teddy71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 1:52 ΠΜ, jmmys είπε Ποιες αυτοκινητοβιομηχανίες συνιστούν την αλλαγή κάθε 10.000χλμ; Σε όλα τα αλλα συμφωνω απόλυτα μαζί σου Εναλλαγη λεω, δηλαδη τα μπροστινα πισω και το αναποδο. Σε εμενα η νισσαν στο μανιουαλ του αυτοκινητου τοσο λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Μετά από 12.000km και 14 μήνες από τότε που φόρεσα τα καινούργια ελαστικά, πήγα σήμερα να κάνω την αλλαγή μπρός - πίσω που σκεφτόμουν από καιρό. Ο λαστιχάς συμφώνησε βέβαια, αλλά πρόσεξε ότι τα μπροστινά λάστιχα είχαν μία ανομοιόμορφη φθορά και μου είπε ότι χρειαζόμουν και ευθυγράμμιση. Σίγουρα είχε δίκιο, αφού και εγώ είχα καταλάβει ότι το αμάξι μου τράβαγε λίγο δεξιά. Μου ζήτησε 30 ευρώ και για τις δύο διαδικασίες και συμφωνήσαμε να προχωρήσει. Έφερε τα μπρός πίσω και τα πίσω μπροστά και αφού τα φούσκωσε στις πιέσεις του κατασκευαστή, το έβαλε στη διαδικασία της ευθυγράμμισης. Μόλις τελείωσε μου είπε ότι διόρθωσε το ένα κομμάτι, αλλά είχε κάποιο θέμα το camper και εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εγώ τώρα διαπίστωσα μία (μικρή;;;) βελτίωση στο τιμόνι, αλλά ακόμη θεωρώ ότι έχει θέμα. τι λέτε όσοι γνωρίζετε παραπάνω από αυτά; Πως τα ;ακούτε; Τι προτείνετε να κάνω σχετικά με το camper; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Green Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καλησπέρα παιδιά! Μετά από 12.000km και 14 μήνες από τότε που φόρεσα τα καινούργια ελαστικά, πήγα σήμερα να κάνω την αλλαγή μπρός - πίσω που σκεφτόμουν από καιρό. Ο λαστιχάς συμφώνησε βέβαια, αλλά πρόσεξε ότι τα μπροστινά λάστιχα είχαν μία ανομοιόμορφη φθορά και μου είπε ότι χρειαζόμουν και ευθυγράμμιση. Σίγουρα είχε δίκιο, αφού και εγώ είχα καταλάβει ότι το αμάξι μου τράβαγε λίγο δεξιά. Μου ζήτησε 30 ευρώ και για τις δύο διαδικασίες και συμφωνήσαμε να προχωρήσει. Έφερε τα μπρός πίσω και τα πίσω μπροστά και αφού τα φούσκωσε στις πιέσεις του κατασκευαστή, το έβαλε στη διαδικασία της ευθυγράμμισης. Μόλις τελείωσε μου είπε ότι διόρθωσε το ένα κομμάτι, αλλά είχε κάποιο θέμα το camper και εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εγώ τώρα διαπίστωσα μία (μικρή;;;) βελτίωση στο τιμόνι, αλλά ακόμη θεωρώ ότι έχει θέμα. τι λέτε όσοι γνωρίζετε παραπάνω από αυτά; Πως τα ;ακούτε; Τι προτείνετε να κάνω σχετικά με το camper; να πας στον οικονομου να στο δουν . εχει συνχρονα μηχανηματα και καλους μαστορους για ευθυγραμμιση . παλιοτερα ειχα κανει σε ασχετο ευθυγραμμιση το αμαξι περα απο οτι δεν ισιωσε αρχισαν να ακουγονται θορυβοι απο τα φρενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καλησπέρα παιδιά! Μετά από 12.000km και 14 μήνες από τότε που φόρεσα τα καινούργια ελαστικά, πήγα σήμερα να κάνω την αλλαγή μπρός - πίσω που σκεφτόμουν από καιρό. Ο λαστιχάς συμφώνησε βέβαια, αλλά πρόσεξε ότι τα μπροστινά λάστιχα είχαν μία ανομοιόμορφη φθορά και μου είπε ότι χρειαζόμουν και ευθυγράμμιση. Σίγουρα είχε δίκιο, αφού και εγώ είχα καταλάβει ότι το αμάξι μου τράβαγε λίγο δεξιά. Μου ζήτησε 30 ευρώ και για τις δύο διαδικασίες και συμφωνήσαμε να προχωρήσει. Έφερε τα μπρός πίσω και τα πίσω μπροστά και αφού τα φούσκωσε στις πιέσεις του κατασκευαστή, το έβαλε στη διαδικασία της ευθυγράμμισης. Μόλις τελείωσε μου είπε ότι διόρθωσε το ένα κομμάτι, αλλά είχε κάποιο θέμα το camper και εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εγώ τώρα διαπίστωσα μία (μικρή;;;) βελτίωση στο τιμόνι, αλλά ακόμη θεωρώ ότι έχει θέμα. τι λέτε όσοι γνωρίζετε παραπάνω από αυτά; Πως τα ;ακούτε; Τι προτείνετε να κάνω σχετικά με το camper; Συνήθως στην ευθυγράμμιση σου λένε τι ακριβώς φταίει(πχ στραβός άξονας/αμορτισέρ/ψαλίδι) ή τουλάχιστον σε ποιο τροχό διαπίστωσε το πρόβλημα, και μετά πας σε συνεργείο. Πήγαινε καλύτερα σε κάποιον που ασχολείται αποκλειστικά με ευθυγραμμίσεις, και θα σε καθοδηγήσει αυτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Επαγγελματίες που γνωρίζουν πως γίνεται σωστά μια ευθυγράμμιση είναι ένα 30% .Ο υπόλοιποι κάνουν στο περίπου μία τεμεκ ευθυγράμμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καλησπέρα παιδιά! Μετά από 12.000km και 14 μήνες από τότε που φόρεσα τα καινούργια ελαστικά, πήγα σήμερα να κάνω την αλλαγή μπρός - πίσω που σκεφτόμουν από καιρό. Ο λαστιχάς συμφώνησε βέβαια, αλλά πρόσεξε ότι τα μπροστινά λάστιχα είχαν μία ανομοιόμορφη φθορά και μου είπε ότι χρειαζόμουν και ευθυγράμμιση. Σίγουρα είχε δίκιο, αφού και εγώ είχα καταλάβει ότι το αμάξι μου τράβαγε λίγο δεξιά. Μου ζήτησε 30 ευρώ και για τις δύο διαδικασίες και συμφωνήσαμε να προχωρήσει. Έφερε τα μπρός πίσω και τα πίσω μπροστά και αφού τα φούσκωσε στις πιέσεις του κατασκευαστή, το έβαλε στη διαδικασία της ευθυγράμμισης. Μόλις τελείωσε μου είπε ότι διόρθωσε το ένα κομμάτι, αλλά είχε κάποιο θέμα το camper και εκεί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Εγώ τώρα διαπίστωσα μία (μικρή;;;) βελτίωση στο τιμόνι, αλλά ακόμη θεωρώ ότι έχει θέμα. τι λέτε όσοι γνωρίζετε παραπάνω από αυτά; Πως τα ;ακούτε; Τι προτείνετε να κάνω σχετικά με το camper; Βλέπω ότι βρίσκεσαι στην Αγία Παρασκευή. Εγώ θα σου πρότεινα να πας εδώ. Όσα χρόνια το πηγαίνω έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Θα αλλάξω λάστιχα μέσα στο μήνα τώρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον στα νότια προάστια για καλές τιμές και καλή δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα