Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανυποψιαστος και ανετος και εγω πηγα σε δικο μου κινητο (samsung) να κανω hard reset πιστευοντας οτι μετα την πρωτη εισοδο θα πανε ολα καλα.

Για να μην σας τα πολυλογω προεκυψε το κλασικο ζητημα (το οποιο ηξερα οτι ειναι υπαρκτο αλλα λογω βιασυνης δεν το σκεφτηκα) με το κλειδωμα της google των "24 ωρων"

15 λεπτα πριν το hard reset ειχα κανει αλλαγη κωδικου στον λογαριασμο gmail (που ηταν και ο μοναδικος του κινητου) μεσω ενος pc.

Κλασικα η google με κλειδωσε και ενω εβαζα σωστα τον καινουριο κωδικο μου ελεγε να περιμενω 24 ωρες. 

Οι 24 ωρες περασαν επι 2 φορες με κλειστο το κινητο και σημερα που το ανοιξα για να ξαναπροσπαθησω μου ειπε να περιμενω αλλες 24 .

Ξερω οτι υπαρχουν ενα σωρο βιντεο στο yt με τα λεγομενα bypass frp απο τα οποια δεν δουλευει σχεδον ποτε κανενα και ουτε εκατσα να ασχοληθω για να μην σπασουν περισσοτερο τα νευρα μου.

Το ερωτημα τωρα ειναι .. να περιμενω αλλες 2 ,3 μερες η να το παω σε κανενα εξειδικευμενο της samsung με την αποδειξη αγορας να ξεμπερδευω; (Ωστοσο ειναι και στην εγγυηση)

Εχει λειτουργησει σε κανεναν αυτο "το περιμενε 24 ωρες" . Προσωπικα οσο και να εψαξα στο διαδυκτιο δεν βρηκα ουτε εναν που μετα απο τις 24 ωρες να του επιτρεψανε προσβαση.

Προς τι τα σαλια της google ενω βαζω σωστο κωδικο και αφηνω και παραπανω μερες να περασουν?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikamanatidis είπε

Ανυποψιαστος και ανετος και εγω πηγα σε δικο μου κινητο (samsung) να κανω hard reset πιστευοντας οτι μετα την πρωτη εισοδο θα πανε ολα καλα.

Για να μην σας τα πολυλογω προεκυψε το κλασικο ζητημα (το οποιο ηξερα οτι ειναι υπαρκτο αλλα λογω βιασυνης δεν το σκεφτηκα) με το κλειδωμα της google των "24 ωρων"

15 λεπτα πριν το hard reset ειχα κανει αλλαγη κωδικου στον λογαριασμο gmail (που ηταν και ο μοναδικος του κινητου) μεσω ενος pc.

Κλασικα η google με κλειδωσε και ενω εβαζα σωστα τον καινουριο κωδικο μου ελεγε να περιμενω 24 ωρες. 

Οι 24 ωρες περασαν επι 2 φορες με κλειστο το κινητο και σημερα που το ανοιξα για να ξαναπροσπαθησω μου ειπε να περιμενω αλλες 24 .

Ξερω οτι υπαρχουν ενα σωρο βιντεο στο yt με τα λεγομενα bypass frp απο τα οποια δεν δουλευει σχεδον ποτε κανενα και ουτε εκατσα να ασχοληθω για να μην σπασουν περισσοτερο τα νευρα μου.

Το ερωτημα τωρα ειναι .. να περιμενω αλλες 2 ,3 μερες η να το παω σε κανενα εξειδικευμενο της samsung με την αποδειξη αγορας να ξεμπερδευω; (Ωστοσο ειναι και στην εγγυηση)

Εχει λειτουργησει σε κανεναν αυτο "το περιμενε 24 ωρες" . Προσωπικα οσο και να εψαξα στο διαδυκτιο δεν βρηκα ουτε εναν που μετα απο τις 24 ωρες να του επιτρεψανε προσβαση.

Προς τι τα σαλια της google ενω βαζω σωστο κωδικο και αφηνω και παραπανω μερες να περασουν?

Νομίζω 72 ώρες είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστα τα λες chios αλλα οταν βιαζεσαι που μυαλο

Μακαρι να ναι ετσι πάντως με τις 72,  αλλα δεν βρηκα καποιον να λεει οτι με το περιμενε ειδε προκοπη

Ωστοσο με εχει καθυστερησει ηδη αρκετα η ιστορια . Η samsung φανταζει η πιο γρηγορη λυση απο το δουλεμα της google και των αρχιμαστορων του yt.

Αν σε καποιον επιασε το περιμενε να στειλει ενα ποστ εδω να με παρηγορησει :)

Επεξ/σία από nikamanatidis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikamanatidis είπε

Σωστα τα λες chios αλλα οταν βιαζεσαι που μυαλο

Μακαρι να ναι ετσι πάντως με τις 72,  αλλα δεν βρηκα καποιον να λεει οτι με το περιμενε ειδε προκοπη

Ωστοσο εχω επαφες δουλειας μεσα και πραγματα σημαντικα  που κανω και ηδη με εχει καθυστερησει αρκετα η ιστορια . Η samsung φανταζει η πιο γρηγορη λυση απο το δουλεμα της google και των αρχιμαστορων του yt.

Αν σε καποιον επιασε το περιμενε να στειλει ενα ποστ εδω να με παρηγορησει :)

Εχω κανει bypass τηλεφωνο που ζηταγε gmail αλλα δεν θυμωμασταν τον κωδικο. Με video απο το youtube. Αν καταφερεις και μπεις στα settings και κανεις απο εκει hard reset ισως στρωσει. Εγω ετσι το εκανα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p_under είπε

Εχω κανει bypass τηλεφωνο που ζηταγε gmail αλλα δεν θυμωμασταν τον κωδικο. Με video απο το youtube. Αν καταφερεις και μπεις στα settings και κανεις απο εκει hard reset ισως στρωσει. Εγω ετσι το εκανα. 

Δεν δοκιμασα τιποτα για να το αφησω να περασουν οι ωρες που ζηταει η google. Αλλα στο τελος σε αναγκαζουν να μπλεκεις με αυτα κλπ

Αληθεια η samsung λετε να ζητησει πολλα για κατι τετοιο ; 

Με αναγκαζουν 3 μερες τωρα να παιρνω τηλεφωνα απο μια μπακατελα που εχω βλεποντας τις επαφες μου online

Και ο αριθμος ο βασικος μου κλειστος κλασικα αφου το αλλο κινητο δεν παιρνει nano-sim

Να ο συναδελφος των 24

Rommel Gabrielle Rojas Ramos  a month ago

I have the same issue but for 24hrs only,after 24hrs i try again.same result..i still lock out for 24hrs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω περίμενε τις ώρες που λέει και μην μπλέκεις με περίεργα κόλπα.

Απλά κάνε λίγο υπομονή ακόμα.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

σε μένα έγινε μετά τις 24 βέβαια (τυχαίο δεν ξέρω) σε tablet

να υποθέσω δοκίμασες κι αυτά που έδειχναν τρόπο όταν έχεις gboard Κλπ (εμένα δεν είχε gboard και δεν γινόταν τίποτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...