Xero1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πόσο καιρό έχει λήξει η υποχρεωτική περίοδος παραμονής; Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς το τμήμα προσφορών. Αν κι εκεί δεν σου δώσουν κάποια προσφορά (απίθανο), ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπών. Εκεί τους αναφέρεις ότι επιθυμείς να παραμείνεις αλλά από την στιγμή που δεν σου δίνουν κάποια προσφορά εξαναγκάζεσαι να διακόψεις την συνεργασία και να κάνεις φορητότητα σε άλλον πάροχο. Προσοχή δεν ζητάς επί τούτου διακοπή, αλλά απλά τους αναφέρεις ότι προτίθεσαι να διακόψεις. Συνήθως εδώ λήγει το θέμα. Από όσο με πληροφόρησαν άλλοι, το αρχικό συμβόλαιο ήταν 12μηνο, και το έχω 8 χρόνια(ένα φοιτητικό). Θα δοκιμάσω αυτό με το τμήμα διακοπών, αν βρω cojones. Thx
bill2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε μίπως όντως η διαδικασία απο φοιτιτικό σε απλό έχει άλλη διαδικασία; Επίσης στο φοιτητικό το σταθερό δεν είναι δωρεάν αλλά με χρέωση μόνο δωρεάν ιντερνετ έχει Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από bill2015
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω το φοιτητικό ίσχυε για περιορισμένο χρόνο, όσο διαρκούσε η φοίτηση (ή κάπου στα 4-5 χρόνια) και μετά γινόταν κανονικό. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνε τηλεφωνική επικοινωνία.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Xero1991 είπε Thx. Ναι ΟΤΕ. Έκανα και edit το αρχικό. Ξέρω ότι αν κάνω με την μια αναβάθμιση είναι κοντά στα 49 οπότε θέλω να "εκμεταλλευτώ" το ότι τα νέα συμβόλαια πάνε με 37, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τελικά. Αυτο δεν μπορεις να το κανεις, ειναι μονο για νεους πελατες
rofl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα παρεις κανονικα το πακετο με τα 37 για το 50αρι np. και θα κανεις νεο 2ετες συμβολαιο. απλα κανε αιτηση απ το site για το 37. και εννοειται οτι δεν θα μεινεις καθολου χωρις internet. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η ρωτησες σε λαθος τμημα η καποιον ασχετο, η εκανες λαθος ερωτηση. οποτε καντο μεσω site και θα σε καλεσουν απ τις πωλησεις. δεν χρειαζεται καν να το ρωτησεις ειναι δεδομενο. απειρος κοσμος το εχει παρει με αλλαγη προγραμματος. αν υπηρχε προβλημα με τα φοιτητικα δεν θα μπορουσε να παρει το πακετο γενικα, οχι την τιμη της πρωτης διετιας. αν δεν παιζει πολυ απλα ο υπαλληλος που θα σε παρει απο τις πωλησεις για να φτιαξει το συμβολαιο θα σου πει δεν παιζει. ( που για μενα δεν παιζει να στο πει). αν στο πει κανε οτι ειπε ο jk για τμημα προσφορες/ διακοπες. Στις 2/6/2018 στις 1:17 ΠΜ, NikosKallithea είπε Αυτο δεν μπορεις να το κανεις, ειναι μονο για νεους πελατες δεν ισχυει αυτο. και απο προσωπικη εμπειρια φυσικα. κοτσανες του λενε. οχι σιγα που πληρωνουν τα 100αρια που αναβαθμισαν 60+ ευρω. 45/49 πληρωνουν αναλογα με το προγραμμα που πηραν. και μετα τη διετια θα κανω νεο συμβολαιο και τα ιδια η την τοτε τρεχουσα τιμη θα πληρωνω. χιλιες φορες τα χουμε πει. δες στο adslgr ποσοι πηραμε το 100αρι με 45 με νεα διετη δεσμευση, οταν ξεκινησε το vectoring. και το ιδιο εγινε οταν απο dsl πηγαμε σε 50αρι κοκ η νομιζεις οτι οσοι απο dsl πηγαν σε 50αρι η τα 50αρια που πηγαν σε 100αρι πληρωνουν την τιμη μετα τα 2 χρονια? αυτες οι τιμες αφορουν νεο συμβολαιο και καθε αλλαγη προγραμματος η αναβαθμιση σε ακριβοτερο πακετο (αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο) παιρνει αυτην την τιμη και κανει νεο 2ετες συμβολαιο. αν εχει ληξει η 2ετια μπορει να γινει και υποβαθμιση, παντοτε με τις τρεχουσες τιμες Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
paniti Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/5/2018 στις 8:19 ΜΜ, jkoukos είπε Πόσο καιρό έχει λήξει η υποχρεωτική περίοδος παραμονής; Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς το τμήμα προσφορών. Αν κι εκεί δεν σου δώσουν κάποια προσφορά (απίθανο), ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπών. Εκεί τους αναφέρεις ότι επιθυμείς να παραμείνεις αλλά από την στιγμή που δεν σου δίνουν κάποια προσφορά εξαναγκάζεσαι να διακόψεις την συνεργασία και να κάνεις φορητότητα σε άλλον πάροχο. Προσοχή δεν ζητάς επί τούτου διακοπή, αλλά απλά τους αναφέρεις ότι προτίθεσαι να διακόψεις. Συνήθως εδώ λήγει το θέμα. Ειμαί στην ίδια κατάσταση με τον OP. Αν τους πω αυτό που προτείνεις (ότι θα ήθελα να παραμείνω αλλά αναγκάζομαι να διακόψω λόγω τιμής) και δεν πιάσει η μπλόφα, μετά τι; Ζητάω διακοπή ή υπάρχει όντως περίπτωση να μου την κάνουν και να μείνω μπουκάλα; Θέλω όντως να παραμείνω στον ΟΤΕ γιατί έχω γραφείο και δεν με παίρνει για πειραματισμούς/καθυστερήσεις/τυχόν προβλήματα κ.λπ.
jkoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Άλλο τον να πεις ότι προτίθεσαι να διακόψεις και άλλο να το ζητήσεις. Αν δεν ζητήσεις διακοπή, δεν γίνεται από τον πάροχο. Το πως θα το διαχειριστείς, είναι δικιά σου απόφαση. Κάποιοι κάνουν αίτημα φορητότητας και στην συνέχεια τους κάνει ο πάροχος αντιπροσφορά με καλύτερους όρους. Αλλά δεν είναι θέσφατο και δεν μπορώ να σου το προτείνω, από την στιγμή που είναι επαγγελματικός χώρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα