nikamanatidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ανυποψιαστος και ανετος και εγω πηγα σε δικο μου κινητο (samsung) να κανω hard reset πιστευοντας οτι μετα την πρωτη εισοδο θα πανε ολα καλα. Για να μην σας τα πολυλογω προεκυψε το κλασικο ζητημα (το οποιο ηξερα οτι ειναι υπαρκτο αλλα λογω βιασυνης δεν το σκεφτηκα) με το κλειδωμα της google των "24 ωρων" 15 λεπτα πριν το hard reset ειχα κανει αλλαγη κωδικου στον λογαριασμο gmail (που ηταν και ο μοναδικος του κινητου) μεσω ενος pc. Κλασικα η google με κλειδωσε και ενω εβαζα σωστα τον καινουριο κωδικο μου ελεγε να περιμενω 24 ωρες. Οι 24 ωρες περασαν επι 2 φορες με κλειστο το κινητο και σημερα που το ανοιξα για να ξαναπροσπαθησω μου ειπε να περιμενω αλλες 24 . Ξερω οτι υπαρχουν ενα σωρο βιντεο στο yt με τα λεγομενα bypass frp απο τα οποια δεν δουλευει σχεδον ποτε κανενα και ουτε εκατσα να ασχοληθω για να μην σπασουν περισσοτερο τα νευρα μου. Το ερωτημα τωρα ειναι .. να περιμενω αλλες 2 ,3 μερες η να το παω σε κανενα εξειδικευμενο της samsung με την αποδειξη αγορας να ξεμπερδευω; (Ωστοσο ειναι και στην εγγυηση) Εχει λειτουργησει σε κανεναν αυτο "το περιμενε 24 ωρες" . Προσωπικα οσο και να εψαξα στο διαδυκτιο δεν βρηκα ουτε εναν που μετα απο τις 24 ωρες να του επιτρεψανε προσβαση. Προς τι τα σαλια της google ενω βαζω σωστο κωδικο και αφηνω και παραπανω μερες να περασουν?
nikamanatidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Νομίζω 72 ώρες είναι. Το μηνυμα της google ελεγε 24. Αν ειναι 72 οκ να κανω και 4 μερες υπομονη αλλα ελα που βρηκα και αλλους που ειχαν αφησει να περασουν και 15 μερες και προκοπη δεν ειδαν Ωστοσο στην google επιμενουν οτι αυτο το 24 ή 72 ισχυει κιολας
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μην το πειράξεις και άστο για 72 ώρες . Το ξέρω ότι η Google λέει 24 αλλά δεν ισχύει τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα