Προς το περιεχόμενο

καταναλωση φυσικου αεριου

nikos121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φέτος έβαλα ατομικό αέριο. εναν Riello Start Condens 25 συμπύκνωσης. Χθες το έκαψα για 1,5 ώρες το βραδάκι για θέρμανση και επιπλέον κάναμε και όλη η οικογένεια 3 μπάνια (3 άτομα). έκαψα 1,8Nm3 (1,8 κυβικά). Πως σας φαίνεται η κατανάλωση? Εχω και αντιστάθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

φέτος έβαλα ατομικό αέριο. εναν Riello Start Condens 25 συμπύκνωσης. Χθες το έκαψα για 1,5 ώρες το βραδάκι για θέρμανση και επιπλέον κάναμε και όλη η οικογένεια 3 μπάνια (3 άτομα). έκαψα 1,8Nm3 (1,8 κυβικά). Πως σας φαίνεται η κατανάλωση? Εχω και αντιστάθμιση.

ΤΙ θερμοκρασία προσαγωγής και επιστροφή νερού έχεις?εκει φαίνεται αν δουλεύει σωστά και κανείς οικονομία 

10 λεπτά πριν, tollisth είπε

ΤΙ θερμοκρασία προσαγωγής και επιστροφή νερού έχεις?εκει φαίνεται αν δουλεύει σωστά και κανείς οικονομία 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θερμοκρασία προσαγωγής-επιστροφης γιατί αυτό το ρυθμίζει η αντιστάθμιση.

27 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θερμοκρασία προσαγωγής-επιστροφης γιατί αυτό το ρυθμίζει η αντιστάθμιση.

Δεν σε ρώτησα αν έχεις συγκεκριμένη θερμοκρασία προσαγωγής-επιστροφης φυσικά και δεν υπάρχει αλλα πως ξερεις οτι είναι σωστά μπορεί η καμπύλη που έχεις να μην αποδίδει τα μέγιστα μπορεί και ναι εσυ το ξέρεις όμως?

Το σημαντικο είναι 

1,Εσυ έχεις πρόσβαση σε αυτές τις τιμές για να δεις ότι δουλεύουν σωστά?αλλιως δεν μπορεις να ξερεις 

2,Έχεις εσωτερικο και εξωτερικο αισθητήριο για την αντιστάθμιση?γιαιτι αλλιώς δεν υφίσταται αντιστάθμιση 

Μέσα υπάρχει ο ειδικός θερμοστάτης της riello για αντιστάθμιση ο οποίος φέρει το εσωτερικό αισθητήριο και έξω υπάρχει το εξωτερικό αισθητήριο σε σημείο που δεν βαράει ο ήλιος.

• 2 μήνες μετά...
Στις 4/2/2022 στις 8:49 ΜΜ, PCEXPERT2012 είπε

Σε 10 ημέρες έχω κάψει 70 m3 αέριο. Το έχω στη ΔΕΗ με 0.05. Από τι κατάλαβα έχω κάψει 70 * 11.58(θερμ.δυναμη)=809.2kw *0.05= 40.46€. Σωστά το κάνω? 

Αν ειμαστε τυχεροί δεν θα έρθει ποτέ ο λογαριασμός απο τη ΔΕΗ !!! εμένα μου εχουν στείλει λογαρ. μέχρι και 15/6/2022 !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

600 κυβικά μέχρι στιγμής. Συμβόλαιο δεη 0.125€ 🥶

πας για 1000ρικο , είναι απο τη μια και οι ρυθμιζόμενες αλλά είχε και έκπτωση απο ΔΕΠΑ

Επεξ/σία από korakios

Παιδιά καλησπέρα, θα βάλω φυσικό αέριο και έχω τον εξής προβληματισμό:να βάλω και ηλιακό ή δεν χρειαζεται για άνοιξη -καλοκαίρι και  με καλύπτει το φυσικό αέριο; και αν δε βάλω τι χρέωση έχω απ το φυσικό αέριο γι αυτούς τους μήνες; ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...