Xander Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, anonik said: Στο τσακ με πρόλαβες! το πεταξα στο καλάθι και μετά που πήγα για αγορά μου έβγαλε in stock notice μεσα στο καλάθι Και άργησα πολύ να κάνω σκέψου την παραγγελία γτ το σκέφτηκα και λίγο. Μακάρι να ξαναβάλουν μερικά κομμάτια να προλάβετε και οι υπόλοιποι 1
anonik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, fazer 1000 είπε tι ειναι το in stock notice? να σε ειδοποιήσουν με Mail οταν ξαναβγεί σε στοκ 1
what_if Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, anonik είπε να σε ειδοποιήσουν με Mail οταν ξαναβγεί σε στοκ τι email ,αυτο δεν προλαβαινει να αναπνευσει 1
andreasece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, anonik είπε Στο τσακ με πρόλαβες! το πεταξα στο καλάθι και μετά που πήγα για αγορά μου έβγαλε in stock notice μεσα στο καλάθι Κι εγώ το ίδιο, μέχρι να επιλέξω μέθοδο μεταφοράς μου το πέταξε. Btw τα μεταφορικά με priority είναι στα $32. Τώρα έχω πλακώσει το F5 αν και δεν νομίζω να ξαναβγει
Billator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Distill Web monitor. Βάλτε να παρακολουθεί την αγγελία, κ μόλις αλλάξει status θα θα έρθει ειδοποίηση. Εγώ έβαλα να τσεκάρει κάθε 20 sec μπας και τσιμπίσω κ εγώ κανένα 2
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στα 287.05€ πλέον, μένει να δούμε τι θα κάνουν με την/τις παραγγελίες που πέρασαν στα 52.77€
skar1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Η κινέζοι θα κάνουν τους κινέζους. Δεν θέλω να σας την χαλάω,Ούτε καν σε αυτή την τιμή.
andreasece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Παραλίγο να την πατήσω, γιατί ενώ το έβαλα στο καλάθι με την μικρή τιμή στο τελευταίο βήμα την άλλαξε και μέσα στη φούρια μου παραλίγο να μην το δω. Πουστιά.
forgotten Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 αθανατη ελληνικη ελπιδα για τζαμπα πραγμα, δεν προκειται να λαβει κανεις τπτ σιγα να μην νοιαστει ο κινεζος για το profile του στην ελλαδα... 1
Billator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ΄Παιδιά μας δουλεύει έτσι; Μου ερχεται ειδοποίηση μια ότι παίρνει τιμή τις προσφοράς και εξαφανίζεται σε 1 λεπτό. Αλλαξα το check να γίνεται ανα 5 sec
anonik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, forgotten είπε αθανατη ελληνικη ελπιδα για τζαμπα πραγμα, δεν προκειται να λαβει κανεις τπτ σιγα να μην νοιαστει ο κινεζος για το profile του στην ελλαδα... Πάντως στο παρελθόν έχουν γινει κάτι εξαιρετικές προσφορές που ήταν λάθος αλλά τα προϊόντα εφυγαν κανονικά στην τιμή που έγραφε εκείνη τη στιγμή. Όχι σε κινεζοsite απόσο ξέρω αλλά εχει γίνει ... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από anonik
Προτεινόμενες αναρτήσεις