωτερικό και να κατέβαζα από τον... "θείο". Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί;;; Και άλλη μια ερώτηση... Δε σας λαγκάρει την ταχύτητα σε σχέση με το να μην το έχετε ενεργοποιημένο; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground 2
kmarios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) thx topic starter 19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Επειδή δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ποτέ...Μπορείτε να αναφέρετε παραδείγματα στα οποία σας είναι αναγκαίο το VPN; περιεχόμενο μη διαθέσιμο στην ελλάδα, εκδρομή στην Κίνα, torrents, dark net, κτλ δες εδώ ... 8 advantages of using VPN Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από kmarios 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ thx. Προφανώς κάποιοι θα έχουν τέτοιες χρήσεις. Προσωπικά τα περισσότερα δε με αφορούν ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να ασχοληθώ να βάλω... Όσο για τα torrents... Για την ώρα δεν έχουμε γίνει Γαλλία ή Καναδάς. Για το δεύτερο κομμάτι περί lag; Δε νομίζω ότι δε θα υπάρχουν VPNs που θα σε καθυστερούν. Ειδικά σε δωρεάν περιπτώσεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground
liverpoolman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σε android vodafone cu εχω δωρεαν ιντερνετ αν βαλω αυτο οπως παλια με κατι αλλα fre vpn? Ή δεν επιτρεπεται απο την εταιρεια ξερει κανεις? 1
gusdevelopers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, liverpoolman είπε Σε android vodafone cu εχω δωρεαν ιντερνετ αν βαλω αυτο οπως παλια με κατι αλλα fre vpn? Ή δεν επιτρεπεται απο την εταιρεια ξερει κανεις? Καμιά σχέση. Αυτό είναι για ανωνυμία και άλλες χρήσεις.... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από gusdevelopers 1
martin27 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ας γραψει καποιος πως ακριβως λειτουργει...πρεπει να κατεβασω το app?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα