cdrov Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, εχω το εξής πρόβλημα... Ένας Δίσκος Hitachi 500gb 2,5 in (z5k500-500) σταμάτησε να λειτουργεί χωρίς προφανή λόγο. Πιο συγκεκριμένα, τον έβγαλα από το PC, τον συνέδεσα σε άλλη θύρα και τέρμα. ΔΕΝ κάνει spin up. Δοκίμασα άλλα καλώδια, εξωτερική θήκη, άλλο PC χωρίς αποτέλεσμα... Έβγαλα τη πλακέτα και βλέπω ότι στις επαφές του μοτέρ δεν έχω τάση (λιγότερο από 1volt) Καμιά ιδέα να πάρουμε τα αρχεία?
EddieObscurant Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 αν εχεις όρεξη και πιάνουν τα χέρια σου
cdrov Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ, το είχα διαβάσει βέβαια και οι δικές μου είναι μια χαρά. Σεε μεταγενέστερο σημείο δεν φτάνει τάση ενώ στις επαφές του μοτέρ (πόσα βολτ να είναι?) έχω λιγότερο από 1 βολτ...
EddieObscurant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 δυστυχως δεν γνωριζω παραπανω για να σε βοηθήσω
kinitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 για 2,5" ειναι 5v άλλα αυτό είναι σε σχέση και με την πλακέτα αν δεν κάνω λάθος .δηλαδή όταν δίνει εντολή να δουλεύει .όταν είναι σε idle πρέπει να μην δίνει τίποτα η λίγο
cdrov Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ μάλλον δεν έχει τύχη πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα