Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 180-220€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social, Messeging, Browsing, Maps, Photo Editing (snapseed κλπ), γενικώς κλασσική μεν, συνεχής δε χρήση.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5,5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό Αποτύπωμα σίγουρα, οτι άλλο δεκτό.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι αλλά όχι απαραίτητο
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι αλλά όχι απαραίτητο
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 8
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οτιδήποτε άνω των 3000mAh
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Προτιμούμε Ελλάδα αλλά δεν είναι απαραίτητο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Public
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Το ξέρω, τα θέλω όλα, και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο :rolleyes:
Όμως επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με την αναζήτηση και ξέρω ότι μπορεί να πετύχουμε κάτι που να χάνουμε στο ένα και να κερδίζουμε στο άλλο λέω τι ΘΑ θέλαμε προκειμένου να δούμε τις επιλογές μας.  Είμαστε λοιπόν στην φάση αναζήτησης προς αγορά με σκοπό να πάρουμε 2 κινητά μαζί. Ο κύριος στόχος μας είναι το να αντέξει στον χρόνο η συσκευή 2-3 χρόνια. Επειδή ο ένας εκ των δυο ενδιαφερομένων ασχολείται με την φωτογραφία θα ήταν πολύ καλό να μπορέσουμε να το πετύχουμε και αυτό.
Οι μέχρι τώρα εξερευνήσεις μας έχουν φέρει να κοιτάμε προς το mi A1, κυρίως λόγω του android One που βεβαιώνει την μακροζωία της συσκευής και της ποιότητας σε σχέση με την τιμή, και δει την τιμή εν Ελλάδι ή οποία είναι όμοια με τα κινεζομάγαζα. Αυτό που με ενοχλεί λίγο όμως είναι τα όσα διαβάζω περί SAR και η μετριότητα της κάμερας. Επίσης το οτι έρχονται σε 10 μέρες οι νέες συσκευές της Xiaomi κατι μου λέει οτι θα το ρίξουν σε 2η μοίρα.
Αν κάποια άλλη συσκευή προταθεί θα ήθελα να έρχεται με το  Oreo, ώστε να είμαστε καλυμμένοι εφόσον ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται πληροφορίες για το 9.

Επεξ/σία από looneygeorge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...