cineaste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Keycaps εννοείς? Ναι, οι Outemu είναι κλώνοι των Cherry MX, οπότε ότι ταιριάζει σε Cherry κουμπώνει και εδώ. 1 1
looneygeorge Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ανέβηκε στα 34,90 η τιμή προσφοράς..
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Το λευκό χρώμα είναι μειον βέβαια αλλα έχει και σκάλες ρύθμισης για όποιον τον ενοχλεί. To λευκο χρωμα του πληκτρολογιου,δεν ειναι κουραστικο για τα ματια,ειναι καπως σαν σταχτι λευκο,διακριτικο. Το προτιμουσα σε πρασινο χρωμα που θα μου θυμιζε dos εποχες και το midnight commander, αλλα δεν υπηρχε τοτε σε πρασινο. Αν ξαναμπει σε προσφορα σε πρασινο χρωμα το πηρα αμεσα. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, benign είπε To λευκο χρωμα του πληκτρολογιου,δεν ειναι κουραστικο για τα ματια,ειναι καπως σαν σταχτι λευκο,διακριτικο. Το προτιμουσα σε πρασινο χρωμα που θα μου θυμιζε dos εποχες και το midnight commander, αλλα δεν υπηρχε τοτε σε πρασινο. Αν ξαναμπει σε προσφορα σε πρασινο χρωμα το πηρα αμεσα. Το πράσινο χρωμα έχει τους blue διακόπτες. Λευκό-> κόκκινοι Πράσινο-> μπλε 1
bill987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, looneygeorge είπε ανέβηκε στα 34,90 η τιμή προσφοράς.. Σου λέει αφού φεύγει σαν ζεστό ψωμί, ας βγάλουμε ένα 5 εύρω ακόμα......
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Το πράσινο χρωμα έχει τους blue διακόπτες. Λευκό-> κόκκινοι Πράσινο-> μπλε Μπορει να το παρω τοτε και αυτο με τους μπλες διακοπτες. 1
thomason993 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το stalkάρω εδώ και μια βδομάδα για να το βρω στα 29.90 και να το χτυπήσω.. και την μονη μέρα που δεν κοίταξα, μπήκε στα 29.90 και τώρα που το είδα πήγε 34.90.. αδικία. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από thomason993
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, bill987 είπε Σου λέει αφού φεύγει σαν ζεστό ψωμί, ας βγάλουμε ένα 5 εύρω ακόμα...... Όντως Τραγικό αυτό που εκαναν. 1
Torasu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Χαχα, απίστευτο, το ανέβασαν κιόλας 5 ευρώ πάνω! Μάλλον το "παράκαναν" από τη πλευρά τους.
maverik13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 εγω προλαβα 30 . λογικα αυριο θα ερθει στο μαρκοπουλο. αντε να δουμε επιτελους ενα μηχανικο
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα ήδη ήρθε Μπορεί σε καμία ώρα να πάω να το πάρω αλλιώς αύριο το πρωί Τσακ μπαμ το έφεραν.ελπιζω να είναι σφραγισμενο
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, benign είπε To λευκο χρωμα του πληκτρολογιου,δεν ειναι κουραστικο για τα ματια,ειναι καπως σαν σταχτι λευκο,διακριτικο. Το προτιμουσα σε πρασινο χρωμα που θα μου θυμιζε dos εποχες και το midnight commander, αλλα δεν υπηρχε τοτε σε πρασινο. Αν ξαναμπει σε προσφορα σε πρασινο χρωμα το πηρα αμεσα. το χαρακτήρισα ως μείον επειδή δεν έχει RGB φωτισμό, αν δεις στην υπογραφή το έχω Με την αλλαγή τιμής δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά, βέβαια δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν τα άλλα γνωστά μηχανικά με αντίστοιχους διακόπτες. Αν ΔΕΝ ειναι προσφορά κάντε μια αναφορά να αλλάξει ο τίτλος (τον αλλαξα και εγώ βέβαια)
manpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ παρέλαβα σήμερα το απόγευμα απο κατάστημα, είναι πολύ καλό. Απο τη στιγμή που το παρέλαβα ένιωσα μια αίσθηση ποιότητας λόγω βάρους της συσκευασίας. Τώρα το χρησιμοποιώ και είναι πολύ βοηθητικό με το λευκό backlight (ρυθμιζόμενο brightness 3 step). Οι διακόπτες δεν κάνουν θόρυβο (το κλικ), όμως ακούγεται έντονα κατά την πληκτρολόγηση όταν τερματίζει το πλήκτρο. Δεν ξέρω αν το περιγράφω επαρκώς, αλλά αν πιέσεις το πλήκτρο πολύ αργά, δεν ακούγεται κάποια στιγμή το χαρακτηριστικό κλικ των μηχανικών διακοπτών. Στο σώμα του υπάρχει και αλουμίνιο και στην πλάτη υπάρχουν αρκετά παχιά λαστιχάκια για στήριξη καθώς και τα αναδιπλούμενα ποδαράκια που είναι και αυτά rubberized στην άκρη. Εξαιρετική ποιότητα κατά τη γνώμη μου για 30€. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από manpower 3
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε το χαρακτήρισα ως μείον επειδή δεν έχει RGB φωτισμό, αν δεις στην υπογραφή το έχω Με την αλλαγή τιμής δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά, βέβαια δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν τα άλλα γνωστά μηχανικά με αντίστοιχους διακόπτες. Αν ΔΕΝ ειναι προσφορά κάντε μια αναφορά να αλλάξει ο τίτλος (τον αλλαξα και εγώ βέβαια) Και στην καινουργια τιμη παραμενει προσφορα με βαση το τι κυκλοφορει απο μηχανικα στην Ελλαδα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από benign 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα