geo1st487 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ψαχνω προγραμμα που να μετατρεπει μια ιστοσελιδα σε pdf. Εχω firefox. Υπαρχει καποιο προσθετο που να κανει αυτη την δουλεια;
kormos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 40 minutes ago, geo1st487 said: Ψαχνω προγραμμα που να μετατρεπει μια ιστοσελιδα σε pdf. Εχω firefox. Υπαρχει καποιο προσθετο που να κανει αυτη την δουλεια; Μπορείς να το κάνεις με τα Windows. Στην εκτύπωση έχει επιλογή...
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1) Μπορείς να το κάνεις με πρόσθετο στον browser. 2) Μπορείς να κάνεις print την σελίδα και να επιλέξεις PDF ή XPS από εκεί. 3) Αν έχεις όπερα, στο δεξί κλίκ έχει την επιλογή save as pdf
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Για firefox προτείνω print friendly ή το print edit. Δοκίμασε τα και δες ποιος σε εξυπηρετεί. Το καλό με τα πρόσθετα είναι ότι μπορείς να επεξεργαστείς την σελίδα και να αφαιρέσεις ότι δεν θέλεις ούτως ώστε να κρατήσεις μόνο το βασικό κομμάτι που θέλεις χωρίς τις π@π@ριές.
geo1st487 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εβαλα στον firefox το προσθετο PDF Mage και δουλευει τελεια Δοκιμασα να κανω print την σελίδα και να επιλέξω PDF. Αποθηκευει την σελιδα σε pdf αλλα ειναι χαλι μαυρο το αποτελεσμα. Αν κανω δεξι κλικ και αποθηκευση σελιδας ως, δεν μου δινει επιλογη για να αποθηκευσει σε PDF. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από geo1st487
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δες και αυτά που σου είπα πριν. Τα έχω δοκιμάσει και βγάζουν πολύ καλό αποτέλεσμα.
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, geo1st487 said: Εβαλα στον firefox το προσθετο PDF Mage και δουλευει τελεια Δοκιμασα να κανω print την σελίδα και να επιλέξω PDF. Αποθηκευει την σελιδα σε pdf αλλα ειναι χαλι μαυρο το αποτελεσμα. Αν κανω δεξι κλικ και αποθηκευση σελιδας ως, δεν μου δινει επιλογη για να αποθηκευσει σε PDF. Το τελευταίο που ζητάς το κάνει με Opera όπως σου είπε και ο @XPHSTOS_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα