7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο επιτέλους το νέο κεφάλαιο του Cloverfield - σύμπαντος - μετά τα αρχικά Cloverfield (2008) και 10 Cloverfield Lane (2016) Που μπορώ να το δω; - Διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους. Εξτρα πληροφορίες περί του franchise: ( via Wikipedia ) Προτείνεται να έχετε δει, και να έχετε δώσει σημασία στις λεπτομέρειες, hints των προηγούμενων ταινιών. "Συνδέονται". Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis Έξτρα πληροφορίες. 1 1
kajwbtfe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είδα χθες.Σου δείχνει πως ξεκίνησε η όλη φάση αλλά δε μπορώ να πω πως μου άρεσε προσωπικά.Πιο πολύ με Alien έμοιαζε με μικρές αναφορές του τι γίνεται κάτω στη γη.Ειναι όντως το τελευταίο ή θα υπάρξει και άλλο? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από kajwbtfe
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αγνοούσα την ύπαρξη του πρώτου, και πέρσι είδα το 10 Cloverfield Lane. Αφού παίζει στο Netflix θα το τσεκάρω.
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Βαρέθηκα τη ζωή μου... τρομακτικά μέτριο.
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Το είδα χθες.Σου δείχνει πως ξεκίνησε η όλη φάση αλλά δε μπορώ να πω πως μου άρεσε προσωπικά.Πιο πολύ με Alien έμοιαζε με μικρές αναφορές του τι γίνεται κάτω στη γη.Ειναι όντως το τελευταίο ή θα υπάρξει και άλλο? Θα βγεί και τέλη Οκτωβρίου το " Overlord ". Στο CloverVerse σύμπαν θα είναι κι αυτό. Δεν είναι ακριβώς συνέχεια του 10 Cloverfield Lane, ούτε του πρώτου. Εξηγεί η ταινία πολύ καλά τι και πώς. Επίσης θα εκτιμηθεί περισσότερο από τους fans του Cloverfield/CloverVerse, δυστυχώς. Έχει γενικά ωραίο ενδιαφέρον το σύμπαν των ταινιών απλά επειδή έχουν αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους ( κυκλοφορίας ) και κυριολεκτικά εξηγεί πράγματα - με το τσιγκελι - οι περισσότεροι δε θα καταλάβουν πολλά ή και τίποτα. Ουσιαστικά έχουμε alternative timelines όπου όλα έχουν ένα κοινό το paradox του Cloverfield Station. -Σχετικά με το '' Overlord " ( 26/10/2018) http://www.slashfilm.com/cloverfield-4/? -Σχετικά με τα timelines των ταινιών http://www.nme.com/blogs/the-movies-blog/cloverfield-paradox-ending-cloverfield-universe-connections-2236766 <- **Spoilers Ahead** 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αγνοούσα την ύπαρξη του πρώτου, και πέρσι είδα το 10 Cloverfield Lane. Αφού παίζει στο Netflix θα το τσεκάρω. Δες πρώτα τη πρώτη ταινία, ξανά τη δεύτερη. Μετά τη τελευταία. Αν θες άνοιξε το spoiler αμέσως μετά την προβολή της τελευταίας. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 2 1
speedy23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ενα μετριο εργο που εγινε κακο με το τελος του. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, speedy23 είπε Ενα μετριο εργο που εγινε κακο με το τελος του. Γενικά ήταν μέτριο, για επεξήγηση κάποιων γεγονότων του CloverVerse όμως έδωσε απαντήσεις, σημαντικές. Γενικά είναι περίεργο franchise. Hate it or love it θα το χαρακτήριζα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 2
Gilmaru Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το δω σίγουρα, αν και είμαι επιφυλακτικός. Μου άρεσαν τα δύο πρώτα. Και ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα βλέπεις από την μεριά άκυρων "καθημερινών" ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν (και ταυτόχρονα ούτε κι εσύ καταλαβαίνεις) ακριβώς τι γίνεται. Προσωπικά μου δημιουργεί ένα πιο "ρεαλιστικό" συναίσθημα έτσι. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Gilmaru 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Gilmaru είπε Θα το δω σίγουρα, αν και είμαι επιφυλακτικός. Μου άρεσαν τα δύο πρώτα. Και ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα βλέπεις από την μεριά άκυρων "καθημερινών" ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν (και ταυτόχρονα ούτε κι εσύ καταλαβαίνεις) ακριβώς τι γίνεται. Προσωπικά μου δημιουργεί ένα πιο "ρεαλιστικό" συναίσθημα έτσι. Ε δες το πια! Τι άχρηστη κριτική έκανες τώρα; Το παρόν νήμα αφορά το Paradox, τώρα τι έφερες να μας πεις τώρα το τι σου άρεσε στις άλλες ταινίες, τα γράφεις στα νήματα που αφορούν τις παλιές ταινίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Vangelo κούλαρε λίγο ρε... θα το δει... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DeadOrganPlayer
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Vangelo κούλαρε λίγο ρε... θα το δει... Aδερφε DOP να το δω πες ?
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Vangelo κούλαρε λίγο ρε... θα το δει... Θα το δω σίγουρα το Star Wars Επιστροφή των Τζεντάι αν και είμαι επιφυλακτικός για τις δυο πρώτες ταινίες.
Gilmaru Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί πρέπει κάθε ποστ σε ένα νήμα να είναι κριτική; Την είδατε κριτικοί κινηματογράφου όλοι και απαγορεύεται να κάνουμε κουβέντα οι υπόλοιποι; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Gilmaru 6
Chrysostomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 είχε ενδιαφέρον η ταινία. Αν θυμάσαι λίγο από τα προηγούμενα υπάρχει η σύνδεση και εν μέρη σου εξηγεί και μερικά πράγματα. Να δούμε και το 4o της σειράς τι έχει να μας πει. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει σύνδεση αλλά μέσω διαφορετικών timelines τα οποία έχουν κοινά στοιχεία. Σαν να λέμε. Μια ΓΗ. Συμβαίνει ΤΟ ΣΥΜΒΆΝ. Όπου επηρεάζει τις ΓΗ 2-3-4 του εναλλακτικού σύμπαντος. Κάτι τέτοιο. Δείτε κ το spoiler παραπάνω αφότου δείτε την ταινία. **Spoilers Ahead** Επίσης δώστε βάση σε συγκεκριμένες φράσεις της ταινίας. Σε κάποια φάση λέει ένας άντρας σε μια εκπομπή προειδοποίηση βασικά ότι αμα τεθεί σε λειτουργία ο επιταχυντής σωματιδίων ουσιαστικά μπορεί να καταστρέφει τη λεπτή γραμμή του χωροχρόνου και να αλλάξει τα πάντα. ......news broadcast about the particle accelerator shows a character called Mark Stambler – author of a book called The Cloverfield Paradox – expressing severe doubts about the project that the team in space are carrying out. He says: “That accelerator is 1000 times more powerful than any ever built. Every time they test it, they risk ripping open the membrane of space-time, smashing together multiple dimensions, shattering reality, and not just on that station – everywhere. This experiment could unleash chaos, the likes of which we have never seen. Monsters, demons, beasts from the sea… And not just here and now… In the past. In the future. In other dimensions.” Monsters είδαμε στο πρώτο (2008), βέβαια μπορεί να θεωρηθεί και το θεριο στο τέλος του Paradox (2018), Aliens ειδαμε στο 10 Cloverfield Lane (2016). Το επόμενο κεφάλαιο λογικά θα έχει "demons" αν ρίξουμε μια ματιά στη σύνοψη του "Overlord". Της επόμενης ταινίας του CloverVerse που έρχεται τον Οκτώβριο. Θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς που μας ταξιδεύει σε μια alternative Γη στο παρελθόν πριν την δημιουργία του Cloverfield Station επιβεβαιώνοντας ότι το πείραμα προκαλεσε επιδράσεις σε όλες τις πιθανές εναλλακτικές Γαίες. On the eve of D-Day, American paratroopers are dropped behind enemy lines to carry out a mission crucial to the invasion’s success. But as they approach their target, they begin to realize there is more going on in this Nazi-occupied village than a simple military operation. They find themselves fighting against supernatural forces, part of a Nazi experiment. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα