Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ... θελω να υποβαθμισω το android μου εχω το 7.0 nougat και θελω να περασω  6.1  η 5.1 οπου παω να ψαξω ωμος μιλανε για αναβαθμισης και οχι για υποβαθμισης ξερει καποιος πως θα περασω παλαιοτερο λογισμικο? εχω το κινητο samsung galaxy a5 2016 .. ευχαριστω εκ των πρωτερον

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimitrif είπε

καλησπερα ... θελω να υποβαθμισω το android μου εχω το 7.0 nougat και θελω να περασω  6.1  η 5.1 οπου παω να ψαξω ωμος μιλανε για αναβαθμισης και οχι για υποβαθμισης ξερει καποιος πως θα περασω παλαιοτερο λογισμικο? εχω το κινητο samsung galaxy a5 2016 .. ευχαριστω εκ των πρωτερον

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξέρεις από Odin;
Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία, και δεν χρειάζεσαι root (εφόσον πας σε επίσημη rom).
Κατεβάζεις την rom που θες από εδώ, μετά κατεβάζεις το Odin από εδώ, και είσαι έτοιμος...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas12ldb είπε

Καλησπέρα! Ξέρεις από Odin;
Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία, και δεν χρειάζεσαι root (εφόσον πας σε επίσημη rom).
Κατεβάζεις την rom που θες από εδώ, μετά κατεβάζεις το Odin από εδώ, και είσαι έτοιμος...

Καλά ολόκληρο οδηγό του έδωσα πιο πάνω......:P

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καλά ολόκληρο οδηγό του έδωσα πιο πάνω......:P

:lol::lol:

Το είδα σαν διαφήμιση καταστήματος!
XD

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια .... θα τα τσεκαρω και τα δυο αργοτερα εχω λιγα τρεχαματα αυτες της μερρες θα προσπαθω και θας σας ξανα πω αν εγινε κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά προσοχή με το downgrade, υπάρχει περίπτωση το κινητό αν καταλάθος κάνεις update μετά να μη ξανανοίξει

Επεξ/σία από dimips
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...