beman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 κατι παιζει με την σελιδα... μολις αλαζω εκδοση η μαγαζι με βγαζει για λιγο 52 ευρω ,μετα αλαζει κανονικα ! χασαμε τετοια ευκαιρια για 10 λεπτα ?
Xander Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, anonik said: Πάντως στο παρελθόν έχουν γινει κάτι εξαιρετικές προσφορές που ήταν λάθος αλλά τα προϊόντα εφυγαν κανονικά στην τιμή που έγραφε εκείνη τη στιγμή. Όχι σε κινεζοsite απόσο ξέρω αλλά εχει γίνει ... Το banggood έχει σίγουρα στείλει προϊόντα που είχαν λάθος τιμή. Μου έχει τύχει παλιότερα. Για το geekbuying δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία. Θα δείξει 1
skar1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Xander είπε Το banggood έχει σίγουρα στείλει προϊόντα που είχαν λάθος τιμή. Μου έχει τύχει παλιότερα. Για το geekbuying δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία. Θα δείξει Κινητό σε αυτή την τιμή δε νομίζω. Ίσως κάτι πολύ πιο φθηνό. Εδώ το αμαζον έχει σταματήσει να στέλνει.
fazer 1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 δεν το βαζεις κατω με τιποτα; χαχαχααχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις