dimitrif Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα ... θελω να υποβαθμισω το android μου εχω το 7.0 nougat και θελω να περασω 6.1 η 5.1 οπου παω να ψαξω ωμος μιλανε για αναβαθμισης και οχι για υποβαθμισης ξερει καποιος πως θα περασω παλαιοτερο λογισμικο? εχω το κινητο samsung galaxy a5 2016 .. ευχαριστω εκ των πρωτερον
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, dimitrif είπε καλησπερα ... θελω να υποβαθμισω το android μου εχω το 7.0 nougat και θελω να περασω 6.1 η 5.1 οπου παω να ψαξω ωμος μιλανε για αναβαθμισης και οχι για υποβαθμισης ξερει καποιος πως θα περασω παλαιοτερο λογισμικο? εχω το κινητο samsung galaxy a5 2016 .. ευχαριστω εκ των πρωτερον
kostas12ldb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα! Ξέρεις από Odin; Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία, και δεν χρειάζεσαι root (εφόσον πας σε επίσημη rom). Κατεβάζεις την rom που θες από εδώ, μετά κατεβάζεις το Odin από εδώ, και είσαι έτοιμος...
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kostas12ldb είπε Καλησπέρα! Ξέρεις από Odin; Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία, και δεν χρειάζεσαι root (εφόσον πας σε επίσημη rom). Κατεβάζεις την rom που θες από εδώ, μετά κατεβάζεις το Odin από εδώ, και είσαι έτοιμος... Καλά ολόκληρο οδηγό του έδωσα πιο πάνω......
kostas12ldb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλά ολόκληρο οδηγό του έδωσα πιο πάνω...... Το είδα σαν διαφήμιση καταστήματος! XD
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kostas12ldb είπε Το είδα σαν διαφήμιση καταστήματος! XD έτσι τα βγάζει το forum....
dimitrif Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστω παιδια .... θα τα τσεκαρω και τα δυο αργοτερα εχω λιγα τρεχαματα αυτες της μερρες θα προσπαθω και θας σας ξανα πω αν εγινε κατι
dimips Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά προσοχή με το downgrade, υπάρχει περίπτωση το κινητό αν καταλάθος κάνεις update μετά να μη ξανανοίξει Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από dimips 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα