tolis7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σημερα ανοιξε γνωστος μου λογαριασμο μισθοδοσιας και ο υπαλληλος του ειπε οτι ειναι υποχρεωτικο να κανει και ασφαλεια alpha feel safe με 15 ευρω το 6μηνο! δλδ 30 ευρω το χρονο. οκ δεν ειναι μεγαλο το ποσο...αλλα μηπως ειναι προαιρετικο και ο υπαλληλος ειπε υποχρεωτικο για να γραψει και ασφαλιση? και στο σαιτ αλλα και στο χαρτι που πηρε μιλαει για προαιρετικο... τι λετε? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από tolis7
Snoo2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Προαιρετικό είναι άνοιξα πρόσφατα και εγώ και απλά με ενημέρωσαν και ήταν κάπως πιεστικοί.. στην τελική άμα επιμένει τόσο ας τους δείξει αυτό που βρήκες στο site..
Kostasspil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εφόσον το έχει εγγράφως ότι δεν είναι υποχρεωτικό, δεν βλέπω το πρόβλημα, αν δε θέλει δεν το κάνει 1
tolis7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 να καταγγειλει τον υπαλληλο που ειπε ψεμματα ? 11 λεπτά πριν, Snoo2 είπε Προαιρετικό είναι άνοιξα πρόσφατα και εγώ και απλά με ενημέρωσαν και ήταν κάπως πιεστικοί.. στην τελική άμα επιμένει τόσο ας τους δείξει αυτό που βρήκες στο site.. τι καρτα σου εδωσε σαν χρεωστικη? αυτη που εχει συνδρομη 10 ευρω το χρονο ?
Snoo2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα πήρα και την μπλε master card αλλά και την μαύρη american express για το πρόγραμμα bonus που σου δίνει 10κ bonus πόντους επειδή έγινες κάτοχος της κάρτας και για τον πρώτο χρόνο δεν πληρώνεις 10ρικο απο τον δεύτερο χρόνο και μετά πληρώνεις
tolis7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστω. τους ποντους τους βλεπεις και στο web banking?
Snoo2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, tolis7 είπε ευχαριστω. τους ποντους τους βλεπεις και στο web banking? Ναι κανονικά..
tolis7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 τελικα το ακυρωσε το alpha feel safe. ψεμματα του υπαλληλου για να γραφει μιρκοασφαλειες πονταροντας οτι δεν θα ασχοληθει ο πελατης επειδη το ποσο ειναι μικρο. 1
gokuthelegend Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι παρόμοιο μου είχαν πει πριν κάνα χρόνο στην Πειραιώς. Μου είχαν πει ότι τώρα είναι προαιρετική η υπηρεσία και κοστίζει 30 ευρώ τον χρόνο. Μου είχαν πει ότι τα 30 ευρώ είναι προσφορά και ότι κάποτε η υπηρεσία θα γίνει υποχρεωτική για όλους και θα κοστίζει τα διπλάσια χρήματα, δηλαδή 60 ευρώ. Τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και ότι αν γίνει υποχρεωτική η συγκεκριμένη υπηρεσία τότε σηκώνω όλα τα χρήματά μου και πάω σε άλλη τράπεζα (ευτυχώς για διάφορους λόγους είχα κάνει λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες τράπεζες χρόνια πριν αρχίσουν τα Capital Controls). 1 2
mikey0506 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha (είχα ταμιευτηρίου εδώ και πολλά χρόνια) αλλά ο υπάλληλος δε μου είπε ότι είναι υποχρεωτική η εν λόγω υπηρεσία. Άρα παπάς του υπαλλήλου μου μυρίζεται. Μπορεί να υπάρχουν τίποτα μπόνους από πίσω, ποιος ξέρει.
dhmak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς αν γίνει υποχρεωτικό που δεν το φαντάζομαι, θα το επιβάλλουν όλες οι τράπεζες, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από dhmak
tolis7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παπας του υπαλληλου ηταν...ο γνωστος πηρε τηλ στην axa και του ειπαν οτι ειναι προαιρετικο και μπορει εντος 7 ημερων να κανει υπαναχωρηση. εστειλε με mail την αιτηση και το ακυρωσε. μετα πηρε τηλ τον υπαλληλο στην alpha bank που ελεγε οτι ειναι υποχρεωτικο και εκανε τον κινεζο του στυλ ''τι σας το ακυρωσαν?'' και ενω του τα εχωνε στο τηλ ο υπαλληλος ελεγε οτι θελετε ειμαστε στη διαθεση σας επειδη μαλλον τον ακουγαν Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από tolis7
nickname2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Εχω μισθοδοσιας Alpha. Αναρωτιέμαι αν μπορω να βγαλω καποια καρτα μισθοδοσίας, αλλα να παιρνω και bonus από τις αγορες, μιας και την χρησιμοποιώ αρκετες φορες. Υπαρχει κατι τετοιο απο την ALPHA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα