Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, arisikaria είπε

http://www.gameworld.gr/component/content/article/184-ειδήσεις/2014-05-19-05-48-06/27640-φήμη-playstation-5-το-2018

Διαβασε να δεις τι γινεται χαμος. Εγω ειχα μεινει στο πρωτο μετα εγιναν 3 update

Ναι το διάβασα αλλά νομίζω ότι είναι από της φήμες που δεν θα επαληθευτούν :( εγώ το βλέπω για τέλος 19 και μετά :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, PlaystationMaster είπε

Χαλαρωστε λιγο με το ps5. Δεν ξερω που τα διαβαζετε. Πριν το 2020 δεν θα ανακοινωθει καν.

Εξαρτάται από το πότε θα βγουν οι 7nm APUs της AMD. Αν δεν υπάρξουν delays μια κυκλοφορία το Q4 2020 είναι σχεδόν σιγουράκι.

Επεξ/σία από michael92
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mtifosi είπε

H Το x που ειναι σαφως ανωτερο τεχνικα κυκλοφορησε πολυ αργοτερα και θα το συγκρινουμε του χρονου με το ps5. Τωρα σαφως ειναι το ποιο δυνατο.

Γιατι με το PS5 οταν με το καλο βγει και οχι με το PS4 PRO που ειναι ο αμμεσος ανταγωνιστης του?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, primeragt said:

Γιατι με το PS5 οταν με το καλο βγει και οχι με το PS4 PRO που ειναι ο αμμεσος ανταγωνιστης του?

E γιατί και το Pro είναι πιο αδύναμο, οπότε δεν "μας" συμφέρει η σύγκριση. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greed είπε

Σε βαθος 5ετιας το ps2 πουλησε 101μμυρια & το ds 125μυρρια. 

Σε 10ετιας το ps2 147μυρρια & το ds 154μυρρια. 

Για να μη ξεχνιoμαστε :)

Εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με τη χτενα.

Μιλας για 2 διαφορετικα πραματα.

Ontopic,να ειναι καλα ο κωτσοβολος που εχει πουλησει καμια ..10ρια μυρια ps4 με τις δοσεις του.

9 ώρες πριν, greed είπε

Μαλλον κατι θυμαμαι σωστα. Εσυ απλα δεν το εχεις ψαξει ποσα και ποτε πουλησε το ps2. https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_2_sales  Το λες και αποτυχια μπροστα στο ds.

Θα συμφωνησω απολυτα. Το ενα ηταν multimedia station το αλλο κονσολα και μονο. 
Οποτε φαντασου να εκανε και multimedia πραγματακια το ds τι θα γινοταν. Και ολα αυτα με σταθερη τιμη γκουχου γκουχου οταν η sony χαριζε 5 ps2 την ημερα σε καθε καναλι στη τηλεοραση :D

Ωπα σορρυ δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι fanboy,εχεις δικιο σε ολα.

Μα κανενας σεβασμος;

Επεξ/σία από webparts
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα πούλαγε καλά το ps4 . Και τώρα με τα homebrews θα γίνει της πίπας και στα απούλητα παλιά bundles .... λογικό είναι να περάσει σε πωλήσεις το 3

Επεξ/σία από Damachi
  • Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, greed said:

Καλα η προπαγανδα του ps2 δεν υπαρχει. 150 μυρρια σε 10 χρονια και απο αυτα το 40% αγοραστηκε ως dvd player. 

Ποιά είναι η προπαγάνδα; Τα facts είναι facts, το PS2 είναι η καλύτερη κονσόλα ever και το DS το καλύτερο handheld ever (από πλευράς πωλήσεων τουλάχιστον). Κάποιοι αγόρασαν PS2 για το DVD player, κάποιοι αγόρασαν DS για το εγγόνι τους κοκ. Κάθε σύστημα έχει κάποια selling points, ένα από τα selling points του PS2 ήταν το DVD player. Δεν αλλάζει αυτό κάτι, δεν υπάρχει κάποια προπαγάνδα από πίσω. Ακόμα και αν το 40% το αγόρασε για να βλέπει ταινίες, δεν σημαίνει ότι αυτό το 40% δεν αγόρασε και παιχνίδια κάποια στιγμή στο διάστημα που είχε PS2.

Επίσης, αν θες να το πας με αυτό το σκεπτικό, τότε για αφαίρεσε και τα multiple DS που είχε ο καθένας σπίτι του και μην εκπλαγείς αν οι τελικοί χρήστες DS βγουν αριθμητικά λιγότεροι από τους τελικούς χρήστες PS2. Σε δεδομένη στιγμή, στο σπίτι μου υπήρχαν αγορασμένα 3 NDS, τα φορητά ευνοούν τις πολλαπλές αγορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, DeMeLeneTaso said:

Παρε One X να μπορεις να παιζεις και PUBG

Χαχαχα. Σοβαρευτείτε..

PUBG-frame-rate-test-xbox-one.jpg

Frame-rate_DF_YT.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eντυπωσιακες πωλησεις  του ps4  και δικαια βρισκετε στην πρωτη θεση με τοσες πωλησεις  .

Εχει πληθωρα τιτλων , δυνατα αποκλειστικα  εκμεταλευτηκε και τα παιδαριωδη λαθη της microsoft me to xbox  και εφερε πρωτη στην μεση της γενιας ενα πιο ισχυρο μοντελο για καλυτερες επιδοσεις οπως το Pro .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Χαχαχα. Σοβαρευτείτε..

PUBG-frame-rate-test-xbox-one.jpg

Frame-rate_DF_YT.jpg

Ναι μιλάς για ένα game το οποίο είναι σε preview ακόμα και έχει bugs. 

Δείξε σε μου σε ποσα fps τρέχει στο ps. ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. 

Αν μου μιλάς για PC, 100.000 accounts φάγανε Μπαν γιατί έκλεβαν με cheats όποτε για ακόμα μια φορά έχουμε το Xbox σαν καλύτερη επιλογή. 

:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, webparts είπε

Εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με τη χτενα.

Μιλας για 2 διαφορετικα πραματα.

Ontopic,να ειναι καλα ο κωτσοβολος που εχει πουλησει καμια ..10ρια μυρια ps4 με τις δοσεις του.

Ωπα σορρυ δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι fanboy,εχεις δικιο σε ολα.

Μα κανενας σεβασμος;

Με  76,5 εκατομμύρια. σε ολον τον κοσμο  τα 10 στον κωτσοβολο :) Power ο κωτσοβολος την εσωσε παλι την sony :P εσυ φανταζωμαι ξερεις να ξεχωριζει τις βουρτσες ετσι ;)
Ωπα σορρυ δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι hater ,εχεις δικιο σε ολα.

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
59 minutes ago, DeMeLeneTaso said:

Ναι μιλάς για ένα game το οποίο είναι σε preview ακόμα και έχει bugs. 

Δείξε σε μου σε ποσα fps τρέχει στο ps. ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. 

Αν μου μιλάς για PC, 100.000 accounts φάγανε Μπαν γιατί έκλεβαν με cheats όποτε για ακόμα μια φορά έχουμε το Xbox σαν καλύτερη επιλογή. 

:)

Καλά κρασιά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...