Miracle Worker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικα, πριν 3 μερες μετακομισα Αθηνα και εκτοτε οι συνομιλουντες διαμαρτυρονται οτι δεν με ακουνε. Εγω τους ακουω καμπανα. Το προβλημα συμβαινει στο 80% των τηλεφωνηματων ή μερος αυτων. Το θεμα ειναι οτι πλην ελαχιστων, τα περισσοτερα τηλεφωνηματα ειναι μεσα απο το διαμερισμα, οποτε δεν εχω καθαρη αποψη αν φταιει το σημα. Ωστοσο εχει συμβει και εξω. That said, μπορει να φταιει το σημα για αυτο; Γενικα εχει full γραμμη, μετριο 3G και τους αλλους τους ακουω πολυ καλα. Πως μπορω να το τεσταρω; Επειτα, το κινητο το εχω 9 μηνες. Μπορω να το παω πισω στα public; Πρεπει να αποδειξω τη βλαβη; Χαζες ερωτησεις, αλλα ποτε δεν εχω χρειαστει εγγυηση. Το πιστο μου nokia, που ειχα πριν, το ειχα 5 χρονια και δουλευει ακομα, αλλα εχω κοψει την καρτα, αναθεμα την ωρα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Miracle Worker
mphxths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε αλλα εχω κοψει την καρτα, αναθεμα την ωρα. Υπαρχουν και adaptor-ακια. https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=sim+adapter&from=autocomplete Μηπως ο provider σου απλα ειναι χαλια στην περιοχη σου?Δοκιμασες με αλλους providers?(κινητο απο κανα φιλο δηλ με αλλο παροχο κλπ). Δυσκολο να αποδειξεις τετοια βλαβη...καλυτερα να περιορισεις τους ενοχους για να βγαλεις μια ακρη. 1
Miracle Worker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Η καρτα ηταν απο τις καινουριες με τις εγκοπες, οποτε εχω τον κατι σαν ανταπτορα. Απλα μετα απο τα πολλα βαλε βγαλε, πλεον δεν κανει καλη επαφη στο nokia. Ισως και να τα επαιξε απο την αχρηστια, who knows. Ευχαριστω για την απαντηση! Τωρα εκανα πιο λεπτομερες τεστ και μου ειπαν οτι ακουγομουν σαν απο το υπερπεραν ή οτι μικροφωνιζει. Αν ειναι αυριο θα βγω στους δρομους και θα παιρνω τηλεφωνα. Κριμα παντως να σκασω παλι λεφτα για κινητο, δεν το ειχα στο budget.
christos4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Η καρτα ηταν απο τις καινουριες με τις εγκοπες, οποτε εχω τον κατι σαν ανταπτορα. Απλα μετα απο τα πολλα βαλε βγαλε, πλεον δεν κανει καλη επαφη στο nokia. Ισως και να τα επαιξε απο την αχρηστια, who knows. Ευχαριστω για την απαντηση! Τωρα εκανα πιο λεπτομερες τεστ και μου ειπαν οτι ακουγομουν σαν απο το υπερπεραν ή οτι μικροφωνιζει. Αν ειναι αυριο θα βγω στους δρομους και θα παιρνω τηλεφωνα. Κριμα παντως να σκασω παλι λεφτα για κινητο, δεν το ειχα στο budget. αρχικά, μην χρησιμοποιείς το περίσσευμα από την sim ως αντάπτορα, δεν προορίζεται για αυτήν την δουλειά και μπορεί να έχεις πρόβλημα (να μείνει κάτι μέσα πχ - την έχει πατήσει γνωστός) κατά δεύτερον, δοκίμασε την ίδια συσκευή, με άλλη sim, κατά προτίμηση άλλου παρόχου. επίσης μια δοκιμή να κάνεις και μέσω whatsapp/viber για να δεις την ποιότητα του ήχου, μήπως και φταίει το μικρόφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα