ScorpioX777 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, karamela693 είπε Απλά ανέφερα την γνώμη μου, το pro και το One X σαφώς και είναι ανταγωνιστές άλλα λόγω χαμηλών πωλήσεων και τα 2 απλά είναι συμπληρωματικές κονσόλες και τίποτα παραπάνω και δεν μπορείς να τις λάβεις υπόψιν σου σαν διαφορετικές κονσόλες. Τα παιχνίδια φτιάχνονται και θα συνεχίζουν να φτιάχνονται με βάση το ps4 καταρχάς, ύστερα το Xbox one και από και πέρα θα παίρνουν ένα Boost ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε κονσόλας στο ps4 pro και Xbox One X. Προσωπικά αδιαφορώ και για τις 2 αυτές κονσόλες, μόνο αν βγουν αποκλειστικά παιχνίδια σε αυτές αξιοποιώντας το Hardware στο μέγιστο θα έχει νόημα να το αναλύσουμε περαιτέρω. Μέχρι τότε τις βλέπω και τις 2 απλά σαν κάτι extra για αυτούς που έχουν λεφτά και θέλουν το κάτι τις παραπάνω και τίποτα άλλο. Το 4Κ 60 HDR στο One X δεν το λες κατιτις παραπανω απο το 1080 των απλων εκτος αν με ξεγελανε τα ματια μου. 1
karamela693 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Το 4Κ 60 HDR στο One X δεν το λες κατιτις παραπανω απο το 1080 των απλων εκτος αν με ξεγελανε τα ματια μου. Δεν παίζουν όλα 4κ και 60fps....αν έπαιζαν όλα τα παιχνίδια 4κ60fps δεν θα το συζητάγαμε καν...το θέμα είναι ότι πόσα από τα 500+ παιχνίδια του one s τρέχουν σε 4K60fps??? Πέρα από τα ελάχιστα exclusives της Microsoft και κάποια παλιά παιχνίδια όσα είναι σύγχρονα παίζουν στα 30fps...χαρακτηριστικό παράδειγμα το AC Origins που όχι μόνο τρέχει στα 30fps και έχει και κάποια μικρά framedrops εδώ και εκει άλλα ούτε καν Native 4K δεν είναι....η κάρτα γραφικών του Xbox one X είναι αντίστοιχη με μια Gforce 1060 που δεν μπορεί να τρέξει 4Κ60fps, μόνο με πατέντες, τρομερή δουλειά και κολπάκια εδώ και εκει.... Υ.Γ. Αν θες πραγματικό 4Κ60fps το Pc είναι μονόδρομος. Y.Γ. Και το πρόβλημα είναι ότι με τις χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας δύσκολα οι περισσότεροι Developers θα ασχοληθούν να ξεζουμίσουν την κονσόλα, δες και παρακάτω τις τελευταίες εβδομαδιαίες πωλήσεις. Αν δεν ήταν και το Χ δεν ξέρω πραγματικά πόσο πιο χαμηλές μπορεί να ήταν. http://www.vgchartz.com/ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από karamela693
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karamela693 είπε Δεν παίζουν όλα 4κ και 60fps....αν έπαιζαν όλα τα παιχνίδια 4κ60fps δεν θα το συζητάγαμε καν...το θέμα είναι ότι πόσα από τα 500+ παιχνίδια του one s τρέχουν σε 4K60fps??? Πέρα από τα ελάχιστα exclusives της Microsoft και κάποια παλιά παιχνίδια όσα είναι σύγχρονα παίζουν στα 30fps...χαρακτηριστικό παράδειγμα το AC Origins που όχι μόνο τρέχει στα 30fps και έχει και κάποια μικρά framedrops εδώ και εκει άλλα ούτε καν Native 4K δεν είναι....η κάρτα γραφικών του Xbox one X είναι αντίστοιχη με μια Gforce 1060 που δεν μπορεί να τρέξει 4Κ60fps, μόνο με πατέντες, τρομερή δουλειά και κολπάκια εδώ και εκει.... Υ.Γ. Αν θες πραγματικό 4Κ60fps το Pc είναι μονόδρομος. Y.Γ. Και το πρόβλημα είναι ότι με τις χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας δύσκολα οι περισσότεροι Developers θα ασχοληθούν να ξεζουμίσουν την κονσόλα, δες και παρακάτω τις τελευταίες εβδομαδιαίες πωλήσεις. Αν δεν ήταν και το Χ δεν ξέρω πραγματικά πόσο πιο χαμηλές μπορεί να ήταν. http://www.vgchartz.com/ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_X_Enhanced_games Ευρεως διαδεδομενοι τιτλοι οπως Fifa 18, CoD WWII, και φυσικα της Microsoft μια χαρα παιζουν 60, και οπως καταλαβαινεις απο εδω και περα οποιος καινουργιος τιτλος βγαινει θα ειναι Native 4Κ. Και σε παραπανω fps παιζει το PC...αλλα εδω μιλαμε για κονσολες. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από ScorpioX777
ELMastas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο Chart Που έβαλε ο φίλος πιο πάνω για τις πραγματικά καλές πωλήσεις του uncharted,φαίνεται καθαρά πως μόνο 1 στα 10 είναι exclusive,αυτό απο μόνο του αποδεικνύει πώς δεν είναι τόσο σημαντικά τα exclusives στίς πωλήσεις όσο κάποιοι νομίζουν,ναι είναι καλό για κάποιους πιο hard core fans το να υπάρχουν αποκλειστικότητες η για να λένε εμείς έχουμε Uncharted η εμείς Gears of War κλπ όμως στο σύνολο δεν είναι αυτό πλέον τόσο σημαντικό ώστε να καθορίζει τις πωλήσεις τουλάχιστον στήν Ευρώπη και στήν Αμερική (οι ιάπωνες είναι μια κατηγορία απο μόνοι τους και κολλημένοι επι χρόνια σε ορισμένα πράγματα χάνοντας σχεδόν ολες τις παιχνιδάρες που δεν είναι δικιάς τους "παραγωγής"νοοτροπίας) Εγώ έχω PC που μπορεί να σηκώσει και 4Κ σε 30-60fps ανάλογα το παιχνίδι όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ για να φτιάχνω ρυθμίσεις και να πρέπει να βρω 4Κ monitor γιατί δεν θέλω να το βγάζω απο το ένα δωμάτιο στο άλλο (εφόσον είχα πάρει 4Κ στο σαλόνι)μια χαρά είναι στα 2.5Κ το gaming Στο PC και πιστεύω πως ακόμα και αν είχα 4Κ TV πέραν απο το να το έβαζα δοκιμαστικά να δω πως θα παίζει κάνα 2 φορές στήν τηλεόραση,θα προτιμούσα να εχω ενα Χ να το βάζω απευθείας και να χαίρομαι παιχνίδια σε 4Κ και σε HDR γιατί έχω δει απο κοντά πόσο όμορφα είναι κάποια απο αυτά στο X. Σχετικά για διαφορές σε γραφικά μεταξύ των κονσολών θυμάμαι πέρσυ όταν δεν είχε βγει το Χ και έλεγαν για "καλύτερη" έκδοση το γεγονός οτι το Ps4 έτρεχε σε 1080p ορισμένα multι παιχνίδια ενω το Χbox one σε αναλύσεις όπως 900p και αυτό ήταν η "μεγάλη"διαφορά ! τώρα που τρέχει το Χ σε πολλές περιπτώσεις 4Κ σε 30η60fps και το Ps4pro στα περισσότερα παιχνίδια με κολπάκια Dynamic κλπ δεν φτάνει σε πολλές περιπτώσει πάνω απο 2.5Κ ενω σε άλλα είναι ακόμα πιο κάτω δεν φαίνεται να τους πειράζει πλέον για την ανάλυση ... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από ELMastas 2
TechnoV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, karamela693 είπε Δεν παίζουν όλα 4κ και 60fps....αν έπαιζαν όλα τα παιχνίδια 4κ60fps δεν θα το συζητάγαμε καν...το θέμα είναι ότι πόσα από τα 500+ παιχνίδια του one s τρέχουν σε 4K60fps??? Πέρα από τα ελάχιστα exclusives της Microsoft και κάποια παλιά παιχνίδια όσα είναι σύγχρονα παίζουν στα 30fps...χαρακτηριστικό παράδειγμα το AC Origins που όχι μόνο τρέχει στα 30fps και έχει και κάποια μικρά framedrops εδώ και εκει άλλα ούτε καν Native 4K δεν είναι....η κάρτα γραφικών του Xbox one X είναι αντίστοιχη με μια Gforce 1060 που δεν μπορεί να τρέξει 4Κ60fps, μόνο με πατέντες, τρομερή δουλειά και κολπάκια εδώ και εκει.... Υ.Γ. Αν θες πραγματικό 4Κ60fps το Pc είναι μονόδρομος. Y.Γ. Και το πρόβλημα είναι ότι με τις χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας δύσκολα οι περισσότεροι Developers θα ασχοληθούν να ξεζουμίσουν την κονσόλα, δες και παρακάτω τις τελευταίες εβδομαδιαίες πωλήσεις. Αν δεν ήταν και το Χ δεν ξέρω πραγματικά πόσο πιο χαμηλές μπορεί να ήταν. http://www.vgchartz.com/ WTF... δεν παίζει 4k-60 το one X; Αντερφέ βγες για ένα καπουτσίνο. Έχεις παρανοήσει. Τώρα που η sony απολύει κόσμο δε λες να σε πάρουν; 1
karamela693 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, TechnoV είπε WTF... δεν παίζει 4k-60 το one X; Αντερφέ βγες για ένα καπουτσίνο. Έχεις παρανοήσει. Τώρα που η sony απολύει κόσμο δε λες να σε πάρουν; Παίζει σε κάποια που είναι λίγα, πραγματικά διάβασες τι έγραψα??? Μα πόσο Fanboy ποια....πήγαινε να παίξεις το με δεκαετίας γραφικά pubg με frame rate από 10 έως 20 και άσε το ps4 δεν είναι για σένα.......
TechnoV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, karamela693 είπε Παίζει σε κάποια που είναι λίγα, πραγματικά διάβασες τι έγραψα??? Μα πόσο Fanboy ποια....πήγαινε να παίξεις το με δεκαετίας γραφικά pubg με frame rate από 10 έως 20 και άσε το ps4 δεν είναι για σένα....... Ρε φίλε μας έχεις τρελάνει εδώ μέσα. Έχει ο άλλος το X κ συ του λες για τις γραφικάρες του ps4. Δε σε βλέπει μπροστά του, δεν το καταλαβαίνεις; Οσο για το pubg για κοίτα γύρω σου πόσοι θα το ήθελαν στο ps4.. 1
karamela693 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, TechnoV είπε Ρε φίλε μας έχεις τρελάνει εδώ μέσα. Έχει ο άλλος το X κ συ του λες για τις γραφικάρες του ps4. Δε σε βλέπει μπροστά του, δεν το καταλαβαίνεις; Οσο για το pubg για κοίτα γύρω σου πόσοι θα το ήθελαν στο ps4.. Γραφικαρες έχει, παιχνίδια δεν έχει για αυτό δεν το αγοράζει και κανένας!!! Α ναι έχει το pubg που όπως το έβαλα στο PC μου έτσι και το έβγαλα. 1
TechnoV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karamela693 είπε Γραφικαρες έχει, παιχνίδια δεν έχει για αυτό δεν το αγοράζει και κανένας!!! Α ναι έχει το pubg που όπως το έβαλα στο PC μου έτσι και το έβγαλα. Τι εννοεις παιχνιδια; Νινοκουνι, last of us κ τετοια; και για να στο κανω λιανα, γιατι δεν καταλαβαινεις, αυτος που θα παρει X δεν το παιρνει να παιξει ενα campaign κ μετα αγγελια στο insomnia. Θα παιξει cod,bf,destiny,gears,halo,titanfall κ.α κ θα τα παιξει πολυ πιο καλα απο σενα. Ολα τα αλλα ειναι για να χαλαμε σαλιο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από TechnoV 1
mtifosi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, TechnoV είπε Τι εννοεις παιχνιδια; Νινοκουνι, last of us κ τετοια; και για να στο κανω λιανα, γιατι δεν καταλαβαινεις, αυτος που θα παρει X δεν το παιρνει να παιξει ενα campaign κ μετα αγγελια στο insomnia. Θα παιξει cod,bf,destiny,gears,halo,titanfall κ.α κ θα τα παιξει πολυ πιο καλα απο σενα. Ολα τα αλλα ειναι για να χαλαμε σαλιο. Μηπως δεν ξερεις πως το ps4 εχει cod,bf,titanfall,destiny και μαλιστα με πολυ περισσοτερο κοσμο και με dlc που βγαινουν πρωτα σε αυτο... Οσο για το αν ειναι παιχνιδι το last of us ασχολιαστο.... 2 1
darkman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Μηπως δεν ξερεις πως το ps4 εχει cod,bf,titanfall,destiny και μαλιστα με πολυ περισσοτερο κοσμο και με dlc που βγαινουν πρωτα σε αυτο... Οσο για το αν ειναι παιχνιδι το last of us ασχολιαστο.... Να σου πω την αληθεια και εγω που εχω ps4 και τα εχω αυτα τα games ,με αυτα που γραφει το παλικάρι πηγα πισω απο την τηλεόραση να δω αν εχω ps4 η xbox x 1
TechnoV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, mtifosi είπε Μηπως δεν ξερεις πως το ps4 εχει cod,bf,titanfall,destiny και μαλιστα με πολυ περισσοτερο κοσμο και με dlc που βγαινουν πρωτα σε αυτο... Οσο για το αν ειναι παιχνιδι το last of us ασχολιαστο.... Που παιζουν πιο καλα;
mtifosi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, TechnoV είπε Που παιζουν πιο καλα; Στο xbox one s και μαλιστα upscale σε 4κ που εχει καλυτερα χρωματα...
karamela693 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, TechnoV είπε Τι εννοεις παιχνιδια; Νινοκουνι, last of us κ τετοια; και για να στο κανω λιανα, γιατι δεν καταλαβαινεις, αυτος που θα παρει X δεν το παιρνει να παιξει ενα campaign κ μετα αγγελια στο insomnia. Θα παιξει cod,bf,destiny,gears,halo,titanfall κ.α κ θα τα παιξει πολυ πιο καλα απο σενα. Ολα τα αλλα ειναι για να χαλαμε σαλιο. Δηλαδή θα σκάσεις 500 ευρώ για να παίζεις multiplayer First person shooter με το χειριστήριο και τα μοχλουδάκια του?? Ε για αυτό παρόλο τις γραφικάρες, την ''πανέμορφη'' αθόρυβη κονσόλα, το τρομερό χειριστήριο, το game pass, τις προσφορές που κυριολεκτικά σου χάριζαν το xbox (199 ευρώ τα Χριστούγεννα με ένα σωρό δώρα) πάει άπατο...μέχρι και το αρχαίο Nintendo 3ds πουλάει πιο πολύ από ότι όλα τα xbox μαζί....καλά για το ps4 Και switch είναι σε άλλο επίπεδο. Για να το πάω με τα νερά σου ναι αν θέλεις να παίζεις μόνο Multiplayer First person shouter Και Forza super είναι το Xbox....ευτυχώς που ο κόσμος επιλέγει ps4 και έχει πέρα από αυτά και Last of us, Horizon, Bloodborne, persona 5, Nier automata, Nioh, Uncharted, God of war, Last guardian, Shadow of the colosus, Monster Hunter, Gravity rush, infamous, Killzone, Until Dawn, Gran turismo, wipeout, Hellblade, Journey, Yakouza, Driveclub, street fighter 5,Ratchet & Clank, crash bandicout....κλπ....μην αναφέρουμε καν πόσα ακόμα έρχονται από Days Gone έως και Spiderman.... Y.Γ. Μην μπούμε καν στον κόπο να αναφέρουμε ότι σχεδόν όλα τα και καλά exclusives του xbox τα βρίσκεις και στο PC που λίγο πολύ όλοι έχουμε ένα σπίτι μας....πετάς και μια κάρτα γραφικών 100+ ευρώ και έχεις και σχεδόν όλα τα exclusives του xbox και παίζεις σαν άνθρωπος First person shouter με ποντίκι. 14 λεπτά πριν, mtifosi είπε Μηπως δεν ξερεις πως το ps4 εχει cod,bf,titanfall,destiny και μαλιστα με πολυ περισσοτερο κοσμο και με dlc που βγαινουν πρωτα σε αυτο... Οσο για το αν ειναι παιχνιδι το last of us ασχολιαστο.... Ελα μην του ανοίγεις τα μάτια...άσε να πει και άλλα..... 1
ELMastas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στο online κομμάτι αν και έχουν φτιάξει αρκετά το δίκτυο απο τα χάλια που είχε την εποχή του PS3,παραμένει σαφώς καλύτερη η υπηρεσία του Live,από κει και πέρα παιχνίδια υπάρχουν ΚΑΙ στίς 2 κονσόλες,το θέμα είναι ποιά παιχνίδια θα παίζεις περισσότερο,και αν θέλεις οποσδήποτε ορισμένα αποκλειστικά του Ps4 που απο τα charts πωλήσεων είδαμε πως είναι 1 στα τοπ 10 παιχνίδια που παίζει γενικά ο κόσμος,η αν θέλεις τα υπόλειπα multi και κάποια αποκλειστικά άκα Forza η PUBG η Gears το PUBG ας μην το υποτιμούμε,γιατί είναι απο τα κορυφαία online αυτή την στιγμή,άλλο αν δεν αρέσει σε όλους,τα frames είναι συνήθως λίγα είναι για ένα διάστημα όταν πέφτουν απο το αεροπλάνο ολοι οι παίκτες όταν πρωτοπάς σε κάποια περιοχή μετά ανεβαίνουν αρκετά και βέβαια είναι Beta και δεν έχουν κάνει ακόμα optimization όπως γνωρίζουν ότι γινότανε πολύ καιρό όσοι το είχαν στο PC μέχρι που το έστρωσαν με τα τελευταία patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα