Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολη τη παρεα και καλη εβδομαδα. Θελω να παρω ενα κινητο απο ελληνικο καταστημα με ταβανι τα 220 ευρω. Ειχα το galaxy s6 αλλα δεν με ικανοποιουσε η μπαταρια του. Εχετε να μου προτεινετε κατι μεχρι αυτα τα χρηματα? Ειμαι αναμεσα σε xiaomi note 4 , Mi a1 και Meizu m6 note Ποιο λετε? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από VaggelisIoan
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 220 ΕΥΡΩ max 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Λιγο απο ολα 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; μετριες προς καλες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; αδιαφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αδιαφορο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να εχει καλη αυτονομια ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Και τα δυο αν αξιζει
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καμια ιδεα κανεις? γιατι το χρειαζομαι αμεσα
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172350-huawei-p10-lite-dual-sim-black#
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θελω να ανεβω παραπανω σε χρηματα γιατι ηδη εχω κανει υπερβαση. Οποτε δεν ειναι στο μπατζετ το συγκεκριμενο και θα ηθελα και λιγο μεγαλυτερη οθονη και να μην παρω το minimum σε μεγεθος οπως εγραψα στην φορμα. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στα χρηματα αυτα? Ειμαι αναμεσα σε xiaomi note 4 , Mi a1 και Meizu m6 note Ποιο λετε?
looneygeorge Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 επειδή ψάχνω και εγώ κατι αντίστοιχο αυτόν τον καιρό, απο αυτά που προτείνεις θα σου πω τα εξής: - To note 4 είναι σχετικά παλιό. Ναυαρχίδα μεν, αλλά εκτός από custom rom ειναι υπο συζήτηση το αν θα πάρει το Oreo, ειδικά έχοντας υπ'οψιν οτι πρωτοέβγαινε με το 6.0 - Το Meizu εχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το A1, μεγαλύτερη μπαταρία απλώς δεν ξέρω τι γίνεται με υποστήριξη και εγγυηση. - Το Α1 είναι πολύ-διαφημισμένο, επομένως θα το πάρει πολύς κόσμος και άρα θα έχει μεγαλύτερο βάρος το όποιο πρόβλημα βγάλει, ενώ η εταιρία έχει πλέον και φυσική παρουσία στην Ελλάδα. Είναι κατασκευή υπο την αιγίδα της Google και με stock Android 7 με έτοιμο update στο 8, με υπόσχεση αναβαθμίσεων για 2 χρόνια. Επίσης κυκλοφορεί ενα εξάμηνο παρά κάτι, οπότε είναι το νεώτερο. Ειλικρινά το ξέρω οτι ακούγεται σαν να σου λέω να πας Α1 καρφωτό. Όμως όπως ειπα είμαι και εγώ στο ψάξιμο για κάτι αντίστοιχο, οπότε μπορώ να σου πω οτι το Α1 εχει και τα αρνητικά του: - Μέτρια μπαταρία - Δεν εχει NFC - Μέτρια κάμερα - Δεν εχει σταθεροποιητή κανενός είδους στην κάμερα (αρα κουνημένες φωτογραφίες και βίντεο εκτός της μέτριας ποιότητας)
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου. Ειδα τωρα και για το Galaxy j7 2017. Ειναι καλη επιλογη?
looneygeorge Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, VaggelisIoan είπε Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου. Ειδα τωρα και για το Galaxy j7 2017. Ειναι καλη επιλογη? Κατά την άποψη μου, μεγάλη θυσία για ενα όνομα. Πας στο 1/4 του χώρου αποθήκευσης, -1Gb RAM, πέφτεις σε επεξεργαστή και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για update στο 8. Ολα αυτά για την ίδια τιμή. Όπως είπα θυσία.
turbat0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, VaggelisIoan είπε Ειχα το galaxy s6 αλλα δεν με ικανοποιουσε η μπαταρια του. Μήπως να πάρεις απλά ένα powerbank? 1
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, VaggelisIoan είπε Δεν θελω να ανεβω παραπανω σε χρηματα γιατι ηδη εχω κανει υπερβαση. Οποτε δεν ειναι στο μπατζετ το συγκεκριμενο και θα ηθελα και λιγο μεγαλυτερη οθονη και να μην παρω το minimum σε μεγεθος οπως εγραψα στην φορμα. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στα χρηματα αυτα? Ειμαι αναμεσα σε xiaomi note 4 , Mi a1 και Meizu m6 note Ποιο λετε? 3 ώρες πριν, VaggelisIoan είπε Δεν θελω να ανεβω παραπανω σε χρηματα γιατι ηδη εχω κανει υπερβαση. Οποτε δεν ειναι στο μπατζετ το συγκεκριμενο και θα ηθελα και λιγο μεγαλυτερη οθονη και να μην παρω το minimum σε μεγεθος οπως εγραψα στην φορμα. Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στα χρηματα αυτα? Ειμαι αναμεσα σε xiaomi note 4 , Mi a1 και Meizu m6 note Ποιο λετε? 9€ παραπάνω το θεωρείς υπέρβαση? 2 ώρες πριν, looneygeorge είπε επειδή ψάχνω και εγώ κατι αντίστοιχο αυτόν τον καιρό, απο αυτά που προτείνεις θα σου πω τα εξής: - To note 4 είναι σχετικά παλιό. Ναυαρχίδα μεν, αλλά εκτός από custom rom ειναι υπο συζήτηση το αν θα πάρει το Oreo, ειδικά έχοντας υπ'οψιν οτι πρωτοέβγαινε με το 6.0 - Το Meizu εχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το A1, μεγαλύτερη μπαταρία απλώς δεν ξέρω τι γίνεται με υποστήριξη και εγγυηση. - Το Α1 είναι πολύ-διαφημισμένο, επομένως θα το πάρει πολύς κόσμος και άρα θα έχει μεγαλύτερο βάρος το όποιο πρόβλημα βγάλει, ενώ η εταιρία έχει πλέον και φυσική παρουσία στην Ελλάδα. Είναι κατασκευή υπο την αιγίδα της Google και με stock Android 7 με έτοιμο update στο 8, με υπόσχεση αναβαθμίσεων για 2 χρόνια. Επίσης κυκλοφορεί ενα εξάμηνο παρά κάτι, οπότε είναι το νεώτερο. Ειλικρινά το ξέρω οτι ακούγεται σαν να σου λέω να πας Α1 καρφωτό. Όμως όπως ειπα είμαι και εγώ στο ψάξιμο για κάτι αντίστοιχο, οπότε μπορώ να σου πω οτι το Α1 εχει και τα αρνητικά του: - Μέτρια μπαταρία - Δεν εχει NFC - Μέτρια κάμερα - Δεν εχει σταθεροποιητή κανενός είδους στην κάμερα (αρα κουνημένες φωτογραφίες και βίντεο εκτός της μέτριας ποιότητας) Το redmi note 4 δεν θεωρείται ναυαρχίδα. Επίσης θα πάρει Oreo αλλά όχι τώρα γιατί όπως ξέρουμε η xioami καθυστερεί σε αυτά τα θέματα. Το καλό είναι ότι δίνει αναβαθμίσεις και σε παλιές τίς συσκευές. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν χρειάζεται να δώσεις 220 ευρώ κάνε αγγελία ανταλλαγή s6 με xiaomi note 4, MI a1, m6 note θα δεις πόσοι θα μαζευτούν 1
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε 9€ παραπάνω το θεωρείς υπέρβαση? Το redmi note 4 δεν θεωρείται ναυαρχίδα. Επίσης θα πάρει Oreo αλλά όχι τώρα γιατί όπως ξέρουμε η xioami καθυστερεί σε αυτά τα θέματα. Το καλό είναι ότι δίνει αναβαθμίσεις και σε παλιές τίς συσκευές. Το ειπα και για την οθονη του οτι θα ηθελα κατι ακομα μεγαλυτερο, + οτι εχω ανεβασει ηδη το μπατζετ. Γιαυτο ειπα αν υπαρχει καποια αλλη επιλογη Και εκτος απο αυτα που αναφερω τα 3 που ειμαι αναμεσα τους καποια 4η επιλογη?
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, VaggelisIoan είπε Το ειπα και για την οθονη του οτι θα ηθελα κατι ακομα μεγαλυτερο, + οτι εχω ανεβασει ηδη το μπατζετ. Γιαυτο ειπα αν υπαρχει καποια αλλη επιλογη Και εκτος απο αυτα που αναφερω τα 3 που ειμαι αναμεσα τους καποια 4η επιλογη? Το redmi note 4. Θα πάρει και miui 10 βασισμένη στην Oreo(ανεπίσημη πληροφορία). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
looneygeorge Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Επίσης θα πάρει Oreo αλλά όχι τώρα γιατί όπως ξέρουμε η xioami καθυστερεί σε αυτά τα θέματα. Το καλό είναι ότι δίνει αναβαθμίσεις και σε παλιές τίς συσκευές. αν μπορείς σε παρακλώ δώσε μια πηγή για αυτό που λες, διοτι όπως είπα ειμαι και εγώ στο ψάξιμο και θα με ενδιέφερε καθώς ειναι σοβαρή η διαφορά τιμής απο το A1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα