sarakinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να περιμένετε παιδιά αφού βάλετε το promo στο input μα γράψει 365 μέρες και μετά να κάνετε το register. Παίζει κανονικά
LS_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το τσίμπησα κι εγώ. Ευχαριστώ τον Op! Ενημερωτικά για όποιον τον ενδιαφέρει στα Terms λέει πως η εταιρία μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εγκαταστήσει/ενεργοποιήσει κάποιο service/πρόγραμμα με σκοπό να κάνει track τις όποιες παράνομες δραστηριότητες των χρηστών που το χρησιμοποιούν όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο αδερφός μου. "Seed4.Me reserves the right to install, manage and operate one or more software, monitoring or other solutions designed to assist us in identifying and/or tracking activities that we consider to be illegal or violations of these ToS's." 1
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε Καλησπέρα σε όλους... βρηκα και μοιράζομαι την παρακάτω σελίδα που δίνει δωρεάν VPN για Android, WIndows, iOS, MacOS, Ubuntu για ένα έτος.... https://seed4.me/users/register η εγγραφη αν χρειαστέι γίνετα με promocode: downloadhr καλορίζικο σε όσους το πάρουν! Δεν ζητάει κανένα μέσο πληρωμης κτλ κτλ για το μελλον και ειναι θετικο αυτο Thanks pal. Εφτιαξα 3-4 λογαριασμους γιατί όλο και τους βάζω σε μηχανήματα και κινητά άλλων. Δεν ξέρω τι παιζει με την ανωνυμία τους ή με torrents/streaming αλλά σε κάθε περιπτωση για τη δουλειά που το θελω μια χαρα μου κάνει. Να δωσω λιγο feedback απο παλιοτερη χρήση. Ειχα πάρει κάποιο account απο παλιοτερο promotion και το ειχα βαλει σε ενα tv box. Μια χαρα εκανα τη δουλειά μου, οποτε δεν το άλλαξα. 1
thodoris_9 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, isay είπε Thanks pal. Εφτιαξα 3-4 λογαριασμους γιατί όλο και τους βάζω σε μηχανήματα και κινητά άλλων. Δεν ξέρω τι παιζει με την ανωνυμία τους ή με torrents/streaming αλλά σε κάθε περιπτωση για τη δουλειά που το θελω μια χαρα μου κάνει. Να δωσω λιγο feedback απο παλιοτερη χρήση. Ειχα πάρει κάποιο account απο παλιοτερο promotion και το ειχα βαλει σε ενα tv box. Μια χαρα εκανα τη δουλειά μου, οποτε δεν το άλλαξα. Αυτό σκέφτομαι να κάνω και γω, kodi για αγώνες ελληνικούς. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. Χρειάζεσαι 4 λογαριασμούς; Αν πχ είναι κλειστό το tvbox και πάω να κάνω το ίδιο στο κινητό, με τους ίδιους κωδικούς, δεν θα παίξει; πρώτη φορά χρησιμοποιώ VPN...
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ειπα οτι τους μοιράζω σε μηχανήματα αλλων. Και οι 4 λίγοι ειναι αλλα βαριέμαι να φτιάξω αλλους
vgiozo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, ziaba είπε Κάνει δουλειά αλλά πετάει διαφημίσεις για premium σε windows 10 πως να τις απενεργοποιήσουμε? σε android όλα κομπλέ με adblock μέχρι στιγμής Mήπως το Peerblock (με τη λίστα Advertizing) κάνει δουλειά;
Iamthagod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, δυστυχώς πρέπει να έληξε η προσφορά. Τώρα βγάζει μόνο 7 μέρες προμο.
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλημέρα, δυστυχώς πρέπει να έληξε η προσφορά. Τώρα βγάζει μόνο 7 μέρες προμο. Μια χαρα λειτουργει ακομα (μολις εκανα και αλλο λογαριασμο) Διαβασε προσεκτικά τις οδηγίες στο αρχικό post
Iamthagod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, isay είπε Μια χαρα λειτουργει ακομα (μολις εκανα και αλλο λογαριασμο) Διαβασε προσεκτικά τις οδηγίες στο αρχικό post Ειχες δικιο δεν ειχα πατησει βαζοντας το προμο το εντερ στο κινητο για αυτο το λογο δε μου το ενεργοποιησε την πρωτη φορα. Ευχαριστω πολυ για το ινφο.
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, InsertCoinToJoi said: Καλησπέρα σε όλους... βρηκα και μοιράζομαι την παρακάτω σελίδα που δίνει δωρεάν VPN για Android, WIndows, iOS, MacOS, Ubuntu για ένα έτος.... https://seed4.me/users/register η εγγραφη αν χρειαστέι γίνετα με promocode: downloadhr καλορίζικο σε όσους το πάρουν! Δεν ζητάει κανένα μέσο πληρωμης κτλ κτλ για το μελλον και ειναι θετικο αυτο Καλημέρα, για ποιό λόγο να μπεί ο promocode που αναφέρεις; Απο μια ματιά που έριξα δεν αναφέρεται πουθενά ο συγκεκριμένος. Στην επίσημη σελίδα τους λένε πως είναι SAFE2017 Επίσης αναφέρουν πως κάνεις δωρεάν εγγραφή και λαμβάνεις 1 χρόνο δωρεάν Επίσης χωρίς να βάλω κανένα κωδικό ο δικός μου λογαριασμός λέει Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τον promocode που έχει αναφερθεί; ΜΦΧ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από kormos 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 τι να σου πω ρε φιλε.... ετσι το βρηκα και εγω... ετσι το μοιραστηκα.... προς το παρον μου παιζει σφαιρα! μακαρι να βρουμε και αλλα και καλυτερα
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, InsertCoinToJoi said: τι να σου πω ρε φιλε.... ετσι το βρηκα και εγω... ετσι το μοιραστηκα.... προς το παρον μου παιζει σφαιρα! μακαρι να βρουμε και αλλα και καλυτερα Καλά έκανες και το μοιράστηκες απλά θέλω να πω πως ο promocode που γίνεται αναφορά κάτι μου λέει πως κάποιος επωφελείται προνόμια αν λάβεις υπ όψιν σου το παρακάτω... ΜΦΧ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από kormos
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αν καποιος επωφελείται ειλικρινα δεν ξερω.... παντως δεν ειμαι εγω
dkstopo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 το μόνο δωρεαν σε αυτή τη ζωη είναι η αγαπη της μανας όλα τα άλλα θέλουν καποιο αντάλλαγμα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα