Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Σκέψου ένα απλό παράδειγμα το ps3 ξεκίνησε χάλια τις πωλήσεις, το Xbox360 πήγαινε πολύ καλύτερα....όμως το ps3 σιγά σιγά έβγαζε exclusive τίτλους εξερευνώντας νέες διαδρομές και όχι τα ίδια και τα ίδια (Halo, Gears of war)....σιγά σιγά οι πωλήσεις του αυξήθηκαν και έφτασαν τις πωλήσεις του 360 Και στο τέλος της γενιάς τους το ξεπέρασε κιόλας...άλλα ένα παράδειγμα ότι τα παιχνίδια είναι το κύριο μέσο που οδηγούν μια κονσόλα...φυσικά δεν είναι το μόνο μέσο άλλα πως να το κάνουμε μιλάμε για κονσόλες και το βασικό είναι τα παιχνίδια...το ps4 έχεις ένα σκασμό επιλογές....από μπαμ μπουμ multiplayer για να λειώσεις έως μαγικές εμπειρίες όπως τα Shadow of the colosus, The last guardian και ένα σκασμό Ιαπωνικά παιχνίδια για αυτούς που θέλουν κάτι τέτοιο.....και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, δείτε παρακάτω τις εβδομαδιαίες παγκόσμιες πωλήσεις την εβδομάδα 6 Ιανουαρίου...το xbox με το super duper Χ, με τα game pass του, το φοβερό Online κλπ. πάει άπατο και δεν ξεπερνάει σε πωλήσεις ούτε το Nintendo DS....βασικά αν δεν ήταν στην μέση η πανίσχυρη Microsoft, θα το είχε κλείσει το σύστημα και θα είχε πάει σε νέας γενιάς κονσόλα όπως έκανε η Nintendo που σκότωσε το Wii U και έβγαλε το Switch......Το παιχνίδι σε αυτή την γενιά είναι χαμένο από την Microsoft ότι και αν κάνει...αφήνω μια μικρή πιθανότητα να αρχίσει να βγάζει exclusive παιχνιδάρες που να τρίβουμε τα μάτια μας όλοι...άλλα δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο....πέρα από κανένα Halo, Geras of war δεν βλέπω να βγάζει κάτι άλλο. σοβαρό.
Switch 374,904
PS4      370,648
3DS      119,150
XOne    108,234

Εγω θελω και την αποψη του elmasta γιατι μου αρεσει οπως τα λεει, φαινεται ο ανθρωπος οτι εχει γνωσεις ( δεν κανω πλακα ) :)
Eγω νομιζω οτι και σαν κονσολα ειναι ποιο καλο το ps4 και δεν μιλαμε κοντρα στο Χ που ειναι 5 μηνών ,αλλα τοτε που ειχα κανει ενα συγκριτικό γιατι ειχα και το Xbox 360 ειχα δει οτι και σαν γραφικα τα specs ηταν ποιο καλα , αλλα και το χειριστήριο ηταν καλυτερο ,και με ποιο πολλες λειτουργίες , θελω να πω οτι περα απο τα παιχνιδια που για μενα ναι ειχαν καποιο Point γιατι ειχα βαρεθει να παιζω halo και gears και ηθελα και κανα τυπου last of us , uncharted ,και ειχα να κανω και με μια κονσολα καλύτερη ,με καμερουλα που λειτοργουσε μαζι με τα χειριστιρια που εχει σημασια και αυτο  στα games :) και εκει έρχονται και η πωλήσεις για να δειξουν, οτι ναι ο κοσμος το προτίμησε  σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από darkman
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, darkman είπε

Εγω θελω και την αποψη του elmasta γιατι μου αρεσει οπως τα λεει, φαινεται ο ανθρωπος οτι εχει γνωσεις ( δεν κανω πλακα ) :)
Eγω νομιζω οτι και σαν κονσολα ειναι ποιο καλο το ps4 και δεν μιλαμε κοντρα στο Χ που ειναι 5 μηνών ,αλλα τοτε που ειχα κανει ενα συγκριτικό γιατι ειχα και το Xbox 360 ειχα δει οτι και σαν γραφικα τα specs ηταν ποιο καλα , αλλα και το χειριστήριο ηταν καλυτερο ,και με ποιο πολλες λειτουργίες , θελω να πω οτι περα απο τα παιχνιδια που για μενα ναι ειχαν καποιο Point γιατι ειχα βαρεθει να παιζω halo και gears και ηθελα και κανα τυπου last of us , uncharted ,και ειχα να κανω και με μια κονσολα καλύτερη ,με καμερουλα που λειτοργουσε μαζι με τα χειριστιρια που εχει σημασια και αυτο  στα games :) και εκει έρχονται και η πωλήσεις για να δειξουν, οτι ναι ο κοσμος το προτίμησε  σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

Ναι ο elmasta έχει γνώσεις και τα λέει σωστά με επιχειρήματα και δεν πετάει απλά μια βόμβα χωρίς νόημα έτσι για να πει κάτι σαν κάποιους άλλους!!! Σαν κονσόλες τώρα (αφαιρούμε τα παιχνίδια από την μέση) δεν ξέρω πιο προτιμώ, προσωπικά θεωρώ καλύτερο το χειριστήριο του Xbox, σίγουρα βέβαια το ps4 είναι πιο ισχυρό από το One S και αυτό φαινόταν τόσο στα Multiplatforms όσο και σε διάφορα exclusive παιχνίδια (Uncharted Legacy, Horizon κλπ.)...
Προσωπικά είχα παράλληλα για ένα μεγάλο διάστημα τόσο το One S οσο και το Ps4.....και τα 2 μου άρεσαν σαν κονσόλες, άλλα λόγω ότι το ps4 είχε πιο πολλά exclusives Και τα Multiplatforms τα έπαιζε σχεδόν πάντα καλύτερα (είχαν και περισσότερα add ons-dlc, περισσότερο κόσμο online κλπ.) έτσι ύστερα από 4-6 παιχνίδια που έπαιξα στο Xbox το έδωσα....
Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω το X που είναι πράγματι τούμπανο, άλλα μόνο αν πραγματικά έχει να μου προσφέρει κάτι καινούριο και exclusive που δεν το βρίσκω ήδη σε pc.

Επεξ/σία από karamela693
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, karamela693 είπε

προσωπικά θεωρώ καλύτερο το χειριστήριο του Xbox,

Σαν ποιότητα λες,η στο κράτημα  ? γιατι σαν λειτουργίες δεν νομιζω :(  δεν εχει touch pad ,δεν εχει speaker on, δεν εχει mini jack για να βάλεις τα ακουστικά, δεν εχει τα lights εμπρος για τα παιχνιδια με την καμερα :) σαν πιάσιμο μου αρεσε και εμενα καλυτερα του 360 :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkman είπε

Σαν ποιότητα λες,η στο κράτημα  ? γιατι σαν λειτουργίες δεν νομιζω :(  δεν εχει touch pad ,δεν εχει speaker on, δεν εχει mini jack για να βάλεις τα ακουστικά, δεν εχει τα lights εμπρος για τα παιχνιδια με την καμερα :) σαν πιάσιμο μου αρεσε και εμενα καλυτερα του 360 :)

Για πιάσιμο, έχει μεγαλύτερο μέγεθος και μου κάθεται πιο καλά στο χέρι, έχει καλύτερους μοχλούς σε ποιο σωστή θέση κατά την γνώμη μου, και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ναι δεν έχει κάποιες από τις ευκολίες του ps4 χειριστηρίου, άλλα προσωπικά μου φαίνονται άσκοπα η Touch οθόνη και το φωτάκι μπροστά, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν πουθενά. Το speaker είναι ωραίο άλλα οκ ζω και χωρίς αυτό. Το χειριστήριο που one που είχα είχε είσοδο για ακουστικά όπως έχει και του ps4. 
Συνολικά είναι πιο ευχάριστη η Gaming εμπειρία με το χειριστήριο του Xbox χωρίς να σημαίνει ότι του ps4 είναι κακό, κάθε άλλο μάλιστα απλά ευχαριστιέμαι κάπως περισσότερο μεγάλα sessions με το xbox χειριστήριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ αρχάς ρε μπαγάσες ευχαριστώ που γράφετε πως θέλετε να ακούτε την άποψη μου,αυτό είναι καλό γιατί δείχνει αναγνώριση ορισμένων πραγμάτων και οτι καταλαβαίνουν και κάποιοι ενα σκεπτικό με λογική και επιχειρήματα καθώς και χαίρομαι που κάποιοι διακρίνουν και την εμπειρία στόν χώρο,καθότι έχω ζήσει όλες μπορώ να πω,τις εποχές στο gaming και τα περισσότερα μηχανήματα και πλατφόρμες.Με την ευκαιρία αναφέρω και λίγα ακόμα πράγματα για το θέμα,νομίζω πως τα 30+χρόνια στο gaming κάπου μπορούν να πιάσουν τόπο και οτι η κρίση μου είναι ορθή σε αρκετά πράγματα σχετικά με αυτό,γιαυτό και γράφω κατά καιρούς στα ανάλογα τόπικ.

Μου αρέσει γενικά το σωστό/δίκαιο και μου αρέσει και να διαβάζω τεκμηριωμένες απόψεις και γνώμες και παρόλο που γίνεται χαβαλές κάποιες φορές κουράζομαι με ανούσιες διαμάχες,βέβαια καταλαβαίνω τους μικρότερους γιατί απο παλιά οι περισσότεροι "νεαροί" είχαμε και μείς κόντρες απο Nintendo vs Sega Amstarad vs Commodore κλπ.

Τελικά οι προτιμήσεις και αγάπες μένουν ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες (και μετά τα 40) εφόσον παραμένει κανείς στόν χώρο όμως καθότι ωριμάζει βλέπει και τα πράγματα με διαφορετική οπτική (εκτός αν είναι εντελώς καμμένος :P)

Επι του θέματος μπορεί να έχει βαρεθεί κάποιος το Halo η Gears όμως αυτά είναι παιχνιδάρες και δεν μπορούμε να πούμε οτι οκ τα είδαμε τα βαρεθήκαμε γιατί με την ίδια λογική και τα μεγάλα Sellers του Ps4 πχ Uncharted,God of war είναι συνέχειες παιχνιδιών που ξέρουμε.

Το χειριστήριο του Xbox είναι σαφώς καλύτερο πιο βολικό/εργονομικό το έχω  πάντα και στο PC και παντού,ας μην έχει μεγαφωνάκια και το gimmick της φωτεινής οθόνης που μου αποσπάει και λίγο την προσοχή,κρατάει και πολλές μέρες και με βολεύει και οτι βάζω κανονικές η επαναφορτιζόμενες μπαταρίες,το χειριστήριο όπως και ο περισσότερος κόσμος,δεν το αλλάζω με τίποτα και εάν κάποιος έχει λεφτά να πάρει το καινούργιο η το Elite ακόμα καλύτερα 

Karamela είπες πως είχες για μεγάλο διάστημα και τις 2 κονσόλες αυτό είναι ωραίο γιατί μπορούσες να έχεις εμπειρίες αλλά έπαιζες τελικά τα Multiplatform στο ps4 γιατί ήταν σχεδόν πάντα καλύτερα,παρόλο που μιλάμε για μικρές διαφορές μόνο και μόνο αυτή η ιδέα σε έκανε να τα παίζεις εκεί εκτός του οτι είχες και περισσότερους φίλους εκεί γιατί μάλλον δεν ασχολιόσουν και τόσο στο Online με το One γιατί έχει και εκεί πολύ κόσμο αν θέλεις να ασχοληθείς,λόγο αυτού του χαρακτηριστικού θα πάρουν αρκετοί το Χ που έχει πραγματικά πιο σημαντικές διαφορές στο πως τρέχει τα multi καμμία σχέση με διαφορές Ps4/One που ήταν πχ το ένα 1080/900p 

Και εγώ ήθελα το Χ παρόλο που αυτήν την στιγμή έχω αρκετά καλό PC γιατί παίζω πλέον λίγα παιχνίδια εκεί και μόνο συγκεκριμένα είδη και παρόλο που μπορείς να κάνεις πολλά είμαι της άποψης οτι είναι άλλη αίσθηση να έχεις την κονσόλα (η κονσόλες) κάτω απο μια 4Κ τηλεόραση και να παίζεις και άλλο να το κάνεις την όποια μανούρα μα συνδέεις το PC και αυτό δεν έγκειται μόνο στήν σύνδεση αλλά και σε άλλα πράγματα όπως περιβάλλον,ευκολίες χώρος κλπ

Καλό λιώσιμο σε όλους πάω για καμμιά βόλτα,γιατί δεν είναι το καλύτερο συνέχεια μέσα (ιδιαίτερα στήν ηλικία μου...)  :D

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Και εγώ ήθελα το Χ παρόλο που αυτήν την στιγμή έχω αρκετά καλό PC γιατί παίζω πλέον λίγα παιχνίδια εκεί και μόνο συγκεκριμένα είδη και παρόλο που μπορείς να κάνεις πολλά είμαι της άποψης οτι είναι άλλη αίσθηση να έχεις την κονσόλα (η κονσόλες) κάτω απο μια 4Κ τηλεόραση και να παίζεις και άλλο να το κάνεις την όποια μανούρα μα συνδέεις το PC και αυτό δεν έγκειται μόνο στήν σύνδεση αλλά και σε άλλα πράγματα όπως περιβάλλον,ευκολίες χώρος κλπ

Καλό λιώσιμο σε όλους πάω για καμμιά βόλτα,γιατί δεν είναι το καλύτερο συνέχεια μέσα (ιδιαίτερα στήν ηλικία μου...)  :D

Και εγω δεν θα ελεγα οχι σε ενα Χ :P αλλα για τωρα πολλα τα λεφτα αρη :P καλη βολτα ;)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkman είπε

Και εγω δεν θα ελεγα οχι σε ενα Χ :P αλλα για τωρα πολλα τα λεφτα αρη :P καλη βολτα ;)

Ναι πολλά τα λεφτά και επειδή δεν έχει και ουσιαστικά exclusives (καθώς έχω ήδη καλό pc να παίζω εκει ότι δεν έχω στο ps4) δεν βρίσκω προς το παρών νόημα για αγορά της κονσόλας. Αναμένουμε φυσικά να δούμε πως θα πάει στο μέλλον. 

Οσον αφορά τα Halo, gears of war κλπ. προσωπικά δεν λέω να τα σταματήσει άλλα να προσπαθήσει να μας δώσει και άλλα και σε άλλους τομείς. Και στην Sony έχουμε Uncharted, god of war κλπ. συνεχώς άλλα μας δίνει και τα Persona, μας δίνει και Horizon, και Bloodborne, και παιχνίδια του στιλ Shadow of the colosus-The last Guardian, δίνει και Last of us, Και παιχνίδια σαν ταινία (π.χ. Heavy Rain, between 2 souls, Until dawn κλπ.), και Platforms (Crash, Ratchet & Clank) και ένα σωρό άλλα από Gravity Rush έως ιδιαίτερα indies (Journey, Flower).....και εκει είναι και το ζουμί....και μην ξεχνάμε και ένα  σωρό Ιαπωνικά παιχνίδια που για κάποιους έχουν ενδιαφέρον, όπως και κάποια παιχνίδια που τα βρίσκεις μόνο σε PC (Π.Χ. Nioh, Nier Automata).

Δημοσ.

Ετσι γινονται οι συζητησεις στα τελευταια μυνηματα του τοπικ και να καταλαβαινουμε γιατι μιλαμε και ως που μας παιρνει να αντιδραμε σαν κακομαθημενοι πιτσιρικαδες με ψευτικα και εγωιστικα επιχειρηματα (βλεπε user Techno η οπως τον λενε και σια κτλ.:) Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ τα περισσοτερα σχολια και συγκεκριμενα φαινεται απο ποιον με διαφορα, ειναι κωμικοτραγικα οποτε καλο θα ηταν τετοια μυνηματα να μην απαντουνται καν. Τροφη θελουν τα μιζερα τρολακια να μιλανε. Κι αν δεν ειναι τρολακια ειναι παιδακια (κατω των 20). Ελεος πως κατανταει παντα να γ******ι το θεμα και να ματωνουν τα ματια σου απο τις μ******ς που διαβαζεις απο τον καθε πειραγμενο. Φαινεται ξεκαθαρα ποια κονσολα εχει καλυτερα και περισσοτερα παιχνιδια, τελος. Επειδη το τοπικ ξεκινησε απο αλλου και αλλου κατεληξε (οπως παντα). Παρτε παιξτε οτι θελετε εφοσον το γουσταρετε και αξιζει για σας κι αφηστε τους εγωισμους και τα μιση στην ακρη.  Καλο gaming.

Στις February 9, 2018 στις 1:13 ΜΜ, karamela693 είπε

όπως και κάποια παιχνίδια που τα βρίσκεις μόνο σε PC (Π.Χ. Nioh, Nier Automata).

Φιλε μου μπερδευτηκες. Τα δυο συγκεκριμενα παιχνιδια ξεκινησαν απο το ps4. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...