Arwindan Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, nickname2016 είπε Εχω μισθοδοσιας Alpha. Αναρωτιέμαι αν μπορω να βγαλω καποια καρτα μισθοδοσίας, αλλα να παιρνω και bonus από τις αγορες, μιας και την χρησιμοποιώ αρκετες φορες. Υπαρχει κατι τετοιο απο την ALPHA? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes?gclid=Cj0KCQjw_r3nBRDxARIsAJljleG-NsGl_Ge6utx7MoQ0-2ff8i6DSZRrDduY_eimMZro5DyIMvofQgQaAo1AEALw_wcB 1
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Με πήραν πριν μερικές μέρες από την alpha και με ρώτησαν αν θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα μισθοδοσίας που έχω με μια άλλη που θα μου δίνει και bonus με κόστος 12 ευρώ/χρόνο. Για τόσο μικρή συνδρομή δέχτηκα. 1
kon1to Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Με πήραν πριν μερικές μέρες από την alpha και με ρώτησαν αν θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα μισθοδοσίας που έχω με μια άλλη που θα μου δίνει και bonus με κόστος 12 ευρώ/χρόνο. Για τόσο μικρή συνδρομή δέχτηκα. κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει συνδρομή, μόνο η alpha τα χρεώνει αυτά... και να πεις οτι έδινε καλύτερες προσφορές... γενικά όσο αυξάνεται η χρήση καρτών, τόσο μειώνονται τα προνόμια σε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης...
Γιαούρτι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 σε χώρες του εξωτερικού πληρώνεις και συνδρομή. ποιος πάει στοίχημα ότι σε λίγο καιρό, όχι μόνο προσφορές δε θα έχουμε αλλά επιπλέον και υποχρεωτική συνδρομη; μόλις μας δέσουν καλά με τις κάρτες θα ερθουν τα ωραία
elgol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Εγω λεω να μαζευτουμε να βαλουμε ολοι στα διαφορα sites/blogs απο 1-5€ σε καποιο νομικο γραφειο και να κανουμε ομαδικες μηνυσεις παντου σαν καταναλωτες σε τραπεζες που παραπληροφορουν σε εταιρειες κινητης για τα πενταψηφια που δε ζητουν επιβεβαιωση κλπ 1
VasilisAsvestas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Καλησπερα. Πηγα και εγω να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας σε καταστημα της Ροδου κ η υπαλληλος του μου ειπε οτι πρεπει να πληρωσω 40 ευρω (!!!) για την ασφαλιση της καρτας. Της ειπα οτι δεν θελω ασφαλιση.. κ μ ειπε οτι ο μονος τροπος να γλιτωσω το 40αρι ειναι αν ανοιξω λογαριασμο μεσω της εφαρμογης. Περα απο το οτι δεν με εξυπηρετησε, μου επεβαλλε να πληρωσω κ απο πανω. Δεν μιλησα εκεινη τη στιγμη γιατι εχω χρονια να ανοιξω λογαριασμο σε τραπεζα κ σκεφτηκα μηπως εχει αλλαξει κατι κ δεν το γνωριζω οποτε ειπα πρωτα να το ψαξω. Αυτη τη στιγμη ψαχνω να βρω καποιο αποδεικτικο οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω κατι κ να παω να της το τριψω στη μουρη κ να την αναγκασω να μ ανοιξει αυτη το λογαριασμο. Μπορει καποιος να μ στειλει αυτο το σαιτ αυτο που λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλιση? Ευχαριστω εκ των προτερων
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχεις λάθος προσέγγιση. Ο υπάλληλος πρέπει να σου αποδείξει ότι είναι υποχρεωτική. Και όχι εσύ να δείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μπορει να ζητήσεις λογαριασμό χωρίς κάρτα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από Vasileios-gr
sp3cial Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Έψαξα να βρω και εγώ αυτό το θέμα. Εχτές πήγα στη τράπεζα να φτιάξω τον μισθοδοσίας μου. Η κυρία μου έλεγε ότι είναι υποχρεωτικό. Αλλά επειδή έπρεπε να φύγω από την άλλη τράπεζα, υπέγραψα. Δυστυχώς όταν γύρισα σπιτι έκατσα και το έψαξα -δεν λέει πουθενά ότι είναι υποχρεωτικό και στα κεντρικά του προγράμματος feel safe alpha δεν ξέρανε να μου απαντήσουν (!!!) .. στα κεντρικά! Περισσότερο με πείραξε όλη αυτή η κοροϊδία. Έχω πολλά νεύρα από εχτές πραγματικά. Να πω τα τριάντα ευρώ βγαίνουν το χρόνο οκ αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να το ακυρώσω με ευκολία; Θα της στείλω σήμερα email να της ζητήσω ραντεβού άμεσα έστω 10-15 λεπτά να της μιλήσω. Πως μπορώ να το προσεγγίσω το θέμα; Κακως υπέγραψα πραγματικά κακώς πριν το ψάξω. Σκέφτομαι να τους πω να ακυρώσω τα πάντα όλα όσα έχω μέσα λογαριασμούς, πιστωτικές ή να μου αφαιρέσουν το πρόγραμμα αυτό. Είναι εφικτό λέτε; Θα ήθελα πολύ τις συμβουλές σας.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από sp3cial
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, sp3cial said: Καλημέρα παιδιά. Έψαξα να βρω και εγώ αυτό το θέμα. Εχτές πήγα στη τράπεζα να φτιάξω τον μισθοδοσίας μου. Η κυρία μου έλεγε ότι είναι υποχρεωτικό. Αλλά επειδή έπρεπε να φύγω από την άλλη τράπεζα, υπέγραψα. Δυστυχώς όταν γύρισα σπιτι έκατσα και το έψαξα -δεν λέει πουθενά ότι είναι υποχρεωτικό και στα κεντρικά του προγράμματος feel safe alpha δεν ξέρανε να μου απαντήσουν (!!!) .. στα κεντρικά! Περισσότερο με πείραξε όλη αυτή η κοροϊδία. Έχω πολλά νεύρα από εχτές πραγματικά. Να πω τα τριάντα ευρώ βγαίνουν το χρόνο οκ αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να το ακυρώσω με ευκολία; Θα της στείλω σήμερα email να της ζητήσω ραντεβού άμεσα έστω 10-15 λεπτά να της μιλήσω. Πως μπορώ να το προσεγγίσω το θέμα; Κακως υπέγραψα πραγματικά κακώς πριν το ψάξω. Σκέφτομαι να τους πω να ακυρώσω τα πάντα όλα όσα έχω μέσα λογαριασμούς, πιστωτικές ή να μου αφαιρέσουν το πρόγραμμα αυτό. Είναι εφικτό λέτε; Θα ήθελα πολύ τις συμβουλές σας.. και αλλοι πηγαν και το ακυρωσαν.τωρα αν θα δεις τα λεφτα σου πισω αυτο ειναι αλλη ιστορια.
alexiko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, poulinos είπε και αλλοι πηγαν και το ακυρωσαν.τωρα αν θα δεις τα λεφτα σου πισω αυτο ειναι αλλη ιστορια. Το θέμα είναι να κάνει υπαναχώρηση (δηλαδή ακύρωση του ασφαλιστηρίου και επιστροφή των ασφαλίστρων). Διαφορετικά ποιο το νόημα; 1
kostasbm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 επειδή έχω ίδια γνώση οι προϊστάμενοι οι διευθυντες οι διοικησεις πιέζουν για πωλήσεις και πάντα την πληρωνυν οι υπαλληλοι μην τους βάζουμε Χ επειδή τους έχουν ζαλίσει καθημερινά για στοχους απλά μην δέχεστε και μην υπογράφετε αλλά και αν κάνετε λάθος πηγαίνετε την άλλη μέρα η εβδομάδα και ζητήστε ακύρωση........δεν είναι το τέλος του κόσμου 2
alexiko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε επειδή έχω ίδια γνώση οι προϊστάμενοι οι διευθυντες οι διοικησεις πιέζουν για πωλήσεις και πάντα την πληρωνυν οι υπαλληλοι μην τους βάζουμε Χ επειδή τους έχουν ζαλίσει καθημερινά για στοχους απλά μην δέχεστε και μην υπογράφετε αλλά και αν κάνετε λάθος πηγαίνετε την άλλη μέρα η εβδομάδα και ζητήστε ακύρωση........δεν είναι το τέλος του κόσμου Αγαπητέ συμφορουμίτη και εγώ στην εργασία μου αμείβομαι βάση του παραγωγικού μου αποτελέσματος και όχι με μισθό. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να κοροϊδεύω τον κόσμο; Ας κάνουν τη δουλειά τους σωστά και ηθικά αλλιώς ας πάρουν 100-200 χιλιάδες με τις εθελουσίες, τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία. 2
sp3cial Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα ξανά. Το έψαξα εκτενώς πήρα και τηλέφωνο. Μου είπαν θα πρέπει να περιμένω το ασφαλιστήριο και μετά να κάνω ακύρωση. Θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν μου άρεσε καθόλου όμως αυτό το ψέμα. Ότι είναι υποχρεωτικό. Ήταν πλήρης παραπληροφόρηση.
alexiko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλημέρα ξανά. Το έψαξα εκτενώς πήρα και τηλέφωνο. Μου είπαν θα πρέπει να περιμένω το ασφαλιστήριο και μετά να κάνω ακύρωση. Θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν μου άρεσε καθόλου όμως αυτό το ψέμα. Ότι είναι υποχρεωτικό. Ήταν πλήρης παραπληροφόρηση. Γνωστό το παραμύθι εδώ και χρόνια… 1
sp3cial Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει εύκολα τώρα. Ξέρετε αν η ακύρωση της ασφαλείας είναι εύκολη διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα