Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 1/2/2022 στις 12:34 ΜΜ, sp3cial είπε

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα πρέπει να περιμένω εμαιλ από την ασφαλιστική. Δυστυχώς στα καταστήματα δέχονται μόνο με ραντεβού πλέον. Λέω να κάνω μια προσπάθεια να πάω τώρα εκεί γυρνώντας σπιτι. 

edit: 

Δυστυχως είχε πολλή ουρά. Την πήρα ξανά τηλέφωνο (εμφανώς εκνευρισμένη και με το δίκιο μου θεωρώ) και της μίλησα με όλη τη ψυχραιμία που μου είχε απομείνει, ότι δεν μου άρεσε όλο αυτό με το «υποχρεωτικό» πακέτο. Και καταλαβαίνω ότι είναι υπάλληλος που πιέζεται προσωπικά.. αλλά δεν μου άρεσε. Κράτησε τυπική στάση και μου είπε ότι σήμερα θα έρθει το email από την ασφαλιστική. Και εκεί θα πατήσω να κάνω υπαναχώρηση. Και ότι η διαδικασία είναι εύκολη. Αυτά. Να μαθαίνω για να προσέχω. Βέβαια έχω ξενερώσει ήδη με την alpha bank. Δεν ξέρω ποσο θα μείνω εκεί. 

Παιδιά σε όλες τις τράπεζες το έχω ακούσει να γίνεται αυτό από γνωστούς. Και εγώ είμαι κάθε φορά να τους λέω ότι δεν είναι υποχρεωτικό και ότι πρέπει να πιέσουν για να μην τους το κάνουν αν δεν το θέλουν. Προσωπικά έχω ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο από επιλογή και έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω και πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτά του τόσα χρόνια που το βάζω. Παρόλα αυτά θα διαφωνήσω για την Άλφα καθώς πραγματικά είναι η καλύτερη από όλες όσες έχω λογαριασμούς. Μηδενικές χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων με Iris payments, για εξοφληση λογαριασμών δημοσίου και πολλά άλλα ( στην πειραιως που έχω επίσης λογαριασμό σου χρεώνουν τα πάντα). Καλή εξυπηρέτηση και με υπηρεσία όπου στέλνει μήνυμα στο κινητό για κάθε χρήση της κάρτας. Εχει μια χρέωση αυτό 12€ το χρόνο αλλά πάλι από επιλογή το προτιμάω γιατί έτσι ξέρω τι μου γίνεται, πράγμα που στις άλλες δεν το βλέπω δυστυχώς. Η μόνη καλύτερη σε θέματα εφαρμογής και ενημέρωσης μετά είναι να πας σε ξένη, πχ Revolut 

• Confused 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Nithron γεια σου! Μετά από μήνες χρήσης της alpha είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πανεύκολες διαδικασίες και δεν έχω ξοδευτεί σε προμήθειες. Η πιστωτική με έσωσε πολύ. Για τα επόμενα χρονια σίγουρα δεν την αλλάζω. Το πακέτο που έλεγα, μου είναι όντως άχρηστο προσωπικά. 
ειχα εθνική και ομολογώ πως είναι πολύ καλή στην εφαρμογή της αλλά αυτό που με ξενέρωσε είναι το ότι πολλά καταστήματα της έχουν κλείσει και όποτε πήγαινα στα ΑΤΜ δεν είχαν λεφτά. Τέλος πάντων.. αυτά τα λίγα :-) 

Δημοσ.
On 05/07/2022 at 01:06, Nithron said:

Παιδιά σε όλες τις τράπεζες το έχω ακούσει να γίνεται αυτό από γνωστούς. Και εγώ είμαι κάθε φορά να τους λέω ότι δεν είναι υποχρεωτικό και ότι πρέπει να πιέσουν για να μην τους το κάνουν αν δεν το θέλουν. Προσωπικά έχω ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο από επιλογή και έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω και πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτά του τόσα χρόνια που το βάζω. Παρόλα αυτά θα διαφωνήσω για την Άλφα καθώς πραγματικά είναι η καλύτερη από όλες όσες έχω λογαριασμούς. Μηδενικές χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων με Iris payments, για εξοφληση λογαριασμών δημοσίου και πολλά άλλα ( στην πειραιως που έχω επίσης λογαριασμό σου χρεώνουν τα πάντα). Καλή εξυπηρέτηση και με υπηρεσία όπου στέλνει μήνυμα στο κινητό για κάθε χρήση της κάρτας. Εχει μια χρέωση αυτό 12€ το χρόνο αλλά πάλι από επιλογή το προτιμάω γιατί έτσι ξέρω τι μου γίνεται, πράγμα που στις άλλες δεν το βλέπω δυστυχώς. Η μόνη καλύτερη σε θέματα εφαρμογής και ενημέρωσης μετά είναι να πας σε ξένη, πχ Revolut 

δεν χρειαζεσαι ενημερωση με sms.μπορεις να εχεις με email που ειναι δωρεαν και ερχονται κατευθειαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...