Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Disney και Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για το επερχόμενο spin-off του Star Wars, με την ονομασία Solo: A Star Wars Story.

Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από τις πρώτες περιπέτειες του Han Solo, τον οποίο ενσαρκώνει ο Alden Ehrenreich, στον εμβληματικό ρόλο που έπαιξε ο Harrison Ford στις παλαιότερες ταινίες αλλά και του πιστού φίλου του Wookie, του Chewbacca (Joonas Suotamo).

Μαζί τους είναι ο Beckett (Woody Harrelson) και ο Lando Calrissian (Donald Glover), ένα ρόλο που έπαιξε παλαιότερα στις ταινίες The Empire Strikes Back και Return of the Jedi o Billy Dee Williams. Ο κατά κάποιο τρόπο μέντορας του Han Solo, Beckett ακούγεται να λέει στο τρέϊλερ ότι ετοιμάζει ένα πλήρωμα και ρωτάει τον Han Solo αν θέλει να συμμετάσχει με τον τελευταίο να απαντάει καταφατικά.

Σε άλλους ρόλους στη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου θα δούμε και τους Emilia Clarke, Thandie Newton και Paul Bettany. To σενάριο της ταινίας ανέλαβαν οι Lawrence Kasdan και Jon Kasdan ενώ τη σκηνοθεσία ο γνωστός Ron Howard, που ανέλαβε τη ταινία αφότου οι προηγούμενοι σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller ήρθαν σε ρήξη με την Kathleen Kennedy της Lucas Film και τον Lawrence Kasdan.

 


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Milk the cow until its dead.... 

 

Κάθε 6μηνο κ ένα sw. Προσεχώς κ σε μιούζικαλ.... 

 

Στην Disney δε ας τους ενημερώσουν ότι ο Μάιος δεν είναι this summer :lol:

Τουλαχιστον επί εποχής Lucas, Μάιο είχαμε ακόμα spring. Δεν ξέρω αν εκτός από το sw αγόρασε δικαιωματα για να περιποιηθει anally κ τις εποχές. 

 

Βλέπω τις ταινίες της Disney κ αναπολώ τον jar jar!!!! 

Επεξ/σία από chill
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Han Solo και ο Chewbacca ηταν παντα οτι πιο διασκεδαστικο και χιουμοριστικο ειχε το Star Wars.


Πιστευω οτι θα εχει απολαυστικες ατακες και δραση και ανυπομονω να την δω.
 

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nhzt είπε

Also... 

Έλα τώρα ρε φίλε, επειδή έχεις μερικές ικανότητες μοντάζ δεν είναι σωστό να μας τρολάρεις. Πήρες εικόνες από το "Ιησούς από την Ναζαρέτ", έβαλες το κεφαλάκι του McGregor και έφτιαξες ένα ψευτοτρέιλερ...  :devil:

Επεξ/σία από Voodooman
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν με ενθουσιάζουν τα prequel, κυρίως γιατί περιορίζουν ασφυκτικά τις σεναριακές επιλογές.

Όχι πως έδωσαν ρέστα, σε επίπεδο σεναρίου, τα sequels επί Disney, αλλά στα prequels τα περιθώρια είναι ακόμη πιο στενά.

Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από τη σειρά, θεωρώ πως είναι ένας κακός που να μην καταλήγει "μπερδεμένη-βασανισμένη ψυχή" με το καλημέρα, ούτε και καρικατούρα. Ένας καλός ναύαρχος μας προέκυψε, και σκοτώθηκε στο bomb run με screen time ένα λεπτό συνολικά.

 

  • Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, chill είπε

Milk the cow until its dead.... 

Κάθε 6μηνο κ ένα sw. Προσεχώς κ σε μιούζικαλ.... 

Στην Disney δε ας τους ενημερώσουν ότι ο Μάιος δεν είναι this summer :lol:

Τουλαχιστον επί εποχής Lucas, Μάιο είχαμε ακόμα spring. Δεν ξέρω αν εκτός από το sw αγόρασε δικαιωματα για να περιποιηθει anally κ τις εποχές. 

Βλέπω τις ταινίες της Disney κ αναπολώ τον jar jar!!!! 

Στη περίπτωση του Star Wars νομίζω ότι ... The cow is dead and the milk is sour !!!   Αμάν πχιά !!!

  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, nhzt said:

Also... 

Fake trailer με σκηνές από άλλη ταινία...

51 minutes ago, Voodooman said:

Έλα τώρα ρε φίλε, επειδή έχεις μερικές ικανότητες μοντάζ δεν είναι σωστό να μας τρολάρεις. Πήρες εικόνες από το "Ιησούς από την Ναζαρέτ", έβαλες το κεφαλάκι του McGregor και έφτιαξες ένα ψευτοτρέιλερ...

http://www.imdb.com/title/tt3513054/reference

Από αυτή την ταινία είναι...

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...