Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας ,θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν μπόρεσα να καταλάβω από τα search που έκανα ακριβώς τι παίζει με τα HEC,FEC,CRC errors .
Μέχρι τη ποσά είναι το "ok" που πρέπει να έχεις για να πεις ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

<< Είναι νέα σύνδεση (4 ημέρες ) από Wind , 300m από Α/Κ , είμαι με  και τηλέφωνο (όχι VoiP αλλά με Spliter ),
sync (βάση του τεχνικού που ήρθε) μέχρι την πρίζα έχω 40 down 10 up αλλά την 2η ημέρα έπιανα σαν Μ.Ο. σε 1 ώρα τέστ στα 43 down 9 up>>

To πρόβλημα που παρατήρησα την 3η ημέρα ήταν ότι τα mbps μου (βάση του Speedtest.net) δεν ήταν καθόλου σταθερά για μεγάλο διάστημα της ημέρας, τρεμοπάιζαν από 45 σε 20 σε 35 σε 10 και ούτω καθεξής.

Εχθές στο "FEC Errors" είχα από 47,000+/45,000+ (up/ down) και στα CRC / HEC κοντά στα 200 (UP)  μέσα σε 24ώρες UP to rooter.
Χθες σαν απόδοση ήταν καλή (browsing videos etc) αλλά σε κάποια φάση το MS ingame ( League of legends συγκεκριμένα) από εκεί που ήταν σταθερά 65~72 τρεμοπάιζε στα 100~160 .

Έκανα σήμερα ένα restart και σε μια ώρα μόνο με video youtube είχα αυτά τα results.

asdad.png.c56edacc6b09258e457a11c15368d370.png

Το FEC Errors (down) στα 12,000.

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό που μπορεί να φταίει ?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταθεροποιήσω κάπως τα σκαμπανεβάσματα ?
Αν ζητήσω Fast Path για λόγο ingame ms (σύμφωνα με ότι διάβασα Online) με τόσα πολλά FEC Errors θα έχω πολλά Disconnects ?

Υ.σ. γνωστός που ρώτησα είπε να περιμένω μερικές μέρες μήπως δεν έχει σταθεροποιηθεί η γραμμή και μετά να ενοχλήσω για τυχών πρόβλημα ποιότητας.

Επεξ/σία από GTultimate
διπλή εικόνα
Δημοσ.

Τι είναι η γραμμή να σταθεροποιηθεί με τον καιρό ?ta fec έχουν πολύ μικρή σημασία . Έχεις μήπως διπολική πρίζα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...