Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει εύκολα τώρα. Ξέρετε αν η ακύρωση της ασφαλείας είναι εύκολη διαδικασία; 

Στο κατάστημα θα πας πάλι; Αν θέλουν σε ούτε 5 λεπτά τελειώνεις. Αν θέλουν να σε βασανίσουν ή να σε μεταπείσουν αλλάζει η κουβέντα…

• Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα πρέπει να περιμένω εμαιλ από την ασφαλιστική. Δυστυχώς στα καταστήματα δέχονται μόνο με ραντεβού πλέον. Λέω να κάνω μια προσπάθεια να πάω τώρα εκεί γυρνώντας σπιτι. 

edit: 

Δυστυχως είχε πολλή ουρά. Την πήρα ξανά τηλέφωνο (εμφανώς εκνευρισμένη και με το δίκιο μου θεωρώ) και της μίλησα με όλη τη ψυχραιμία που μου είχε απομείνει, ότι δεν μου άρεσε όλο αυτό με το «υποχρεωτικό» πακέτο. Και καταλαβαίνω ότι είναι υπάλληλος που πιέζεται προσωπικά.. αλλά δεν μου άρεσε. Κράτησε τυπική στάση και μου είπε ότι σήμερα θα έρθει το email από την ασφαλιστική. Και εκεί θα πατήσω να κάνω υπαναχώρηση. Και ότι η διαδικασία είναι εύκολη. Αυτά. Να μαθαίνω για να προσέχω. Βέβαια έχω ξενερώσει ήδη με την alpha bank. Δεν ξέρω ποσο θα μείνω εκεί. 

Επεξ/σία από sp3cial
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sp3cial είπε

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα πρέπει να περιμένω εμαιλ από την ασφαλιστική. Δυστυχώς στα καταστήματα δέχονται μόνο με ραντεβού πλέον. Λέω να κάνω μια προσπάθεια να πάω τώρα εκεί γυρνώντας σπιτι. 

edit: 

Δυστυχως είχε πολλή ουρά. Την πήρα ξανά τηλέφωνο (εμφανώς εκνευρισμένη και με το δίκιο μου θεωρώ) και της μίλησα με όλη τη ψυχραιμία που μου είχε απομείνει, ότι δεν μου άρεσε όλο αυτό με το «υποχρεωτικό» πακέτο. Και καταλαβαίνω ότι είναι υπάλληλος που πιέζεται προσωπικά.. αλλά δεν μου άρεσε. Κράτησε τυπική στάση και μου είπε ότι σήμερα θα έρθει το email από την ασφαλιστική. Και εκεί θα πατήσω να κάνω υπαναχώρηση. Και ότι η διαδικασία είναι εύκολη. Αυτά. Να μαθαίνω για να προσέχω. Βέβαια έχω ξενερώσει ήδη με την alpha bank. Δεν ξέρω ποσο θα μείνω εκεί. 

Με το καλό να ξεμπερδέψεις εύχομαι. Κράτα μας ενήμερους.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexiko είπε

Αγαπητέ συμφορουμίτη και εγώ στην εργασία μου αμείβομαι βάση του παραγωγικού μου αποτελέσματος και όχι με μισθό. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να κοροϊδεύω τον κόσμο;

Ας κάνουν τη δουλειά τους σωστά και ηθικά αλλιώς ας πάρουν 100-200 χιλιάδες με τις εθελουσίες, τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία.

δεν είπα ότι σωστό.......απλά έθεσα τα δεδομένα....  εσύ όμως μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις και να μη δεχτείς  και αν νομίσεις ότι σε κοροϊδεύουν πας στο διευθυντή του καταστήματος....τα χρήματα δεν τα χάνεις 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasbm είπε

δεν είπα ότι σωστό.......απλά έθεσα τα δεδομένα....  εσύ όμως μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις και να μη δεχτείς  και αν νομίσεις ότι σε κοροϊδεύουν πας στο διευθυντή του καταστήματος....τα χρήματα δεν τα χάνεις 

Το λάθος είναι που πρέπει εμείς να πηγαίνουμε με τις κεραίες μας τεντωμένες μη μας κοροϊδέψουν. Προτιμώ να μη συνεργάζομαι με ανθρώπους και επιχειρήσεις που δεν εμπιστεύομαι όσο είναι δυνατό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexiko είπε

Το λάθος είναι που πρέπει εμείς να πηγαίνουμε με τις κεραίες μας τεντωμένες μη μας κοροϊδέψουν. Προτιμώ να μη συνεργάζομαι με ανθρώπους και επιχειρήσεις που δεν εμπιστεύομαι όσο είναι δυνατό.

με τις κεραιες τεντωμενες πας παντού,οπως πχ πας να πάρεις στεγαστικό η καταναλωτικό η μια πιστωτική.....

όπως πας για φαγητό η για ψώνια...... 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostasbm είπε

με τις κεραιες τεντωμενες πας παντού,οπως πχ πας να πάρεις στεγαστικό η καταναλωτικό η μια πιστωτική.....

όπως πας για φαγητό η για ψώνια...... 

Ή το βλέπουμε λίγο διαφορετικά ή κοροϊδευόμαστε. Άλλο προσέχω τι επιλέγω/υπογράφω, άλλο με κοροϊδεύουν στεγνά και μου λένε ψέματα για ίδιο όφελος.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alexiko είπε

Ή το βλέπουμε λίγο διαφορετικά ή κοροϊδευόμαστε. Άλλο προσέχω τι επιλέγω/υπογράφω, άλλο με κοροϊδεύουν στεγνά και μου λένε ψέματα για ίδιο όφελος.

σίγουρα διαφορετικά γιατί έχω κάνει και από τις 2 πλευρές

Δημοσ.

Καλημέρα επέστρεψα να πω την συνέχεια. Την ίδια μέρα που έκανα το ποστ εδώ, πήρα την κυρία που με εξυπηρέτησε τηλέφωνο και εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου για το πακέτο. Και ότι θα περιμένω το e-mail για την υπαναχώρηση.  Με πήρε την επόμενη μέρα και μου είπε πως η ίδια το ακύρωσε πριν στείλει τα χαρτιά. Κατανοώ τη θέση της και τη πίεση που δέχεται, απλώς εμένα δεν μου αρέσει το «υποχρεωτικό» που πασάρουν. Για αυτό ήμουν απολύτως κάθετη. Τέλος πάντων όλα καλά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σσς,  και επαναλαμβάνω θέλει προσοχή πριν υπογράψετε οτιδήποτε. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sp3cial είπε

Καλημέρα επέστρεψα να πω την συνέχεια. Την ίδια μέρα που έκανα το ποστ εδώ, πήρα την κυρία που με εξυπηρέτησε τηλέφωνο και εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου για το πακέτο. Και ότι θα περιμένω το e-mail για την υπαναχώρηση.  Με πήρε την επόμενη μέρα και μου είπε πως η ίδια το ακύρωσε πριν στείλει τα χαρτιά. Κατανοώ τη θέση της και τη πίεση που δέχεται, απλώς εμένα δεν μου αρέσει το «υποχρεωτικό» που πασάρουν. Για αυτό ήμουν απολύτως κάθετη. Τέλος πάντων όλα καλά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σσς,  και επαναλαμβάνω θέλει προσοχή πριν υπογράψετε οτιδήποτε. 

Τσέκαρε ότι πήρες πίσω τα χρήματα σου. Μέχρι να τα δεις κράτα μια επιφύλαξη καθώς δεν έχεις τίποτα γραπτώς σχετικά με την υπαναχώρηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο λογαριασμός αυτή τη στιγμή έχει μηδέν λεφτά. Δηλαδή θα έπρεπε να είχε ήδη τραβήξει; Δεν έχει μπει η μισθοδοσία ακόμα, ούτε έλαβα κάποιο εμαιλ έγκρισης - αποδοχής από την ασφαλιστική. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Ο λογαριασμός αυτή τη στιγμή έχει μηδέν λεφτά. Δηλαδή θα έπρεπε να είχε ήδη τραβήξει; Δεν έχει μπει η μισθοδοσία ακόμα, ούτε έλαβα κάποιο εμαιλ έγκρισης - αποδοχής από την ασφαλιστική. 

Δεν πρόλαβαν να σε χρεώσουν; Τότε απλά πρόσεχε τις κινήσεις αφού μπουν χρήματα στο λογαριασμό. Το ιδανικό θα ήταν να έχει γραπτώς με ένα μέιλ τα περί υπαναχώρησης αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι χωρίς να σπάσεις το στομάχι σου.

Δημοσ.

Εντάξει θα το έχω στο νου μου αυτό που λες. Ωστόσο όταν τη ρώτησα ποτε θα γίνει η χρέωση μου απάντησε τον Γενάρη του 2023…(!) πολύ μπέρδεμα η κατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sp3cial είπε

Εντάξει θα το έχω στο νου μου αυτό που λες. Ωστόσο όταν τη ρώτησα ποτε θα γίνει η χρέωση μου απάντησε τον Γενάρη του 2023…(!) πολύ μπέρδεμα η κατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν παίζει αυτό, ο κάθε χρόνος προπληρώνεται. Προφανώς θα αναφερόταν στην ανανέωση. Ό,τι να 'ναι γενικά για να πουλήσουν λένε ότι μπορείς να φανταστείς. Και όσο τους βγαίνει και λέμε έλα μωρέ τόσο θα συνεχίζουν. 

• Sad 1
Δημοσ.
On 01/02/2022 at 08:34, alexiko said:

Το θέμα είναι να κάνει υπαναχώρηση (δηλαδή ακύρωση του ασφαλιστηρίου και επιστροφή των ασφαλίστρων). Διαφορετικά ποιο το νόημα;

δεν διαφωνουμε.απλα εχουν αναφερθει περιπτωσεις παλι εδω insomnia που λενε οτι εκαναν υπαναχωρηση και δεν τους γυρισαν τα λεφτα πισω.τωρα αν ισχυει ή απλα αργησαν να τα γυρισουν δεν το ξερω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...