Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, anonik said:

Στο τσακ με πρόλαβες! το πεταξα στο καλάθι και μετά που πήγα για αγορά μου έβγαλε in stock notice μεσα στο καλάθι

Και άργησα πολύ να κάνω σκέψου την παραγγελία γτ το σκέφτηκα και λίγο. Μακάρι να ξαναβάλουν μερικά κομμάτια να προλάβετε και οι υπόλοιποι 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fazer 1000 είπε

tι ειναι το in stock notice?

να σε ειδοποιήσουν με Mail  οταν ξαναβγεί σε στοκ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, anonik είπε

Στο τσακ με πρόλαβες! το πεταξα στο καλάθι και μετά που πήγα για αγορά μου έβγαλε in stock notice μεσα στο καλάθι

Κι εγώ το ίδιο, μέχρι να επιλέξω μέθοδο μεταφοράς μου το πέταξε. Btw τα μεταφορικά με priority είναι στα $32. Τώρα έχω πλακώσει το F5 αν και δεν νομίζω να ξαναβγει

Δημοσ.

Distill Web monitor.

Βάλτε να παρακολουθεί την αγγελία, κ μόλις αλλάξει status θα θα έρθει ειδοποίηση.
Εγώ έβαλα να τσεκάρει κάθε 20 sec μπας και τσιμπίσω κ εγώ κανένα :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Παραλίγο να την πατήσω, γιατί ενώ το έβαλα στο καλάθι με την μικρή τιμή στο τελευταίο βήμα την άλλαξε και μέσα στη φούρια μου παραλίγο να μην το δω. Πουστιά.

Δημοσ.

αθανατη ελληνικη ελπιδα για τζαμπα πραγμα, δεν προκειται να λαβει κανεις τπτ σιγα να μην νοιαστει ο κινεζος για το profile του στην ελλαδα...

• Like 1
Δημοσ.

΄Παιδιά μας δουλεύει έτσι;

Μου ερχεται ειδοποίηση μια ότι παίρνει τιμή τις προσφοράς και εξαφανίζεται σε 1 λεπτό.
Αλλαξα το check να γίνεται ανα 5 sec :P

BXektcjCQ9GTuiOyDfvE8Q.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, forgotten είπε

αθανατη ελληνικη ελπιδα για τζαμπα πραγμα, δεν προκειται να λαβει κανεις τπτ σιγα να μην νοιαστει ο κινεζος για το profile του στην ελλαδα...

Πάντως στο παρελθόν έχουν γινει κάτι εξαιρετικές προσφορές που ήταν λάθος αλλά τα προϊόντα εφυγαν κανονικά 
στην τιμή που έγραφε εκείνη τη στιγμή. Όχι σε κινεζοsite απόσο ξέρω αλλά εχει γίνει ...

Επεξ/σία από anonik
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...