Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2018 στις 5:33 ΜΜ, nectons είπε

Εγώ προσωπικά έχω ένα κινητό καλό για On-the-go χρήση (oneplus 5T) και έναν υπολογιστή SFF (core i7 gtx 1080ti 32gb ddr4 κλπ κλπ) που χωράει άνετα σε μεγάλη τσάντα λάπτοπ μαζί με ένα 17άρι λεπτό μόνιτορ και έχω στις διακοπές μου η σε έκτακτη δουλειά σε άλλο χώρο έναν κανονικό desktop δίχως κανένα περιορισμό. Για data χρησιμοποιώ tether το κινητό. Και είμαι καλυμμένος για όλα. 

Αν κάποια στιγμή απαιτήσει η δουλειά μου και δουλειά on-the-go σε συνδυασμό με γκάτζετ διασκέδαση πενάκι για σχέδιο κλπ κλπ... ένα lenovo yoga book των 320 ευρώ με το ΦΠΑ θα υπερκαλύψει το κενό ανάμεσα στο κινητό και το desktop. 

Όλα τα άλλα τα θεωρώ waste of money. Προσωπική άποψη φυσικά. Και αφού έχουν περάσει σχεδόν όλα από τα χέρια μου προσπαθώντας να βρω λόγο να τα κρατήσω εκτός από την απλή τρέλα και δοκιμή της τεχνογνωσίας.

Νομίζω ότι πρέπει να θυσιάσεις λίγη απ τη φορητότητα που έχεις και να κουβαλάς μια 24αρα μαζί σου στις διακοπές. Πολλά μαγαζιά έχουν πρίζα στον στύλο της ξαπλώστρας, οπότε με ενα πολυπριζο μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το desktop και εκεί + ότι μπορεί να βάλεις και ups

Καλή η φορητότητα αλλά μη μας περιορίζει στη δουλειά μας κι όλας, οπότε +1 για 24αρα και ups!

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gnsX είπε

Νομίζω ότι πρέπει να θυσιάσεις λίγη απ τη φορητότητα που έχεις και να κουβαλάς μια 24αρα μαζί σου στις διακοπές. Πολλά μαγαζιά έχουν πρίζα στον στύλο της ξαπλώστρας, οπότε με ενα πολυπριζο μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το desktop και εκεί + ότι μπορεί να βάλεις και ups

Καλή η φορητότητα αλλά μη μας περιορίζει στη δουλειά μας κι όλας, οπότε +1 για 24αρα και ups!

Φυσικά. Και φορητά racks υπάρχουνε να έχεις όλη την εταιρία μαζί σου. Και για αμάξι μπορείς να χρησιμοποιείς ένα βανάκι 50θέσιο και να έχεις και όλους τους υπαλλήλους σου μέσα. Και φυσικά σε τελική ανάλυση μπορείς να βάλεις σε 10όροφο κτήριο ρόδες και να πηγαίνεις όλη την εταιρία μαζί σου... 

Ωραίο αστείο. Μου έφυγαν και τα τελευταία που είχαν μείνει στο κεφάλι μου... είσαι άπαιχτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...