Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κατέβασα χθες το stremio και προσπάθησα να δω καμία σειρά (έχοντας κατεβάσει 4 5 top add ons που βρήκα σε site)  

Καταρχάς σε πολλές σειρές βρίσκει με το ζόρι  2 3 πιθανές πηγές, με ανάλυση κάτω των 720p

Ακόμη όμως και αυτές που βρίσκω σε 720 και 1080 δεν μπορώ να τις αναπαράγω γιατί έχω ταχύτητα 200kb (σύμφωνα με το stremio)

Όταν μπαίνω στο YouTube Και βλέπω τα στατιστικά (δεν ξέρω πόσο σωστη είναι αυτή η λύση )  μου βγάζει 5-6 mb ταχύτητα. 

Το θέμα μου ειναι τώρα τι μπορεί να φταίει. Η πηγή του stremio κάτι στο pc η η σύνδεση μου γενικά ; 

(Το stremio βγάζει από μόνο του μήνυμα ότι είτε έχω αρχή ταχύτητα είτε έχω κακή πηγή )

Δημοσ.

Στο pc εχω το streamio

Στο speedtest πιανω 6,5 download

Απο add ons εχω το RARBG, Juan Carlos(official και το 2), popcorntime και καποια αλλα απο τ αοποια δεν παιρνω ποτέ επιλογες

Δημοσ.

Μήπως στο stremio έχεις επιλέξει να κάνει re-encode το βίντεο; Κάπου νομίζω ότι έχει επιλογή να το κάνει ή να παίζει αυτούσια τα βίντεο.

Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν ξέρω πως δουλεύουν τα addons στο stremio αλλά το rarbg (και νομίζω και το Popcorn) κατεβάζει torrents, οπότε εξαρτάτε από το seeding του κάθε βίντεο και αν τα παίρνει σαν magnet τότε στο ξεκίνημα θα είναι πολύ αργό μέχρι να κάνει swarming στους seeders αλλά μετά, αν βρει αρκετούς, θα πρέπει να πηγαίνει κανονικά. Δεν ξέρω όμως μήπως θέλει και τίποτα port forwarding στο router.

Με την ευκαιρία, δώσε και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον κάτι τέτοιο. Δεν θα προσάρμοσες τα περιθώρια.

Κολπάκι για screenshots...

Μετά το prtscr πας στο http://snag.gy , κάνεις επικόλληση και παίρνεις πάλι αντιγραφή το λινκ που σου δίνει (αν θέλεις μπορείς να κόψεις την εικόνα ή να μαρκάρεις ότι θέλεις και μετά στη δισκετούλα για αποθήκευση και μετά αντιγραφή του λινκ) . Μετά στο φόρουμ πατάς "Εισαγωγή άλλων μέσων" (κάτω δεξιά στο πλαίσιο ΄που γράφεις), επιλέγεις "Εισαγωγή εικόνας από URL". Επικόλληση το λινκ και "Εισαγωγή". Τέλος.

Επεξ/σία από micos000
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...